Wanneer de communicatie stroef verloopt..

‘Wat werken Spaanse banken traag’

Ralph Wolbrink zocht een hypotheek voor het appartement dat hij kocht aan de Costa del Sol. Zijn vriendin is een Spaanse, dus samen benaderden ze vijf hypotheekbanken. Ondanks de berichten in het Spaans kregen ze geen antwoord op hun telefoontjes en e-mails. Daarom vroegen ze ons om hen te helpen.

  • In het Spaans kun je ook zelf een hypotheek regelen, toch?
  • Geen antwoord op e-mails, telefoontjes en andere contactverzoeken
  • Spaanse hypotheek zonder stress en irritaties

Uitdaging

👉 ‘Zelfs in het Spaans kregen we geen contact’

“Mijn vriendin is Spaans, dus de taal vormt voor ons geen probleem,” vertelt Ralph. Toch bleek dat niet genoeg. “We benaderden vijf hypotheekbanken en probeerden met hen in contact te komen. Dat bleek verrassend moeilijk. We kregen simpelweg geen antwoord op onze e-mails en telefoontjes.”

Het is een uitdaging die we van meer mensen horen. Zelfs als ze banken benaderen in het Spaans valt het niet mee om daarmee contact te krijgen. En als het eerste contact wel lukt, dan valt het niet mee om daarna met elkaar in gesprek te blijven en antwoord te krijgen op vragen.

Oplossing

👉 Directe communicatie op directieniveau

Ralph benaderde ons via de website. Wij legden uit wat we kunnen betekenen en hoe we met de Spaanse banken communiceren. Dat doen we op directieniveau, omdat we al jaren met de hypotheekbanken samenwerken.
Je merkt dat de contacten goed zijn, dus dat Spaanse Hypotheek kan waarmaken wat er wordt beloofd. Dat geeft meteen heel veel vertrouwen.” vertelt Ralph. We namen de communicatie over en kregen op die manier wel de antwoorden die Ralph en zijn partner zochten.

Resultaat

👉 Hypotheek zonder stress en irritaties

We hebben de hypotheek voor Ralph kunnen regelen, helemaal volgens zijn wensen en voorwaarden. Dat deden we steeds in overleg, ook met de hypotheekbanken. Ralph had een aantal vragen, die we stelden en waarop we snel de gewenste antwoorden kregen.

Ralph is vooral blij dat we de stress en irritaties wegnamen: “Het scheelt heel veel gedoe als je antwoord krijgt op je vragen. Dat dit via Patrick en zijn team lukte was voor ons heel prettig. Zelf kregen we het niet voor elkaar, zelfs niet in het Spaans door mijn Spaanse vriendin.

Beoordeling:

10/10 ⭐

Bekijk hier alle reviews!

Wil jij dit ook?

Neem dan contact op met Spaanse Hypotheek voor een kennismaking.

Wil je jouw financiële mogelijkheden weten? Bestel dan een hypotheekberekening!

Hypotheekberekening aanvragen