Stel hier je vraag:

Categorieën

Financiering in Spanje van Bed&Breakfast of commercieel vastgoed

Helpen jullie ook bij de financiering van vastgoed voor commerciële doeleinden (zoals een B&B)?

Ja ook voor deze aankopen kan een hypotheek geregeld worden, maar ook hier gelden dezelfde hypotheekcriteria als alle andere vastgoed aankopen in Spanje. Dit wil zeggen dat er een minimale aankoopsom is, de leeftijd aanvrager niet hoger dan 65 en dat er voldaan wordt aan de inkomenseisen van Spaanse banken.

Daarnaast wordt er voor een Bed&Breakfast vaak gekeken naar een Rustic woning (op het platteland), waar banken in Spanje over het algemeen niet op staan te springen voor financiering. Je leest hier meer over in het artikel Finca Rustica vs Finca Urbana.

Let op: voor de financiering van commercieel vastgoed worden verwachte inkomsten NIET meegenomen in de hypotheekaanvraag. De aankoop is gelijkwaardig aan een aankoop voor privé gebruik en de eisen voor inkomen of vermogen zijn zodoende hetzelfde. Zowel voor de Spaanse banken als in de cultuur is het niet gebruikelijk om naar de toekomst te kijken voor je aanvraag, wel naar jouw historie en het heden.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Wil je een deskundig en transparant advies over een Spaanse hypotheek, die past bij jouw specifieke situatie en je de beste deal oplevert? Vraag dan de Hypotheek Pre-Scan aan. Daarmee heb je binnen 48 uur inzicht en duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod. Zo ben je al een heel eind op weg naar de beste hypotheek in Spanje.
Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center