Jouw voordeel

Via onze bemiddeling en advisering regel je de juiste hypotheek in Spanje snel, online en dus voordelig. Zelf of met persoonlijk advies. Wij hebben ook adviseurs in Nederland die desgewenst bij je langskomen om de hypotheek persoonlijk uit te leggen.

Waarom Spaanse Hypotheek?

Spaanse Hypotheek is de onafhankelijke Nederlandse hypotheek bemiddelaar in Spanje. Wij bieden op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders die in Spanje een (2e) woning aan willen kopen. Wij hebben ruime ervaring met het geven van hypotheekadviezen in Spanje. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij je goed door het gehele hypotheektraject heen leiden. Dit begint altijd met een eerste gratis inventarisatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn om in Spanje een hypotheek te kunnen verkrijgen. Na de aanvraag begeleiden wij je gedurende het hele traject tot aan de definitieve inschrijving van de hypotheek bij de notaris in Spanje.

 

Een hypotheek in Spanje aanvragen werkt heel anders dan een hypotheekaanvraag in Nederland. Wij hebben goed inzicht hoe de banken hier jouw aanvraag zullen beoordelen. Dit betekend dat wij jou uitstekend en compleet kunnen presenteren bij de Spaanse Banken, de kans op een goedkeuring wordt daarmee heel groot.

 

Wij staan je uiteraard ook nog bij na de hypotheek, en zullen er alles aan doen om jou tot een tevreden klant te maken.

Lees gerust eens onze reviews op klantenvertellen >>

Hypotheek offerte aanvragen!

✓ De aanvraag is vrijblijvend en binnen 5 minuten aangevraagd