Bereken je maximale hypotheek!

Wij helpen je graag bij de financiering van je droomhuis in Spanje. Vergeet alle papieren rompslomp en de Spaanse bureaucratie, laat ons alles voor je regelen. Door onze jarenlange ervaring met de Spaanse banken kunnen wij de beste rentetarieven onderhandelen en zorgen wij dat het financieringsproces soepel verloopt.

Voordelen SpaanseHypotheek.nl

Geen extra afsluitprovisie bij de Spaanse Bank

Wij zoeken voor jou de beste aanbieding

Zelf je hypotheek online berekenen en afsluiten bij een Spaanse Bank

Toegang tot je eigen online klantomgeving om je status te volgen

dfhdhfhdfhfdhfdhdf

fbfdghfdhdfh

Patrick heeft ons geweldig geholpen met het vinden van en afsluiten van de financiering voor ons huis. Dank!

Robert, Amstelveen, Spaanse Hypotheek

Bij SpaanseHypotheek bespaar je tijd en kosten

Bij ons regel je de beste hypotheek in Spanje snel, online en dus voordelig. Zelf en met persoonlijk advies. Je regelt alles vanuit een stoel en bespaart zo duizenden euro’s! Denk alleen maar aan vliegtickets, hotelkosten, bezoeken banken etc.

Cijfer: 9.1

Onze gemiddelde klantbeoordeling

664

Slimme huizenkopers gingen je voor

1.65%

Vanaf 1,65% laagste rente

Over Spaanse Hypotheek

Spaanse Hypotheek biedt op maat gemaakte hypotheken voor buitenlanders die al woonachtig zijn in Spanje of die in Spanje een woning aan willen kopen. Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van kopers in Spanje. Wij werken snel, correct, transparant, en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel je woning kunt betreden in Spanje. Alles in je eigen taal uiteraard.

Ontdek ons stappenplan:

Stap1. Bereken je hypotheek

Gebruik onze maximale berekeningstool om snel en makkelijk je maximale hypotheek en netto maandlasten te berekenen in Spanje. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 2. Overleg met jouw eigen hypotheekadviseur

Bespreek al je wensen met je eigen hypotheekadviseur. Wij helpen je en zullen adviseren welke bank het beste voor je is.

Stap 3. Overleg met je eigen hypotheekadviseur

Bespreek je wensen met je eigen hypotheekadviseur. Hij helpt je en zal kunnen adviseren welke bank het beste voor je is.

Stap 4. Champagne en Zon

Wij houden jou gedurende het traject volledig online op de hoogte. Zo weet je precies wanneer de champagne koud gezet kan worden en je kan gaan genieten van je droomhuis in Spanje. Felicidades!

Bereken je Hypotheek

Snel,  ✓ transparant,  ✓eerlijk  en  ✓Nederlands