Onze werkwijze

Via onze bemiddeling regel je zorgeloos een hypotheek in Spanje. Online, voordelig en met persoonlijk advies in je eigen taal! Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met meerdere Spaanse banken in ons netwerk. Hierdoor ontvang jij op basis van het klantprofiel de juiste deal! Je regelt daarnaast alles vanuit Nederland en bespaart zo duizenden euro’s, denk hier aan vliegtickets en hotelkosten. Wij ontzorgen jou tijdens het volledige proces!

Maak de beste keuze

Heb je altijd al de droom gehad van een Spaanse woning en maak je nu de eerste stappen? Of ben je al in Spanje huizen aan het bezichtigen? Het is belangrijk op tijd de mogelijkheden van een financiering te bekijken. In elke fase kunnen wij jou van dienst zijn, van oriëntatie tot overgaan tot het afsluiten van de hypotheek. Een woning aankopen in Spanje doe je niet elke dag, voorbereiding is daarom van groot belang.

Wij delen graag onze kennis met jou, de vraag is: welke fase past bij jou?

Hypotheek berekenen

1. Calculator

Check of je voldoet aan de voorwaarden voor een financiering in Spanje.

Naar calculator

2. Rapport

Op basis van jouw cijfers maken we een berekening van jouw mogelijkheden.

Rapport aanvragen

3. Pre-scan

Laat een Spaanse bank jouw financiële documenten beoordelen.

Pre-scan aanvragen

4. Pakket

Jouw hypotheekaanvraag wordt volledig verzorgd door Spaanse Hypotheek.

Pakketten bekijken

De route naar jouw hypotheek

In verschillende stappen nemen we jou mee in de het hypotheekproces in Spanje. Bang dat je bepaalde Spaanse regels over het hoofd ziet? Maak je geen zorgen. Vanwege jarenlange ervaring weten wij hoe de bank jouw financieringsaanvraag beoordeelt. Vanaf het eerste moment ontvang jij daarom advies op maat. Op deze manier weet jij op tijd waar je aan toe bent in dit Spaanse avontuur!

spaanse hypotheek icon 1

Geen zin in de taalbarrière en trage Spaanse onderhandelingen?
Kies dan voor Spaanse Hypotheek en laat je volledig ontzorgen in het traject. Bekijk hieronder hoe wij jouw hypotheekaanvraag soepel doorlopen met onze bewezen aanpak:

spaanse hypotheek icon stap1

Oriëntatie

Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent, ook op gebied van financiering! Maak daarom gebruik van onze berekeningstool. Je ontvangt daarmee van ons binnen één werkdag een volledig hypotheekrapport.

spaanse hypotheek icon stap2

Persoonlijk advies

Jouw hypotheekaanvraag en wensen bespreken we in een telefonisch intake gesprek. Je ontvangt advies op financieel gebied, maar ook over praktische zaken over de aankoop van jouw Spaanse woning.

spaanse hypotheek icon stap3

Hypotheek-aanvraag opstarten

Je krijgt toegang tot jouw ‘Mijn Spaanse Hypotheek’ omgeving. Hier kun je 24/7 je gegevens inzien en benodigde documenten downloaden. Vervolgens presenteren wij jouw dossier bij één van de banken waar jouw klantprofiel het beste past.

spaanse hypotheek icon stap4

Hypotheek aanbieding

Binnen 10 werkdagen ontvangen wij een pro-forma offerte van de bank, gebaseerd op jouw financiële situatie. In Spanje is er géén voorbehoud van financiering, dus een check (via onze pre-scan) op jouw financiële mogelijkheden is gewenst, voordat een bod of aanbetaling wordt gedaan.

spaanse hypotheek icon stap5

Taxatie

Na het akkoord gaan openen we een bankrekening bij de bank. Vervolgens wordt de taxatie gedaan, door een onafhankelijke taxateur via de bank óf via Spaanse Hypotheek. De hypotheek wordt gebaseerd op de aankoopsom óf de taxatiewaarde en de bank verstrekt vervolgens de officiële offerte.

spaanse hypotheek icon stap6

Passeren

Spaanse Hypotheek zorgt voor het afrondende contact met de bank, makelaar en notaris. Na overmaken van het aanvullende bedrag op de aankoopsom wordt een datum ingepland voor het passeren bij de notaris. Na het passeren kan de champagne koud gezet worden, Felicidades!

Advies door Spaanse Hypotheek

Weet je nog niet precies wat voor jou de beste keuze is om een droomhuis in Spanje te realiseren? Geen zorgen! Ons team van adviseurs staat iedere werkdag voor je klaar om vrijblijvend te helpen. Neem vrijblijvend contact op om jouw situatie persoonlijk te bespreken!
Neem vrijblijvend contact op
Team Spaanse Hypotheek - round