Jouw pakketkeuze

Iedere koper in Spanje is uniek! Daarom hebben wij diverse pakketten ontwikkeld om op deze manier iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! Bij ons betaal je zo de juiste prijs voor jouw hypotheekadvies. Wellicht kun je zelf al heel veel, kies dan voor ons basispakket, dan profiteer je wel van onze expertise en netwerk, en betaal je minder.

Wij vergelijken altijd meerdere banken voor jou in Spanje. Zo vinden wij altijd de bank met de condities die het beste bij jou past.

Onze tarieven zijn altijd inclusief btw!

Kies jouw hypotheek pakket

Een Spaanse Hypotheek vanaf € 1495!

Onze tarieven zijn vaak scherper dan die van veel andere partijen of zelfs als je direct naar een bank gaat in Spanje. Hoe kan dat? Omdat we jou als klant juist presenteren bij de bank, wat de bank enorm veel tijd scheelt, daarnaast is de kwaliteit van onze klanten zeer hoog. Dit maakt het voor onze banken interessant om goede condities te bieden. Met het basispakket profiteer je van onze relaties met de banken, maar lopen alle contacten tussen de bank en jou direct. Wij zorgen er op de achtergrond wel voor dat dit zo goed mogelijk verloopt.

Basis Pakket

In dit pakket maak je gebruik van onze kennis en adviezen in de beginfase. Je maakt gebruik van de Mijn Spaanse Hypotheek omgeving voor het uploaden van de documenten. Je ontvangt adviezen om het dossier compleet te maken. Daarna vertalen we het dossier en presenteren we je bij de Spaanse bank. Vanaf dit moment is de communicatie en onderhandelingen tussen de bank en de klant!

Basis pakket

€ 1495 Vaste prijs

✓ Hypotheekcheck

✓ Bankadvies

✓ Beste deal Spaanse bank

✓ Digitale upload omgeving

× Dossier vertalen (NE-SP)

× Volledig ontzorg traject

× Spaanse rekening openen

× Taxatie regelen

× Contact notaris-gestoria

× Persoonlijke adviseur

× Verzekeringen regelen

× Advocaat begeleiding

Volledig Pakket

Wil je volledig ontzorgt worden wat betreft jouw hypotheekaanvraag bij de Spaanse bank? Dan is dit pakket de goede keuze! Wij staan je het volledige proces bij. Wij onderhandelen voor jou met de Spaanse bank tot de beste deal maar blijven ook tot jouw beschikking tot het passeren van de woning en de hypotheek bij de notaris. Professioneel advies op maat!

Volledig pakket

€ 2495 Richtprijs

✓ Hypotheekcheck

✓ Bankadvies

✓ Beste deal Spaanse bank

✓ Digitale upload omgeving

✓ Dossier vertalen (NE-SP)

✓ Volledig ontzorg traject

✓ Spaanse rekening openen

✓ Taxatie regelen

✓ Contact notaris-gestoria

✓ Persoonlijke adviseur

✓ Restitutie voorwaarde 50%

× Advocaat begeleiding

Top Pakket

Naast onze volledige service krijg je in dit pakket ook een advocaat toegewezen. Een woning aankopen in Spanje is anders dan in Nederland. Ons advies is daarom ten alle tijde om een advocaat in de arm te nemen! Je ontvangt in dit pakket een mooie korting voor de services van een advocaat door onze jarenlange samenwerking!

Top pakket

€ 4995 Richtprijs

✓ Volledig pakket 

✓ Controle vergunningen woning

✓ Verificatie woning in kadaster

✓ Controle schulden op woning

✓ Spaanse contracten doornemen

✓ Assistentie bij reserveringscontract

✓ Advocaat aanwezig bij passeren

✓ Voorbereiden volmacht bij notaris

✓ Aanvragen NIE-nummer  

✓ Juridische ondersteuning het gehele traject

✓ Persoonlijke advocaat

✓ Restitutie voorwaarde 50%

Start het hypotheekproces op tijd!

Een hypotheekproces van aanvraag tot notaris in Spanje duurt gemiddeld 7 tot 10 weken. Ben je zeker dat je een huis wilt aankopen in Spanje? Start jouw hypotheekaanvraag dan op tijd! Wij kunnen (voordat je een woning hebt gevonden) het dossier al verzamelen en hiermee naar de bank gaan voor een pre-scan. Op deze manier ben jij goed voorbereid en heb jij duidelijkheid over de mogelijkheden van een financiering op basis van jouw gegevens. Dit geeft je een betere onderhandelingspositie. Een ander voordeel is dat we veel sneller kunnen schakelen met de bank wanneer je jouw woning hebt gevonden! Vraag ons naar de condities voor het aanvragen van een pre-scan.

Tarieven hypotheek Spanje

Orientatie

Je bent van plan om een huis te kopen in Spanje of je hebt al een huis op het oog. Het is van belang om je goed voor te bereiden op de markt om zo een financiering te krijgen met de beste voorwaarden. Ons advies is om alvast een pre scan uit te laten voeren, dat geeft je al een behoorlijke zekerheid voor jouw mogelijkheden bij een Spaanse bank. Vraag ons naar de condities.

Bereken je hypotheek

Hypotheekrapport aanvragen!

✓ Een hypotheekrapport is in enkele minuten aangevraagd