Wij regelen de vertaling!

✓ Professionele vertaling van Nederlandse documenten

De vertaling van jouw hypotheekdossier!

Vertaling van documenten naar het Spaans!

✓ Professionele vertaling van jouw hypotheekdossier!

Cijfer: 9.1

Onze gemiddelde klantbeoordeling

100%

Van onze klanten beveelt Spaanse Hypotheek aan!

1.25%

Vanaf 1,25% laagste rente

Laat jouw hypotheekdossier vertalen naar het Spaans!

Ben je zelf al in contact met een Spaanse bank maar dien je de documenten te vertalen? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres! Wij bieden namelijk naast het regelen van een hypotheek, ook een vertaalservice aan.

Er is een situatie mogelijk dat je zelf al bent binnengewandeld bij een Spaanse bank. Hier kan je zelf een hypotheek regelen, maar de Spaanse bank loopt tegen het probleem aan dat jouw documenten in het Nederlands zijn. De bank kan hierdoor de documenten niet lezen en daardoor geen beoordeling doen van de hypotheek.

Onze vertaalservice biedt in deze situatie de oplossing! Wij vertalen jouw documenten van het Nederlands naar het Spaans. Op deze manier kan de bank nu jouw inkomstenbelasting en loonstroken lezen en begrijpen. Dit is echter nog niet alles! Door onze ervaring in hypotheken bij Spaanse banken, weten wij hoe een bank naar een hypotheekaanvraag kijkt. Wij zullen daarom het dossier op de juiste manier presenteren bij de Spaanse bank. Een snelle en professionele service!

villa 2366288 1920
Hypotheek berekenen

Hoe werkt het?

Je geeft aan dat Spaanse Hypotheek jouw documenten mag vertalen. Voor het aanleveren van de documenten ontvang je de inloggegevens van de digitale ‘Mijn Spaanse Hypotheek’ omgeving. In deze omgeving staat precies aangegeven welke documenten je dient aan te leveren. Deze kan je veilig uploaden in jouw persoonlijke Digimap. Zodra het dossier compleet is gaan wij voor jou aan de slag! We vertalen het dossier en zullen het op een complete manier aanleveren bij jouw Spaanse bank. Vanaf dit moment verloopt het contact en de onderhandelingen weer rechtstreeks tussen de bank en de klant. Succes!

Vraag hier jouw vertaling aan!

De doorlooptijd is doorgaans 5 werkdagen voor het vertalen van het dossier.

De vertaling die wij gebruiken zijn erkend en gecertificeerd en worden dus geaccepteerd door iedere bank in Spanje.

Regel bij ons ook je hypotheekaanvraag!

Heb je nog geen bank op het oog? Naast de vertaling van jouw hypotheekdossier brengen wij jou graag in contact met een Spaanse bank uit ons netwerk. Je kan ook kiezen voor het pakket waar wij alles voor jou regelen! De keuze is aan jou!

Hypotheekofferte aanvragen