Spaanse Hypotheek intake

Via onze digitale intake kom je snel te weten of wij je kunnen helpen met onze dienstverlening. We maken bewust keuzes in wie we helpen, om onze klanten zo goed mogelijk en serieus te kunnen helpen. Start hieronder direct je intake:

Start de intake
private banking contactpersoon

Onze werkwijze en aannamebeleid


Als hypotheekbroker helpen wij serieuze aankopers met hun financieringsaanvraag voor een Spaanse aankoop. Wij waarderen onze klanten en besteden tijd en moeite aan hun casussen. Als klein team kijken we goed naar wie we kunnen helpen om zo de kwaliteit voor onze klanten optimaal te houden.

Dit betekent dat wij aspirant-aankopers in de verkenningsfase of nog oriënterend zijn in hun aankoop niet altijd kunnen helpen. Hoe serieuzer je aankoopplannen in Spanje, hoe groter de kans dat wij op korte termijn je kunnen bijstaan. Onze intake begeleidt je in dit proces en geeft je een stappenplan voor jouw situatie.

Naar de intake

Spaanse Hypotheek Intake

Stap 1: Jouw aankoopplannen

Onze chat helpt je verder met je aankoopplannen en beoordeelt vervolgens of je ook financieel in aanmerking komt voor een financiering. Je kunt deze starten door “Intake” te typen en je wordt begeleid door het hele proces. Hieruit volgt een passend aanbod voor jouw situatie.


*Voor ondernemers met salaris uit een BV, NV, etc of inkomen uit verhuur van vastgoed of aanmerkelijk belang, of (zakelijke) investeerders in vastgoed vragen wij om een Hypotheek Pre-scan te bestellen.

Wat zeggen klanten over Spaanse Hypotheek?

9,6 beoordeling