Klantenbeoordeling Spaansehypotheek.nl

Beoordelingen Spaansehypotheek.nl

9,1
55 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Snelheid dienstverlening 9,3
  • Persoonlijk advies 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding 8,9

michel uit Putte

9,0

Ervaring:
Lora van spaanse hypotheek had op korte termijn een hypotheek voorstel voor ons en met de Peter de Nederlands sprekende medewerker van de bank Sabadell was de begeleiding in het hele proces TOP!!!!.

Aanbeveling: ja

Mar uit Dreischor

10,0

Ervaring:
Met groot gemak een Spaanse hypotheek afgesloten dankzij de uitstekende service van spaansehypotheek.nl.
Dankzij de geweldige hulp van Nederlands sprekende experts ging het hele proces als vanzelf.

Aanbeveling: ja

Jan

9,0

Ervaring:
Alles was super geregeld Patrick reageerd snel op vragen als die er waren.

Aanbeveling: ja

Chris

9,0

Ervaring:
Spaanse hypotheek heeft op heel korte termijn een hypotheek voorstel gedaan en ons in contact gebracht met een Nederlands sprekende medewerker van de bank, die ons geweldig goed heeft begeleid in het hele traject.

Aanbeveling: ja

Wouter uit Barcelona

10,0

Ervaring:
Patrick en mijn mensen geven duidelijk advies en hebben een hypotheek met een zeer laag rentepercentage voor me gevonden.

Aanbeveling: ja

Rob uit Selfkant

10,0

Ervaring:
Zeer prettige en accurate samenwerking. Aanrader als je hypotheek wil afsluiten in Spanje wat onze ervaringen betreft! Dank voor jullie ondersteuning en snelle/goede opvolgingen!

Aanbeveling: ja

Paul

9,0

Ervaring:
wij hebben en prima en prettige ervaring.
Patrick komt zijn afspraken na en is helder en duidelijk in de communicatie.

Aanbeveling: ja

Ziga uit Sprang Capelle

9,0

Ervaring:
Zijn goed geholpen, snelle en deskundige advies.

Aanbeveling: ja

Tanya uit Barcelona

9,0

Ervaring:
Onze ervaring bij Spaanse Hypotheek was goed. Een snelle service, en ook buiten kantooruren is men graag bereid berichten te beantwoorden.

Er ging veel tijd zitten in het in orde maken van de documenten, maar uiteindelijk is het gelukt om een hypotheek te krijgen.

Helaas zijn de documenten van de bank en de notaris enkel in het Spaans beschikbaar, dat maakt het lastig om het goed te begrijpen. Een advocaat kan hierbij helpen.

Wij zijn tevreden.

Aanbeveling: ja

Marco uit IJsselstein

8,0

Ervaring:
Prima service en snelheid is subliem.
Ook de service van Banco Sabadell is werkelijk perfect. Wat een tempo als het er op aan komt!

Aanbeveling: ja

Jeroen uit Bennekom

8,0

Ervaring:
Alles prima geregeld voor de aankoop voor ons huis in Spanje!

Aanbeveling: ja

Patries En Mark uit Best

10,0

Ervaring:
Als je een huis wilt kopen zou ik adviseren om eerst met Spaanse hypotheek in gesprek te gaan welke (vele) wegen je moet bewandelen.
Zeer duidelijk en héél snel in communicatie.
Heel betrouwbaar en voordeliger dan in Nederland een hypotheek afsluiten.

Aanbeveling: ja

Leo uit Utrecht

8,0

Ervaring:
Wij zijn tevreden over de manier waarop wij geïnformeerd zijn en op een snelle degelijke wijze aan een hypotheek zijn geholpen.

Aanbeveling: ja

Jan uit Den Haag

8,0
Aanbeveling: ja

Marcel

10,0

Ervaring:
Zeer deskundige en betrouwbare partij.

Aanbeveling: ja

peter uit barendrecht

10,0

Ervaring:
Prima geholpen bij voortraject en afhandeling hypotheek. Ook de serviceverlening en communicatie naar en van de Spaanse bank inzake aanvraag bankrekening en het benaderen via internet e.d. is prima verlopen.

Aanbeveling: ja

richard uit diemen

9,0

Ervaring:
ik heb zaken gedaan met patrick kruger. Als zeer prettig ervaren. Snel duidelijk en laagdrempelig. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een vraag teveel stelde nam de tijd en kwam afspraken na.

