Onze partners

Als dé onafhankelijke hypotheekadviseur helpen we je graag met veel zaken, maar we geloven ook in de kracht van je specialisme. Daarom helpen onze vaste partners je graag verder met zaken zoals een woning zoeken / kopen in Spanje of juridische ondersteuning. Deze partners zijn met zorg uitgekozen, zodat je weer dat je kwaliteit kunt verwachten.
ibiza estates

Ibiza Estates

Op zoek naar een luxe appartement/woning/villa of commercieel vastgoed op Ibiza? Bij Ibiza Estates ben je in goede handen. Als (aankoop)makelaar begeleiden zij jou van A tot Z bij het vinden van de perfecte droomwoning op Ibiza.
azurliving

AzurLiving

Zoek je een kwalitatieve woning of villa in (Zuid-)Frankrijk, Spanje of Ibiza? AzurLiving is een aankoopmakelaar partner van Spaanse Hypotheek. Deze partner helpt jou met deskundig advies op maat en goed voorbereide bezichtigingen in het mediterraans gebied.
valencia-1049389_1920

EFS Advocaten

Wil je graag juridische hulp in Spanje? Of zoek je een advocaat om je bij te staan bij vastgoedzaken of het oprichten van een bedrijf in Spanje? EFS Advocaten is de partner die jou verder helpt, vanuit Valencia, Spanje. Je kunt zowel in de Nederlandse, Engelse als Spaanse taal bij hun terecht.
VOEP

VOEP

VOEP is onze exclusieve partner in Nederland. Zij helpen om jouw hypotheek in Nederland optimaal te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het oversluiten van je hypotheek, zodat je maandlasten in Nederland lager worden. Hiermee wordt jouw DTI beter en de kans op een Spaanse hypotheek groter!

Direct aan de slag met je hypotheek

Ben je al verder in je zoektocht naar een Spaanse woning? Vraag dan ons all-in hypotheekrapport aan. Daarmee otnvang je binnen 1 werkdag een volledig rapport over jouw financieringsmogelijkheden en uitgebreide informatie.