In loondienst?

Bekijk dan de Execution Only Hypotheek

Ben jij in loondienst of op zoek naar een woning met een aankoopsom lager dan 300.000? Dan biedt onze partner Hypotheek in Spanje Direct de ideale hypotheekoplossing.

Spaanse Hypotheek richt zich op ondernemers en hoogwaardige vastgoedaankopen. Voor andere aankopen verwijzen wij graag door naar een voordelig alternatief:

Bekijk deze Spaanse Hypotheek

Particuliere hypotheek voor woning in Spanje

Je wilt graag een woning kopen in Spanje? Mogelijk als 2e huis of om (gedeeltelijk) te verhuren, of zelfs om een B&B te beginnen? Dan wil je graag de meest voordelige optie om een hypotheek te regelen. Dit kan met onze partner Hypotheek in Spanje Direct.

Deze partner van ons voorziet jou van een voordelige execution only hypotheek waarmee je de laagste prijs krijgt, maar wél de voordelen van een Nederlandstalig bureau dat je helpt bij je aanvraag.

Het enige dat jij zelf doet; is de onderhandelingen en het contract tekenen met de bank zelf. Deze optie is geschikt voor woningen tot 300.000 aankoopsom.

Naar Hypotheek in Spanje Direct

Financieringscheck

Voor aankopen vanaf 300.000

Koop je een woning of vastgoed voor meer dan 300.000? Of heb je inkomen uit Box 2 of Box 3, ook al ben je in loondienst? Doe dan de financieringscheck van Spaanse Hypotheek. Hiermee bepaal je snel of je in aanmerking komt voor onze consultancy service. Daarnaast ontvang je bij goedkeuring ook een indicatie van de kosten + fee.

Doe de check