Aanbeveling: ja

Dick uit Odijk

9,0

Ervaring:
Zeer prettig en informeel contact gehad. Goede communicatie en veel kennis. We zijn met de juiste mensen in contact gebracht. En we kregen begeleiding van het begin tot het eind van het traject. Kortom, zeer tevreden klanten.

Aanbeveling: ja

Ton uit Wijchen

9,0

Ervaring:
Steeds een supersnelle reactie en Patrick weet precies hoe het werkt in Spanje. Hij kent alle insiders en maakte de vertaalslag van de Spaanse houding en werkwijze naar voor mij begrijpelijke Nederlandse maatstaven. Dat nam onzekerheden weg en gaf juist meer vertrouwen. Het heeft ons enorm geholpen om onze droom te realiseren!

Aanbeveling: ja

Shereeva uit Rotterdan

9,0

Ervaring:
We zijn erg blij met de hulp en ondersteuning die we hebben gekregen. Via jullie hebben wij onze droom kunnen verwezenlijken . Bijzonder dank aan Sander Zitter die ons in dit traject intensief heeft begeleid .

Aanbeveling: ja

Roland uit Heidelberg, Duitsland

8,0

Ervaring:
Prima dienstverlening, snelheid was belangrijk voor me en alles is prima binnen de tijd afgerond. Veel werk is uit handen genomen, hetgeen de kwaliteit en snelheid heft bevorderd.

Aanbeveling: ja

Frank uit Amsterdam

8,0

Ervaring:
Onze hypotheekaanvraag was bepaald niet standaard (ondernemers), maar nadat de aanvraag compleet was heeft Patrick door zijn deskundigheid en goede contacten bij een locale bank binnen 24 uur een hypotheekofferte geregeld, waardoor we met een gerust hart de aankoop van ons appartement in Valencia konden realiseren. Dank Patrick!

Aanbeveling: ja

Tony uit Zevenbergen

9,0

Ervaring:
We hadden behoefte aan een snelle afhandeling van onze specifieke wensen. Patrick van Spaanse Hypotheken kwam snel terug met een passend advies en was tot aan het passeren bij de notaris betrokken bij het proces. We waren zeer blij met de ondersteuning.

Aanbeveling: ja

Nancy uit Amsterdam

10,0

Ervaring:
Tijdens een traag aankooppoces met een spaanse advocatenkantoor hebben Patrick en Sander gezorgd voor een superdoorstart en is alles binnen 1 maandje helemaal afgerond. Daarbij zijn ze ook nog eens super inlevend en voelden wij ons enorm gehoord, begrepen en gesteund! Iedere euro meer dan waard! Bedankt voor alles!

Aanbeveling: ja

Sanne uit Dinteloord

9,0

Ervaring:
Wij hebben Spaanse Hypotheek(Patrick) als zeer ervaren/professioneel ervaren. Op ieder moment dat je ook contact met hem zoekt weet je zeker dat je binnen een uur correct advies/antwoord krijgt.
Ieder moment van twijfel die wij hadden bij de aankoop van ons huis nam hij bij ons weg.
Voor ons was dit de eerste keer dat wij een hypotheek in het buitenland nodig hadden en wij zouden Spaanse Hypotheek zeker aanbevelen want als we er nog 1 nodig zullen hebben zullen wij zeker weer bij hen terug komen.

Bedankt voor de hele fijne samenwerking Patrick en met het realiseren van ons paleisje in Spanje.

Aanbeveling: ja

Arjen uit IJzendoorn

9,0

Ervaring:
Een jaar geleden bij het verkennen van de huizenmarkt op Ibiza al een link gelegd met Spaanse Hypotheek. Nu we een appartement hadden gevonden hebben we via Spaansehypotheek onze hypotheek geregeld. De dienstverlening, transparantie en de onderhandelingskills van Patrick zijn top! Zijn snelheid in beantwoorden van vragen is ongeëvenaard. En dat voor Spanje 😉 We kunnen SpaanseHypotheek dan ook echt aanbevelen!

Aanbeveling: ja

Eric en Miranda

8,0

Ervaring:
We kregen snel een goede financiering aangeboden.

Aanbeveling: ja

Michel en Marjan

10,0

Ervaring:
Patrick van Spaansehypotheek.nl heeft verstand van zaken, reageert razendsnel en heeft de juiste contacten om goede condities te onderhandelen. Zeer tevreden.

