Taxatie Woning in Spanje

Snel en betrouwbaar een taxatie

✓ 500+ Taxaties voor een hypotheek verzorgd

Taxatie Woning in Spanje

Binnen een week een betrouwbare taxatie

✓ 500+ Taxaties voor een hypotheek verzorgd

Cijfer: 9.2
Onze gemiddelde klantbeoordeling
98%
Van onze klanten beveelt Spaanse Hypotheek aan!
1.38%
Lage rentes, al vanaf 1,38%

Woning taxatie in Spanje

Door onafhankelijke taxateurs

Spaanse Hypotheek verzorgt taxaties van woningen in heel Spanje. Hierin staat een juridische professional je bij om de woningwaarde te bepalen, maar óók de vergunningen en documenten te checken. Wij schakelen een onafhankelijke taxateur in, die een taxatie uitvoert die geldig is voor alle Spaanse banken. De doorlooptijd is doorgaans 5 werkdagen, van het bezoeken van de woning tot het ontvangen van het taxatierapport.

De kosten van een taxatie variëren in Spanje op basis van de (geschatte woningwaarde). Als vuistregel kun je nemen dat de kosten 0,1% van de woningwaarde zijn met een minimum van €300,- Daarnaast betaal je eenmalig een kleine fee van 49,- aan Spaanse Hypotheek als aanbetaling om dit voor jou op afstand te regelen.

 

Vraag geheel online een professionele taxatie aan:

Vraag een taxatie aan

De taxateurs van Spaanse Hypotheek zijn door de Centrale bank van Spanje erkend en gecertificeerd en worden geaccepteerd door alle banken in Spanje.

Voordelen SpaanseHypotheek.nl

Spaanse Hypotheek regelt de taxatie van jouw woning in Spanje snel en in jouw eigen taal. Zodra je een taxatie aanvraagt, zorgen wij dat je binnen 24 uur reactie van een specialist ontvangt. Zodra wij de taxatie kunnen aanvragen, wordt er een afspraak ingepland door de taxateur. Het rapport ontvangen wij gemiddeld binnen 5 werkdagen.

spaansehypotheek recensie

Arjan & Masha

Vanaf de eerste dag dat we contact hadden met Patrick en Kim liep het op rolletjes. Door hun ervaring nemen ze je op een rustige manier door dit proces. Ze hebben zeer goede connecties met advocaten en banken, dus perfect geregeld allemaal.

Bekijk alle beoordelingen

9,3 10
Spaansehypotheek.nl
89 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Kunnen we jou hier ook mee helpen?

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche en onze vestiging in Spanje kunnen wij jou helpen met verschillende expertises, niet alleen een een hypotheek in Spanje. We horen graag of we jou verder kunnen helpen met onze andere expertises:

Advies door Spaanse Hypotheek

Heb je hulp of advies nodig om een keuze te maken? Ons team van adviseurs staat iedere werkdag voor je klaar om jou te helpen. Geheel vrijblijvend en met een heldere Nederlandse aanpak.
Neem vrijblijvend contact op
Team Spaanse Hypotheek - round