Beoordelingen Spaansehypotheek.nl

9,3
81 beoordelingen

  René uit IJsselstein

  8


  Atijd voor je klaar


  Wij zijn erg blij dat we met Spaanse hypotheek in zee zijn gegaan om ons bij te staan in de aankoop van een huis in de regio Valencia. Wij wilden rustica (landelijk) kopen en dat is niet zonder risico's en heeft de nodige juridische valkuilen, hebben we ervaren.Kan gerust stellen dat de bijstand van Spaanse hypotheek ons veel ellende en veel geld heeft bespaard. Hun kennis van de banken en mogelijheden zijn goed en ook juridische bijstand zit in hetzelfde pand en was bij ons broodnodig, bespaar daar niet op! We hebben nu een geweldig huis in een landelijke omgeving waar we straks met veel plezier naar toe gaan om te wandelen en te luieren.

  Ja

  Maarten Cornelis uit Amsterdam

  10


  Fantastisch !!!


  Onze eerste kennismaking met Lora verliep meteen zeer vlot. We waren al een tijd op zoek naar een appartement in de heerlijke stad Valencia. daar de Nederlandse banken nogal terughoudend zijn met het verstrekken van een hypotheek kwamen we terecht bij Spaansehypotheek,nl.Na alle documenten verzameld te hebben die de Spaanse bank nodig had kwam er al heel snel een goedkeuring van de bank voor het verstrekken van de benodigde hypotheek.Daar ons budget niet heel hoog was hebben we toch in samenwerking met onze makelaar Agatha van Remax Urbin II een heel geschikt appartement gevonden in de wijk St-Marcelino en dit nog ruim onder de 100.000 euro.Lora heeft haar contacten in Spanje waardoor het proces van aanvraag tot het passeren van de akte zeer spoedig verliep.Een topbedrijf is het .Zonder Spaansehypotheek.nl hadden we onze droom waarschijnlijk niet zo snel kunnen waarmaken.Lora bedankt!!! Maarten en Franklin

  Ja

  Gert uit Harderwijk

  9


  Prima service


  Ik ben vlot en goed geholpen met het vinden van de juiste Spaanse bank voor mijn hypotheek. Ben vriendelijk geholpen en er werd accuraat gereageerd op mijn vragen. Hartelijk dank!!

  Ja

  ramon uit nvt

  10


  Echt super fijne mensen


  Een aanrader, wij hebben het rapport via website gedaan kosten €.15,- binnen een dag een prachtig overzicht terug ontvangen. Aan de hand van dat rapport zijn er uiteraard nog vragen. Dit via de mail gedaan, snel en vakkundig antwoord retour. Als wij een hypotheek nemen gaat dit zeker via de www.spaansehypotheek.nl dat weten we wel al.Nogmaals top, bedankt. Ramon en Natascha

  Ja

  Eric uit Rotterdam

  10


  Wat een fijne ervaring om met deze mensen zaken te doen,


  Na zelf contact gezocht te hebben met Spaanse banken was de moed al snel in mijn schoenen gezakt, nu spreek ik best een aardig woordje Spaans, maar op de manier hoe ik ter woord werd gestaan was wel erg ingewikkeld en voelde niet fijn. Toen contact gezocht met Spaansehypotheek, en daar had ik het gevoel in een warm nest gekomen te zijn, had fijne duidelijke gesprekken, er werd snel gehandeld en als je dan zelf ook alle medewerking verleend,alle documenten snel aanlevert, dan gaat de rest eigenlijk vanzelf, dus al met al een fijne ervaring, Spaansehypotheek heeft ons overal doorheen geloodst en zitten wij nu met veel plezier in ons nieuwe huis op Ibiza.

  Ja

  R & J uit Den Haag

  10


  Goede service, uitstekende communicatie


  Wij zijn uitstekend geholpen door Spaansehypotheek.nl.Wij hadden geen eenvoudige uitgangssituatie mbt ons werk en financien maar we hebben direct feedback gekregen en gedetailleerde uitleg over de benodigde documenten om het aanvraagproces te vereenvoudigen. Erg goede service, gedurende het gehele proces, met op gezette tijden een update of een bemoedigend bericht. Wij zijn nu de trotse bezitters van een Spaans huis dankzij de hulp van Spaansehypotheek.nl!

  Ja

  Simone uit Den Haag

  10


  Duidelijk en concreet


  Wij hebben de dienstverlening van Patrick als zeer prettig ervaren. Concreet en duidelijk! Goede communicatie en goede begeleiding. Dank Patrick!

