Bankrekening openen Spanje

Eenvoudig geregeld, óók vanuit Nederland

✓ Directe connecties met Spaanse banken

Bankrekening openen Spanje

Eenvoudig geregeld, óók vanuit Nederland

✓ Directe connecties met Spaanse banken

Cijfer: 9.2
Onze gemiddelde klantbeoordeling
98%
Van onze klanten beveelt Spaanse Hypotheek aan!
1.38%
Lage rentes, al vanaf 1,38%

Waarom een bankrekening in Spanje openen?

Een Spaanse bankrekening is geen overbodige luxe in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld omdat je een woning gaat aankopen, voor een Spaanse hypotheek, om salaris op te ontvangen of omdat je wilt/gaat emigreren. Het aanvragen zelf is niet heel lastig, maar je zult dit wel in Spanje persoonlijk moeten doen. Of je laat dit eenvoudig regelen via Spaanse Hypotheek. Je kunt vanuit Nederland de aanvraag door ons laten doen. Wij regelen de documenten en openen je bankrekening.

Wil je graag meer weten over een bankrekening in Spanje? Vraag gerust meer informatie aan.

Bankrekening openen in Spanje

Door ervaren professionals

Wil je graag een bankrekening openen in Spanje? Je kunt bij ons eenvoudig online je Spaanse bankrekening bestellen. Na bestelling ontvang je van ons binnen 24 uur een bevestiging. Na oplevering van je documenten starten we de aanvraag. Bestel en open je Spaanse bankrekening:
Bestel je Spaanse bankrekening
banken in spanje

Onze specialisten werken vanuit Valencia, Spanje en hebben direct contact met banken in Spanje zelf.

Voordelen SpaanseHypotheek.nl

Via Spaanse Hypotheek open je je bankrekening snel, en zelfs vanuit Nederland. Je kunt bij ons eenvoudig online afrekenen en wij gaan direct aan de slag voor je..! Je hoeft niet naar Spanje te komen en binnen 2-3 werkdagen is je rekening geopend.

spaansehypotheek recensie

Arjan & Masha

Vanaf de eerste dag dat we contact hadden met Patrick en Kim liep het op rolletjes. Door hun ervaring nemen ze je op een rustige manier door dit proces. Ze hebben zeer goede connecties met alle Spaanse banken, dus perfect geregeld allemaal.

Bekijk alle beoordelingen

9,3 10
Spaansehypotheek.nl
89 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Kunnen we jou hier ook mee helpen?

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche en onze vestiging in Spanje kunnen wij jou helpen met verschillende expertises, niet alleen een een hypotheek in Spanje. We horen graag of we jou verder kunnen helpen met onze andere expertises:

Advies door Spaanse Hypotheek

Heb je hulp of advies nodig om een keuze te maken? Ons team van adviseurs staat iedere werkdag voor je klaar om jou te helpen. Geheel vrijblijvend en met een heldere Nederlandse aanpak.
Neem vrijblijvend contact op
Team Spaanse Hypotheek - round