Jouw hypotheekpakket

Je wilt aan de slag met het regelen van de hypotheek? We passen ons graag aan jouw wensen aan, want iedere koper in Spanje is uniek! Daarom hebben wij diverse pakketten voor ieder type koper. Zo betaal je bij ons de juiste prijs voor het hypotheekadvies waar jij behoefte aan hebt.

Onze tarieven zijn altijd inclusief btw!

Aandacht voor jouw dossier

Welk pakket je ook kiest: we gaan graag voor jou aan de slag! Je kan van ons een moderne en professionele dienstverlening verwachten. Bij de start van het proces kan je jouw documenten uploaden in jouw persoonlijke Mijn Spaanse Hypotheek omgeving. Via hier volg je overzichtelijk het proces via de Spaanse Hypotheek app, waar je 24/7 de status kunt inzien. Handig toch?

hypotheek uploadomgeving

Kies jouw hypotheekpakket

Onze tarieven zijn vaak scherper dan andere partijen of als je zelf naar een Spaanse bank gaat. Hoe dat kan? Dit is het voordeel van jarenlange samenwerkingen met de Spaanse banken. Wij presenteren jouw dossier op de juiste manier, waardoor het de bank veel tijd scheelt en goede condities kan bieden. Of je nu zelf je hypotheek wilt regelen of dit samen met een adviseur wilt doen: maak gebruik van Spaanse Hypotheek!

Benieuwd naar jouw hypotheekopties? Kies dan nu jouw pakket:

Zelf je Hypotheek regelen

Je regelt zelf je hypotheek via ons netwerk. Je bouwt zelf je dossier op via onze app & krijgt toegang tot onze kennisbank met studiemateriaal. Wij presenteren het dossier bij de juiste bank, daarna doe je zélf de onderhandelingen en het contact!

Lees meer over Zelf Regelen ➔

Pakket Básico

€ 995 Richtprijs

✓ Hypotheekcheck

✓ Toegang kennisbank

✓ 24/7 online inzage

✓ Digitale upload App

✓ Onafhankelijk bankadvies*

Losse onderdelen kun je
bijkopen in onze webshop

Samen je Hypotheek regelen

Samen met jouw persoonlijke Hypotheekadviseur regelen we de hypotheek. Wij onderhandelen met de Spaanse bank, zijn jouw directe aanspreekpunt en zorgen voor o.a. vertalingen en bankrekening. Jij hoeft je slechts op de woning te richten!

Lees meer over Samen Regelen ➔

No Cure No Pay*

Pakket Completo

€ 2495 Richtprijs

Alles uit pakket basis plus:

✓ Persoonlijke adviseur

✓ 24-uur reactie garantie

✓ Onderhandelingen door ons

✓ Vertaalslag dossier (NE-SP)

✓ Spaanse bankrekening openen

✓ No Cure No Pay*

Hypotheek + WoonZeker

Naast je hypotheek krijg je óók ondersteuning bij je woningaankoop. Onze juridische hulp biedt zekerheid voor je Spaanse woning, zoals controle op contracten & vergunningen en een taxatie. Je wordt bijgestaan door je persoonlijke advocaat.

No Cure No Pay*

Pakket Superior

€ 4995 Richtprijs

Alles uit pakket completo plus:

✓ Juridische hulp gehele traject

✓ Persoonlijke advocaat

✓ Controle vergunningen en kadaster

✓ Opstellen Spaanse contracten

✓ Mogelijkheid tot volmacht

✓ Ondersteuning bij woningtaxatie*

Wanneer je aanvraag starten?

Een hypotheekproces in Spanje kan gemiddeld 7 tot 10 weken duren. Ga je binnenkort op huizenjacht en wil je snel schakelen? Voorkom tijdstress en start dan nu al jouw aanvraag bij een Spaanse bank! Je dossier wordt al opgebouwd, zodat je goed voorbereid bent én bekend bent bij de Spaanse bank.

stap2-1024x1024

Grote Kleine Lettertjes

Als onafhankelijke hypotheekadviseur houden we niet van onduidelijkheid. En zeker niet voor onze klanten. Daarom vind je hier een aantal voorwaarden in heldere Nederlandse uitgelegd. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
  • No Cure No Pay: indien je een pre-scan aanvraagt, dan kunnen wij op basis van jouw documenten 100% restitutie op de hypotheek bij pakket Completo en Superior bieden. Dit is onder voorwaarden van jouw cijfers. Pakket Básico kent geen restitutie voorwaarde.
  • Gelukkig geldt onze dienstverlening tot je een geschikte woning hebt gekocht. Je betaalt geen nieuwe fee als de eerste woning niet doorgaat en je op zoek moet naar een tweede woning.
  • Het is voor de bank verplicht om voor een hypotheekaanvraag een bankrekening bij deze bank te openen. De bankrekening open je via Spaanse Hypotheek (gewoon vanuit Nederland).
  • Restitutie is niet mogelijk bij gebreken aan de woning. Niet zeker over de risico’s van je woning? In pakket Superior is juridische hulp meegenomen.
  • Onafhankelijke keuze betekent dat we op basis van jouw klantprofiel een passende geldverstrekker zoeken. Met meerdere Spaanse banken in ons netwerk en zijn we niet gebonden aan contracten.
  • Spaanse Hypotheek regelt de taxatie van je woning, hiervoor wordt een marktconform tarief gerekend.
  • Benieuwd naar alle voorwaarden? Je vindt ze in onze algemene voorwaarden.