Jouw hypotheekpakket

Je wilt aan de slag met het regelen van de hypotheek? Goed om te horen! Iedere koper in Spanje heeft zijn unieke situatie, daarom bieden wij diverse pakketten voor ieder type. Zo betaal je bij ons de juiste prijs voor het hypotheekadvies waar jij behoefte aan hebt.

Aandacht voor jouw dossier

Welk pakket je ook kiest: je kan van ons een moderne en professionele dienstverlening verwachten. We duiken in jouw speciale casus, zoals beschreven in onze werkwijze. Bij de start van het proces kun je jouw documenten uploaden in je persoonlijke Mijn Spaanse Hypotheek omgeving. Via hier volg je het proces via de Spaanse Hypotheek App, waar je 24/7 de status kunt inzien.
Handig toch?

hypotheek uploadomgeving

Kies jouw hypotheekpakket

Onze pakketten bieden de expertise die andere partijen of Spaanse banken niet bieden. Spaanse Hypotheek is dé expert op een hypotheekproces dat niet standaard is, zoals voor ondernemers of inkomsten uit verhuur. Wij presenteren jouw dossier op de juiste manier, waardoor de bank jouw situatie wél in behandeling neemt en goede condities kan bieden. Ons netwerk van aangesloten banken stelt wel de voorwaarde van een minimale aankoopsom van €150.000 voor vastgoed.

Of je nu zelf je hypotheek wilt regelen of dit samen met een adviseur wilt doen:
maak gebruik van Spaanse Hypotheek!

Zelf je Hypotheek regelen

Je regelt zelf je hypotheek via ons netwerk. Je levert je dossier aan & krijgt toegang tot onze kennisbank met studiemateriaal. Wij presenteren jouw dossier bij de juiste bank en regelen een directe contactpersoon (NL of EN). Daarna doe je zélf de onderhandelingen, het contact en de contracten uitvoeren.

Lees meer over Zelf Regelen ➔

Pakket Básico

€ 995 Richtprijs

✓ Hypotheekcheck

✓ Toegang kennisbank

✓ Digitaal uploaden

✓ Dossier juist gepresenteerd

✓ Persoonlijk bankadvies*

Losse onderdelen kun je
bijbestellen in onze webshop

Samen je Hypotheek regelen

Samen met jouw persoonlijke Hypotheekadviseur regelen we de hypotheek. Wij onderhandelen met de Spaanse bank, zijn jouw directe aanspreekpunt en zorgen voor o.a. vertalingen en openen bankrekening. Jij hoeft je slechts op de woning te richten!

Lees meer over Samen Regelen ➔

No Cure No Pay*

Pakket Completo

€ 2495 Richtprijs

Alles uit pakket basis plus:

✓ Persoonlijke adviseur

✓ 24-uur reactie garantie

✓ Onderhandelingen door ons

✓ Veilig uploaden via onze App

✓ 24/7 online inzage

✓ Vertaalslag dossier (NE-SP)

✓ Spaanse bankrekening openen

✓ No Cure No Pay*

Hypotheek + WoonZeker

Naast je hypotheek krijg je óók ondersteuning bij je woningaankoop. Onze juridische hulp biedt zekerheid voor je Spaanse woning, zoals controle op contracten & vergunningen en een taxatie. Je wordt bijgestaan door je persoonlijke advocaat.

No Cure No Pay*

Pakket Superior

€ 4995 Richtprijs

Alles uit pakket completo plus:

✓ Juridische hulp aankooptraject

✓ Persoonlijke advocaat

✓ Controle vergunningen en kadaster

✓ Opstellen Spaanse contracten

✓ Mogelijkheid tot volmacht

✓ Ondersteuning bij woningtaxatie*

Welke gegevens ga je nodig hebben?

Afhankelijk van jouw inkomstensituatie zul je voor een hypotheek in Spanje een aantal documenten moeten aanleveren. Dit zijn o.a. een identificatiebewijs, recente salarisstroken of inkomstenbelastingen / jaarrekeningen, documentatie over aanvullende inkomsten en overzichten van een eventuele hypotheek in Nederland. Ga je binnenkort op huizenjacht en wil je snel schakelen? Voorkom tijdstress en start dan nu al jouw dossier. Zo ben je goed voorbereid én kunnen we snel met een Spaanse bank schakelen.

stap2-1024x1024

Grote Kleine Lettertjes

Als transparante hypotheekadviseur houden we van duidelijkheid. En dan vooral voor onze klanten. Daarom vind je hier een aantal voorwaarden in heldere taal uitgelegd. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
  • No Cure No Pay: indien je een pre-scan aanvraagt, dan bieden wij mogelijk op basis van jouw documenten 100% restitutie op de hypotheek bij pakket Completo en Superior. Dit is onder voorwaarden van jouw cijfers. Pakket Básico kent geen restitutie voorwaarde.
  • Onze dienstverlening geldt tot je een geschikte woning hebt gekocht. Je betaalt geen nieuwe fee als de eerste woning niet doorgaat en je op zoek moet naar een tweede woning.
  • Het is voor de bank verplicht om voor een hypotheekaanvraag een bankrekening bij deze bank te openen. De bankrekening open je via Spaanse Hypotheek (gewoon vanuit Nederland).
  • Restitutie is niet mogelijk bij gebreken aan de woning. Niet zeker over de risico’s van je woning? In pakket Superior is juridische hulp opgenomen.
  • Persoonlijk bankadvies betekent dat we op basis van jouw klantprofiel een passende geldverstrekker zoeken. We zoeken in ons netwerk de bank die voor jou de beste condities kan bieden.
  • Spaanse Hypotheek regelt de taxatie van je woning, hiervoor wordt een marktconform tarief gerekend.
  • Benieuwd naar alle voorwaarden? Je vindt ze in onze algemene voorwaarden.