Partners waarmee wij samenwerken

Als dé onafhankelijke hypotheekadviseur helpen we je graag met veel zaken, maar we geloven ook in de kracht van je specialisme. Daarom helpen onze vaste partners je graag verder met zaken zoals een woning zoeken / kopen in Spanje of juridische ondersteuning. Deze partners zijn met zorg uitgekozen, zodat je weer dat je kwaliteit kunt verwachten.

SterkIn Partner

Sterk In


STERKin is een onafhankelijk financieel advieskantoor met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedfinancieringen. Deze partner helpt je verder bij vastgoedfinancieringsplannen in Nederland en daarbuiten, of je nu starter, gepensioneerd, particulier of ondernemer bent.
Bekijk SterkIn

bearz lgoo

Baerz & Co


Een luxe of exclusieve woning kopen in Spanje kan tijdrovend zijn en veel makelaars beconcurreren elkaar om dezelfde vastgoedobjecten. Baerz is onze exclusieve partner, in zowel stille verkoop als propertyhunters die voor jou het best passende exclusieve vastgoed zoeken.

Bekijk Baerz

voep uai

VOEP


VOEP is onze exclusieve partner in Nederland. Zij helpen om jouw hypotheek in Nederland optimaal te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het oversluiten van je hypotheek, zodat je maandlasten in Nederland lager worden. Hiermee wordt jouw DTI beter en de kans op een Spaanse hypotheek groter!

De Spaanse Makelaar

De Spaanse Makelaar


Op zoek naar een luxe appartement/woning/villa of commercieel vastgoed in Spanje? Bij De Spaanse Makelaar ben je in goede handen. Deze partner is een van hoogst beoordeelde makelaars die jou écht wil helpen bij je aankoop(begeleiding)!

Ga naar deze partner

azur living villa spanje uai

AzurLiving


Zoek je een kwalitatieve woning of villa in (Zuid-)Frankrijk, Spanje of Ibiza? AzurLiving is een aankoopmakelaar partner van Spaanse Hypotheek. Deze partner helpt jou met deskundig advies op maat en goed voorbereide bezichtigingen in het mediterraans gebied.