  Ja

  Olga Chitchko uit Berg en Terblijt

  10


  Alles is vlot en correct velopen


  Ik heb een goede ervaring met Spaanse hypotheek, snel, correct en professioneel. Goede communicatie, vlotte afhandeling van de vragen en betrouwbaar.

  Ja

  Richard uit Amsterdam

  10


  Snelle TOP service


  Mijn partner en ik waren zelf bezig met verschillende banken in Spanje om de mogelijkheden te bekijken voor een kleine hypotheek in Spanje, dit duurde allemaal erg lang, geen of trage reacties en veel was niet mogelijk. Vanaf het moment dat wij Spaansehypotheek.nl inschakelde, ging alles ineens erg snel en kwam in een versnelling, wij hebben nu ons huis, zelfs met alle beperkingen tijdens de coronacrisis redelijk snel kunnen kopen.

  Ja

  Patrick Van Even uit Mol

  10


  Klantvriendelijkheid


  Klantvriendelijkheid was super en zeer professioneel. Lora was altijd bereikbaar en reageerde heel snel.

  Ja

  Danny uit Plug

  10


  Zeer goed geholpen in eigen taal.


  Voor de aankoop van mijn huis in Valencia gebruik gemaakt van de hypotheekmogelijkheden bij Spaanse hypotheek. Door Patrick keurig ingelicht in de mogelijkheden en uiteindelijk een prima hypotheekaanbieding ontvangen. De contacten verliepen zeer prettig en op al mijn vragen kreeg ik binnen 24 uur antwoord. Al met al super goed geholpen en ook zeer snel waardoor ik mijn droom heb kunnen waarmaken, het kopen van een huis in Valencia. Ik wil Patrick en Spaanse hypotheek dan ook hartelijk danken voor de super snelle en goede service bij het vinden van een geschikte hypotheek.

  Ja

  Jerry uit Rosmalen

  10


  Top service!! Snel, accuraat en betrokken.


  Vanaf het eerste moment to na de officiële overdracht een perfecte service en betrokkenheid en dat allemaal in het Nederlands!! Niet zelf proberen, maar altijd laten doen door professionals.

  Ja

  Anthony uit Almere

  9


  Snel en goed geholpen!


  Wij zijn goed en netjes geholpen door Lora van Spaanse hypotheek. Er werd altijd snel en duidelijk gereageerd en alles was vooraf duidelijk.

  Ja

  Suzanne uit Etten-Leur

  10


  Fantastisch geregeld!


  Via kennissen kwamen wij in contact met De Spaanse Hypotheek.De Spaanse Hypotheek is een professioneel bedrijf die de klant echt helpt met adviezen, het in contact brengen met de juiste mensen etc. Ze zijn goed bereikbaar en zijn kundig in het uitbrengen van advies. Het contact met Patrick Kruger hebben wij als erg prettig ervaren, maar ook het contact met zijn collega's verliep altijd goed. Via de Spaanse Hypotheek hebben wij ons droom appartement in Ibiza kunnen realiseren en daar zijn wij enorm dankbaar voor. Wilt u ook een woning in Spanje aankopen, twijfel dan niet om dit via De Spaanse Hypotheek te doen! Wij kunnen het iedereen aanraden! Suzanne Harper en Frank van Ekelen

  Ja

  Ewald & Jessie uit Rotterdam

  10


  Spaanse hypotheek is de juiste partner voor de aankoop van een woning in Spanje.


  Lora van Spaanse hypotheek heeft ons vanaf het eerste contact door het gehele aankooptraject begeleid. Achteraf gezien zijn we onzettend blij dat zij ons met de juiste mensen in contact heeft gebracht en tot en met het tekenen van de overeenkomst een vinger aan de pols heeft gehouden. Wij kunnen Spaanse hypotheek zeker aanbevelen. Kennis van zaken en een prettige manier van ontzorgen!Ewald & Jessie

  Ja

  Aernout uit Amsterdam

  9


  Erg behulpzaam en professioneel


  Werd snel en adequaat geholpen Vragen werden goed beantwoord

  Ja

  Marielle uit Neerpelt

  9


  Ontzorgen!


  Via de Nederlandse makelaar in Spanje in contact gekomen met Lora van Spaansehypotheek.nl. Zo fijn om in je eigen taal te kunnen communiceren met mensen die de regels en taal in Spanje kennen. Die weten wat te doen in welke situatie. Altijd beschikbaar voor het beantwoorden van mijn vragen! Wanneer ik Lora mailde of belde had ik snel antwoord, zo fijn! Je bent afhankelijk van anderen en steeds van de een naar de ander, heerlijk als je dan niet lang hoeft te wachten en weer verder kunt. Ook wanneer ik mail kreeg van een Spaanse instantie kon ik Lora vragen wat ermee te doen. Lora had zelf ook contact met onze makelaar, advocaat of bank, dan kun je het met een gerust gevoel loslaten. Ontzorgen, dat is wat zij doe(t)n! Echt top!

