Onze werkwijze

Via onze bemiddeling regel je zorgeloos een hypotheek in Spanje. Online, voordelig en met persoonlijk advies in je eigen taal! Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met meerdere Spaanse banken in ons netwerk. Hierdoor ontvang jij op basis van het klantprofiel de juiste deal! Je regelt daarnaast alles vanuit Nederland en bespaart zo duizenden euro’s, denk hier aan vliegtickets en hotelkosten. Wij ontzorgen jou tijdens het volledige proces!

Waarom Spaanse Hypotheek?

Spaanse Hypotheek is dé onafhankelijke online Nederlandse hypotheekbemiddelaar in Spanje. Wij bieden op maat hypotheken voor Nederlanders die in Spanje een (2e) woning willen aankopen. Onze werkwijze is simpel en transparant. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij goed georiënteerd het proces in gaat, berekenen wij graag jouw mogelijkheden. Je vult het hypotheek aanvraagformulier in op onze website en ontvangt na beoordeling een uitgebreid hypotheekrapport. Tevens ontvang je hierbij een volledig stappenplan voor het hypotheekproces. Zo weet jij waar je aan toe bent bij de start van jouw Spaans avontuur!

Hypotheek berekenen
Spaanse Hypotheek vriendenkorting

Het proces

Geen zin in de taalbarrière en trage Spaanse onderhandelingen? Kies dan voor Spaanse Hypotheek en laat je volledig ontzorgen in het traject. Na ondertekening van onze algemene voorwaarden verzamelen we alle documenten. Daarna sturen we het dossier door naar één van onze banken waar jouw klantprofiel het beste past. Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij hoe de Spaanse bank naar een financieringsaanvraag kijkt. Wij kunnen jou hierdoor goed presenteren bij de Spaanse bank. Doordat je geïntroduceerd bent als klant van Spaanse Hypotheek ontvang je vaak binnen 4 tot 6 werkdagen al een aanbieding. Snelle service in Spaanse termen!

Vervolg hypotheekproces

Ook na ontvangst van een officiële aanbieding blijven wij jou van dienst. Er wordt een Spaanse bankrekening geopend en de taxatie wordt opgestart. Gedurende dit proces tot het passeren van de woning en de hypotheek zullen wij jou online of telefonisch op de hoogte houden. Het contact, voornamelijk in de Spaanse taal, verloopt via ons!

Een snelle service en geen mañana mañana voorwaarden? Lees de voordelen van onze dienstverlening ook terug in de reviews van de klanten die jou zijn voorgegaan.

Tarieven hypotheek Spanje

Hypotheekrapport aanvragen!

✓ Jouw uitgebreid hypotheekrapport is in enkele minuten aangevraagd