Jouw pakketkeuze

Elke klant is uniek en heeft zijn eigen voorkeuren. Daarom hebben wij pakketten ontwikkeld om op deze manier elke klant van dienst te kunnen zijn! Bij Spaanse Hypotheek betaal je hierbij een eerlijke prijs voor hypotheekadvies. Persoonlijk en echt onafhankelijk. Wij vergelijken namelijk meerdere banken voor jou in Spanje. Zo vinden wij altijd de hypotheek die het beste bij jou past, met de juiste rente en bijpassende voorwaarden.

Onze tarieven zijn inclusief btw!

Kies jouw hypotheek pakket

Een Spaanse Hypotheek vanaf €995,- (niet voor ondernemers)

Onze tarieven zijn vaak scherper dan die van veel andere partijen of zelfs als je direct naar een bank gaat in Spanje. Hoe kan dat? Omdat we jou als klant juist presenteren bij de bank, wat de bank enorm veel tijd scheelt, daarnaast is de kwaliteit van onze klanten zeer hoog. Dit maakt het voor onze banken interessant om goede condities te bieden. Met het basispakket profiteer je van onze relaties met de banken, maar lopen alle contacten tussen de bank en jou direct.

Basis Pakket

In dit pakket maak je gebruik van onze kennis en adviezen in de beginfase. Je maakt gebruik van de Mijn Spaanse Hypotheek omgeving voor het uploaden van de documenten. Wij zullen je adviseren om het dossier compleet te maken. Daarna vertalen we het dossier en presenteren we je bij de Spaanse bank. Vanaf dit moment is de communicatie en onderhandelingen tussen de bank en de klant!

Basis

€995,-

✓ Hypotheekcheck

✓ Bankadvies

✓ Beste deal Spaanse bank

✓ Digitale upload omgeving

× Dossier vertalen (NE-SP)

× Volledig ontzorg traject

× Spaanse rekening openen

× Taxatie regelen

× Contact notaris-gestoria

× Persoonlijke adviseur

× Verzekeringen regelen

× Advocaat begeleiding

Volledig Pakket

Wil je volledig ontzorgt worden wat betreft jouw hypotheekaanvraag bij de Spaanse bank? Dan is dit pakket de goede keuze! Wij staan je het volledige proces bij. Wij onderhandelen voor jou met de Spaanse bank tot de beste deal maar blijven ook tot jouw beschikking tot het passeren van de woning en de hypotheek bij de notaris. Professioneel advies op maat!

Volledig (vanaf)

€1.995,-*

✓ Hypotheekcheck

✓ Bankadvies

✓ Beste deal Spaanse bank

✓ Digitale upload omgeving

✓ Dossier vertalen (NE-SP)

✓ Volledig ontzorg traject

✓ Spaanse rekening openen

✓ Taxatie regelen

✓ Contact notaris-gestoria

✓ Persoonlijke adviseur

✓ Verzekeringen regelen

× Advocaat begeleiding

*Dit tarief is een vanaf tarief vraag naar onze voorwaarden.

Top Pakket

Naast onze volledige service krijg je in dit pakket ook een advocaat toegewezen. Een woning aankopen in Spanje is anders dan in Nederland. Ons advies is daarom ten alle tijde om een advocaat in de arm te nemen! Je ontvangt in dit pakket een mooie korting voor de services van een advocaat door onze jarenlange samenwerking!

Top (vanaf)

€4.495,-*

✓ Hypotheekcheck

✓ Bankadvies

✓ Beste deal Spaanse bank

✓ Digitale upload omgeving

✓ Dossier vertalen (NE-SP)

✓ Volledig ontzorg traject

✓ Spaanse rekening openen

✓ Taxatie regelen

✓ Contact notaris-gestoria

✓ Persoonlijke adviseur

✓ Verzekeringen regelen

✓ Advocaat Begeleiding

Start het hypotheekproces op tijd!

Een hypotheekproces in Spanje duurt gemiddeld 4 tot 6 weken. Ben je zeker dat je een huis wilt aankopen in Spanje? Start jouw hypotheekaanvraag dan op tijd! Wij kunnen (voordat je een woning hebt gevonden) het dossier al verzamelen en hiermee naar de bank gaan voor een pre-scan. Op deze manier ben jij goed voorbereid en heb jij duidelijkheid over de mogelijkheden van een financiering op basis van jouw gegevens. Dit geeft je een betere onderhandelingspositie. Een ander voordeel is dat we veel sneller kunnen schakelen met de bank wanneer je jouw woning hebt gevonden!

Tarieven hypotheek Spanje

Orientatie

Je bent van plan om een huis te kopen in Spanje of je hebt al een huis op het oog. Het is van belang om je goed voor te bereiden op de markt om zo een financiering te krijgen met de beste voorwaarden. Met de hypotheek calculator via onze website bereken je gemakkelijk en direct hoeveel je kunt lenen in Spanje.

Bereken je hypotheek

Hypotheek offerte aanvragen!

✓ De aanvraag is vrijblijvend en binnen enkele minuten aangevraagd