Woning kopen in Spanje?

Bereid je dan goed voor! Zowel het aankopen als een woning als een hypotheek verkrijgen in Spanje verloopt behoorlijk anders dan in Nederland. Heeft een husi wel de benodigde vergunningen? Hoeveel mag je in Spanje lenen? En hoe onderhandel ik met de bank?

Er zijn veel zaken waar je rekening mee zult moeten houden. Wij helpen je graag op weg om voorbereid je Spaanse droomwoning te realiseren!

Woning kopen in Spanje Academie

In onze academie leer je exact het proces kennen voor het aankopen van een Woning in Spanje. Aan de hand van video’s, cursusmateriaal en tekstuele uitleg leer je precies wat er allemaal bij dit proces komt kijken.

Daarnaast krijg je automatisch toegang tot onze kennisbank met veel achtergrond informatie over de processen in Spanje. Denk bijv. aan het aanvragen van een NIE nummer, inclusief uitleg hoe je dit zelf doet.

Wat leer je met onze academie:

  • Het volledige aankoopproces via onze e-learning
  • Documentatie en achtergrond informatie via onze Kennisbank
Naar Academie

Persoonlijk Hypotheekrapport

In tegenstelling tot in Nederland is een 100% hypotheek in Spanje niet mogelijk. Bij Spaanse Hypotheek kun je eenvoudig een volledige berekening laten maken van je financieringsmogelijkheden, inclusief rapportage en een stappenplan voor je aanvraag.

Het all-in hypotheekrapport is geschikt voor twee situaties:

  1. Je hebt een woning op het oog en wilt de financieringsmogelijkheden weten
  2. Je wilt je maximale hypotheekbedrag weten voordat je een woning zoekt

We houden tevens van snelheid. Je ontvangt daarom een compleet hypotheekrapport binnen 1 werkdag, waarin jouw hypotheekmogelijkheden worden toegelicht.

 

Belangrijk: dit hypotheekrapport is tevens een goede basis voor jouw hypotheek. Het is tevens mogelijk aanvullend een hypotheek Pre-Scan aan te vragen. Zijn jouw financiële gegevens voldoende én hebben wij de benodigde documentatie ontvangen? Dan kunnen wij voor 99% zekerheid jouw hypotheek succesvol aanvragen!*
* 99% zekerheidsgarantie onder voorbehoud dat aangeleverde documentatie klopt.

hypotheekrapport - blauwbutton

Hypotheekrapport aanvragen:

✓ Het rapport is binnen 5 minuten aangevraagd
✓ Je ontvangt het rapport binnen 1 werkdag
✓ Vrijblijvend telefonisch contact met Spaanse Hypotheek

Twijfel je nog of je in aanmerking komt? Doe dan de DTI financieringscheck!

Hypotheekrapport, nu 19,95!

Afgeprijsd van €19,99