  Ja

  Marcel uit Almelo

  10


  Uitermate professioneel, deskundig, alert en prettig


  Vanaf 1e contact heel snel eerste berekening, advies en begeleiding. Ook een aanpassing van berekening voor een andere woning heel snel geregeld. Goede kennis van mogelijkheden bij Spaanse banken! Duidelijke informatie verstrekking en een gebruikersvriendelijk portal voor uploaden van benodigde stukken en aanvullende informatie.

  Ja

  Jeroen uit Ommen

  8


  Prettig bedrijf, goede dienstverlening en verstand van zaken


  Spaanse Hypotheek nam mij als klant serieus. Zij werken transparant en hebben voor mij hun uiterste best gedaan. De communicatie met Lora verliep vlot en prettig.

  Ja

  Henk uit Middelburg

  10


  Fantastische service gehad


  Wij hadden onze twijfels om een adviseur in de hand te nemen, onze makelaar gaf zelfs aan dat dit zonde van het geld was. We konden via hem gewoon een hypotheek regelen bij de bank direct. Dus daar gingen we voor, na 5 weken ellende te hebben gehad, hebben we toch ons eerste gevoel gevolgd en zijn we in zee gegaan met Spaanse Hypotheek. Wat een verademing, een partij die luistert en gewoon doet wat je vraagt. Mochten er twijfels zijn, wij raden Spaanse Hypotheek van harte aan.

  Ja

  Bartholomeus uit Meerle

  10


  Alles tot in de puntjes verzorgd voor de aankoop van ons appartement op Ibiza


  We hebben best veel "gedoe" gehad met de autoriteiten betreft de aankoop van ons appartement op Ibiza, maar Patrick heeft ons deskundig, vlot en correct geholpen, waar voor dank !

  Ja

  Stefan Jansen uit Real de Montroy

  10


  Op alle vlakken tevreden bij perfecte begeleiding !


  Het traject van aankoop van onze Spaanse woning was nou niet bepaald standaard. Er waren meerdere partijen bij betrokken, allemaal met eigen advocaat. Vanaf het eerste contact (bezichtiging woning) en het uiteindelijke moment van aankoop heb ik een uitstekende ondersteuning gekregen van Lora. Duidelijke uitleg en antwoord waar een en ander voor ons onbegrijpelijk was. Ik ben achteraf 200% blij dat ik gekozen heb voor een advocaat: zonder de hulp Francisco was de aankoop en het administratieve proces waarschijnlijk niet zo soepel verlopen. Dank daarvoor ! Nu, eind november en 6 maanden na de eerste bezichtiging kunnen wij gaan genieten van onze Spaanse woning.

  Ja

  Settimio uit Maastricht

  8


  Very helpful and proactive.


  They supported with all the steps of the process. Fast in giving answers to our different questions. Well done

  Ja

  Frank uit Mijdrecht

  10


  Spaanse hypotheken heeft onze droom werkelijkheid gemaakt op Ibiza


  We hadden een appartementen op het oog op Ibiza en twijfelde heel erg om zelf alles te gaan regelen of met een organisatie.. Het is nl altijd afwachten waar je mee in zee gaat en waren van te voren dus best wel sceptisch. Tegenwoordig vraag je je toch af : wat gebeurd er met je geld en aan wie maak je dus geld over ? Maar dit is onze beste keus geweest om ons te begeleiden bij aankoop van ons appartement. Toen onze beoogde huis plots overal werd aangeboden voor verkoop hebben we besloten snel met met Spaanse Hypotheken in zee te gaan en het beste wat we hebben kunnen doen ! Geweldig contact gehad met Patrick en de advocaat die ons bijstond was super en wij zijn nu trots eigenaar van ons appartement . Als er in de toekomst weer iets op ons pad komt gaan we absoluut weer met deze organisatie in zee . Aanrader als je een huis of appartement in Spanje wilt aanschaffen .

  Ja

  Arthur uit Lliber

  9


  Zonder de hulp van Lora en Francisco was de aankoop van ons droomhuis in Spanje niet gelukt.


  Aankoop was een zeer ingewikkeld proces. Door de professionele aanpak van Lora en juridische ondersteuning van Francisco is uiteindelijk toch alles gelukt en zitten we nu in ons droomhuis in Spanje.

  Ja

  Hypotheek offerte aanvragen!

  ✓ De offerte is vrijblijvend en binnen 5 minuten aangevraagd