Jouw voordeel

Via onze bemiddeling regel je de beste hypotheek in Spanje snel, online en dus voordelig. Zelf maar ook met persoonlijk advies. Wij hebben ook adviseurs in Nederland die desgewenst bij je langskomen om de hypotheek persoonlijk uit te leggen.

Waarom Spaanse Hypotheek?

Spaanse Hypotheek is de onafhankelijke hypotheek aanbieder in Spanje. Wij bieden op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders die in Spanje een (2e) woning aan willen kopen. Wij hebben ruime ervaring met het geven van hypotheekadviezen in Spanje. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij je snel en correct door het gehele hypotheektraject heen leiden. Dit begint altijd met een eerste gratis inventarisatie (eventueel bij je thuis) om te kijken wat de mogelijkheden zijn om in Spanje een hypotheek te kunnen verkrijgen. Na de aanvraag begeleiden wij je gedurende het hele traject tot aan de definitieve inschrijving van de hypotheek bij de notaris in Spanje.

 

Een hypotheek in Spanje aanvragen werkt anders dan een hypotheekaanvraag in Nederland. Wij hebben goed inzicht hoe de banken hier jouw zullen dossier beoordelen. Dit betekend dat wij onze klanten uitstekend en compleet presenteren bij de Spaanse Banken, de kans op een goedkeuring wordt daarmee heel groot.

 

Wij staan je uiteraard ook nog bij na de hypotheek, en zullen er alles aan doen om jou tot een tevreden klant te maken.

Lees gerust eens onze reviews op klantenvertellen >>

Hypotheek offerte aanvragen!

✓ De aanvraag is gratis en vrijblijvend en binnen 5 minuten aangevraagd