Juridische Hulp Spanje

Hulp door ervaren advocaten

✓ 100+ personen juridisch geholpen

Juridische Hulp Spanje

Hulp door ervaren advocaten

✓ 100+ personen juridisch geholpen

Cijfer: 9.2
Onze gemiddelde klantbeoordeling
98%
Van onze klanten beveelt Spaanse Hypotheek aan!
1.38%
Lage rentes, al vanaf 1,38%

Wat houdt onze juridische hulp in?

Met onze juridische hulp helpen wij jou bij alle zaken omtrent de aankoop van een woning in Spanje. Onze (Nederlandstalige) advocaten in Spanje helpen o.a. bij aankoopbegeleiding, het checken van contracten en vergunningen of de verificatie van het onroerend goed. Daarnaast kun je ook terecht voor andere zaken, zoals een volmacht voor het aanvragen van een NIE nummer of zelfs het opstarten van een bedrijf of geschillen.

Wil je graag meer weten over onze juridische dienstverlening? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan:

Juridische hulp in Spanje

Door ervaren professionals

Onze experts zijn er om je juridisch te assisteren. Heb je een specifieke vraag of juist een algemene kwestie? Vraag vrijblijvend informatie over juridische hulp op. Wij laten binnen 24 uur weten of en hoe we je kunnen helpen:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze advocaten werken vanuit een professioneel kantoor in Valencia, Spanje.

Voordelen SpaanseHypotheek.nl

Via Spaanse Hypotheek regel je juridische hulp snel, en zelfs vanuit Nederland. Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur reactie van een specialist ontvangt. Ondanks dat wij snel werken is een aanvraag bij onze geheel vrijblijvend, zonder addertjes onder het gras.

spaansehypotheek recensie

Arjan & Masha

Vanaf de eerste dag dat we contact hadden met Patrick en Kim liep het op rolletjes. Door hun ervaring nemen ze je op een rustige manier door dit proces. Ze hebben zeer goede connecties met advocaten en banken, dus perfect geregeld allemaal.

Bekijk alle beoordelingen

9,3 10
Spaansehypotheek.nl
89 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Kunnen we jou hier ook mee helpen?

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche en onze vestiging in Spanje kunnen wij jou helpen met verschillende expertises, niet alleen een een hypotheek in Spanje. We horen graag of we jou verder kunnen helpen met onze andere expertises:

Advies door Spaanse Hypotheek

Heb je hulp of advies nodig om een keuze te maken? Ons team van adviseurs staat iedere werkdag voor je klaar om jou te helpen. Geheel vrijblijvend en met een heldere Nederlandse aanpak.
Neem vrijblijvend contact op
Team Spaanse Hypotheek - round