Aanbeveling: ja

Michael uit Amsterdam

10,0

Ervaring:
Vanaf de eerste dag dat we contact hadden met Patrick en Kim liep het op rolletjes.
Een huis kopen in Spanje is heel wat anders dan in Nederland,maar door hun bekwaamheid werdt het een stuk gemakkelijker..En tuurlijk moet je een hoop stukken inleveren, maar door hun ervaring slepen ze je op een rustige manier door dit proces..Ze hebben zeer goede connecties met advocaten,en banken,dus perfect geregeld allemaal...een aanrader als je zorgeloos een huis in Spanje wilt kopen..gewoon doen zou ik zeggen!!!

Aanbeveling: ja

Michael uit Amsterdam

10,0

Ervaring:
Als je een huis in Spanje wilt/of gaat kopen,ben je als je die ervaring niet hebt onzeker over hoe alles in zijn werking gaat. Die onzekerheid wordt direct door Patrick en Kim weggenomen.Zij zijn zeer bekwaam in de gang van zaken in Spanje,geven je deskundig advies,en je weet direct waar je aan toe bent..Ze hebben zeer goede relaties bij de banken,en communiceren zeer snel..Een huis kopen in Spanje is nou eenmaal anders dan in Nederland,en dat proces leiden hun in zeer goede banen..echt een aanrader als je een huis in Spanje wilt kopen....Michael&Petra van der Horst. [zeer tevreden klant]

Aanbeveling: ja

Sietse uit Valencia

9,0

Ervaring:
Sander heeft ons goed geholpen bij de begeleiding van de aankoop van onze woning in Valencia. Ik vond het vooral erg prettig dat ik alles in het Nederlands kon bespreken en hij snel en accuraat werkt.

Aanbeveling: ja

Freddy uit Belgie

9,0
Aanbeveling: ja

Walter uit Katwijk

8,0

Ervaring:
Snelle reactie van Patrick, deskundig, betrouwbaar en Patrick komt zijn afspraak na. Nu met de nieuwe site zeer gemakkelijk te berekenen of een hypotheek haalbaar is en wat deze kost. Zeer handig om zelf alvast wat voorwerk te doen. Complimenten!

Aanbeveling: ja

Masha uit Roosendaal

10,0

Ervaring:
Absoluut Een aanrader ! Zeker niet te duur, zeer snelle terug koppeling!!

Aanbeveling: ja

M uit Tilburg

9,0

Ervaring:
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Spaansehypotheek. Patrick Kruger heeft ons goed geholpen en al het papierwerk uit handen genomen. Natuurlijk is het heel fijn dat hij Nederlands spreekt zodat voor ons alles duidelijk was wat we moesten invullen. Wij hebben een eigen zaak dus daar was wat extra werk voor nodig maar uiteindelijk is het toch gelukt zodat we nu lekker kunnen genieten van ons huis in de zon! Bedankt Patrick!

Aanbeveling: ja

Robert uit Amstelveen

10,0

Ervaring:
Patrick heeft ons geweldig geholpen met het vinden van en afsluiten van de financiering voor ons huis. Dank!

Aanbeveling: ja

M uit Tilburg

9,0

Ervaring:
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Spaansehypotheek. Patrick Kruger heeft ons goed geholpen en al het papierwerk uit handen genomen. Natuurlijk is het heel fijn dat hij nederlands spreekt zodat voor ons alles duidelijk was wat we moesten invullen. Wij hebben een eigen zaak dus daar was wat extra werk voor nodig maar uiteindelijk is het toch gelukt zodat we nu lekker kunnen genieten van ons huis in de zon! Bedankt Patrick!

Aanbeveling: ja

Wendy uit Belgie

10,0

Ervaring:
Geweldige service!
We zyn al heel goed verder geholpen qua informatie, Spaans Hypotheek S.L. levert geweldige service!

Aanbeveling: ja

Joep uit Bennebroek

9,0

Ervaring:
Wij zochten naast n goede hypotheek ook iemand die ons goed, zorgvuldig en betrouwbaar kon begeleiden. Met Patrick vonden wij die persoon . Hij is een prima adviseur met duidelijk oog voor zijn klanten.

Aanbeveling: ja

Paul uit Vught

10,0

Ervaring:
Droomhuis gekocht via uitstekende professionele ervaring en aanpak van Patrick Krüger, zeer kundig snel en eenvoudig. Ik zou het iedereen aanraden, zeker nu met deze rente tarieven.
Nogmaals bedankt voor het mede mogelijk maken van onze droom.

MvrGr Paul

Aanbeveling: ja

Tjeerd uit Leiden

8,0

Ervaring:
Erg prettige samenwerking met een goed resultaat.

