Taxatie Woning in Spanje

Snel en betrouwbaar een taxatie

✓ 500+ Taxaties voor een hypotheek verzorgd

Taxatie Woning in Spanje

Snel en betrouwbaar een taxatie

✓ 500+ Taxaties voor een hypotheek verzorgd

Cijfer: 9.2
Onze gemiddelde klantbeoordeling
98%
Van onze klanten beveelt Spaanse Hypotheek aan!
1.38%
Lage rentes, al vanaf 1,38%

Woning taxatie in Spanje

Door ervaren professionals

Spaanse Hypotheek verzorgt taxaties van woningen in heel Spanje. Hierin staat een juridische professional je bij om de woningwaarde te bepalen, maar óók de vergunningen en documenten te checken. De doorlooptijd is doorgaans 5 werkdagen, van het bezoeken van de woning tot het ontvangen van het taxatierapport.

 

Vraag vrijblijvend informatie over een taxatie op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De taxateurs die wij gebruiken zijn door de Centrale bank van Spanje erkend en gecertificeerd en worden geaccepteerd door alle banken in Spanje.

Voordelen SpaanseHypotheek.nl

Spaanse Hypotheek regelt de taxatie van jouw woning in Spanje snel en in jouw eigen taal. Zodra je een taxatie aanvraagt, zorgen wij dat je binnen 24 uur reactie van een specialist ontvangt. Zodra wij de taxatie kunnen aanvragen, wordt er een afspraak ingepland door de taxateur. Het rapport ontvangen wij gemiddeld binnen 5 werkdagen.

Arjan & Masha

Vanaf de eerste dag dat we contact hadden met Patrick en Kim liep het op rolletjes. Door hun ervaring nemen ze je op een rustige manier door dit proces. Ze hebben zeer goede connecties met advocaten en banken, dus perfect geregeld allemaal.

Bekijk alle beoordelingen

9,3 10
Spaansehypotheek.nl
76 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Kunnen we jou hier ook mee helpen?

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche en onze vestiging in Spanje kunnen wij jou helpen met verschillende expertises, niet alleen een een hypotheek in Spanje. We horen graag of we jou verder kunnen helpen met onze andere expertises:

Advies door Spaanse Hypotheek

Heb je hulp of advies nodig om een keuze te maken? Ons team van adviseurs staat iedere werkdag voor je klaar om jou te helpen. Geheel vrijblijvend en met een heldere Nederlandse aanpak.
Neem vrijblijvend contact op
Team Spaanse Hypotheek - round