Aanbeveling: ja

Bart uit Belgie

10,0

Ervaring:
Onze hypotheek zorgeloos geregeld met SpaanseHypotheek.nl
Patrick heeft ons van het begin tot het einde met veel geduld en professionele kennis van zaken geadviseerd en begeleid voor het verkrijgen van onze hypotheek. Het was een hele aangename ervaring om samen te werken met SpaanseHypotheek.nl. Zonder hun knowhow hadden we na drie maanden nog steeds geen goedkeuring, laat staan antwoord kunnen krijgen. Patrick is iemand met de juiste contacten die samenwerkt met meerdere banken om zo de beste deals voor je te kunnen krijgen en dat alles in je eigen taal... dat is pas service en peace of mind. Thanks Patrick!

Aanbeveling: ja

chrit uit amsterdam

9,0
Aanbeveling: ja

Karin uit Amsterdam

9,0

Ervaring:
Zeer hartelijk, efficient en 'on the ball'

Aanbeveling: ja

Willem uit AMSTERDAM

10,0

Ervaring:
Fantastische service, kennis van zaken, altijd bereikbaar. Ik beveel het iedereen aan!

Aanbeveling: ja

Mike uit Amsterdam

10,0

Ervaring:
Spaansehypotheek.nl heeft het laatste zetje in de juiste richting gegeven om onze Spaanse droom werkelijkheid te laten worden. Ze werken zeer efficiënt en staan op elk moment voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Gracies por todo!!

Aanbeveling: ja

7,0

Ervaring:
Goedendag,

We hebben idd info aangevraagd. Maar om eerlijk te zijn hebben we standaard informatie gekregen, waar we deels ook zeker wat aan hebben, maar op onze specifieke vraag hebben we helaas geen antwoord gehad.

Mvg,

E de Goede

Aanbeveling: ja

Martin uit Voorburg

9,0

Ervaring:
Goed contact gehad. zeer snel antwoordt op onze vragen. Komt erg betrouwbaar over. zeker aan te raden.

Aanbeveling: ja

rolf uit amsterdam

8,0

Ervaring:
goed

Aanbeveling: ja

C. uit Arnhem NL

n.v.t.

Ervaring:
Kortweg gezegd heb ik alleen wat info proberen in te winnen en is er derhalve nog geen echt advies gegeven.
Derhalve kan ik de gestelde vragen ook niet naar eer en geweten goed beantwoorden.
Hopelijk heeft u hiervoor begrip.
Wellicht kan ik in de toekomst wat meer gerichte vragen stellen i.v.m. een Spaanse hypotheek, maar dat is nu nog even niet aan de orde.

Aanbeveling: ja

Monique en Alfred uit Maastricht

10,0

Ervaring:
In een woord Geweldig! Patrick doet echt alle moeite, is zeer behulpzaam en reageert altijd snel op vragen. Wij raden echt iedereen die een Spaanse hypotheek wil dit te doen bij Patrick. Het is een Topper!

Aanbeveling: ja

michel uit vijfhuizen

9,0

Ervaring:
Zeer vriendelijk , snelle reactie op vragen, deskundig advies, goede nazorg.
Kortom goede ervaring en een ieder aan te bevelen.

Aanbeveling: ja

R. uit Den Haag

9,0

Ervaring:
Als actieve ondernemer moet je altijd wat meer papierwerk regelen om een hypotheek te regelen, dat geldt zeker voor Spanje. Gelukkig heeft Patrick dit perfect geregeld en toen er wat problemen waren met de bank heeft hij de juiste druk gezet om de deadline te halen. Daarnaast heeft hij een erg scherpe 20 jaars rente weten te regelen met een maximale financiering, dus ik zit nu erg tevreden op mijn nieuwe terras op Ibiza.

Naast het feit dat hij snel en accuraat reageert op mailtjes of telefoontjes, is Patrick ook een fijn persoon om mee te communiceren. Nogmaals dank voor je hulp Patrick!

Aanbeveling: ja

Erik uit Bathmen

10,0

Ervaring:
Perfecte begeleiding naar Spaanse Hypotheek
Onze ervaring in enkele steekwoorden: accuraat; zeer goed bereikbaar; betrouwbaar; plezierig persoonlijk. Van harte aanbevolen!;

Aanbeveling: ja

Esther uit Balkbrug

8,0
Aanbeveling: ja

Hypotheek offerte aanvragen!

✓ De offerte is vrijblijvend en binnen 5 minuten aangevraagd