Huis kopen in Spanje?

Start je voorbereiding met onze E-learning / Academie of ontvang gratis tips!

Al meer dan 350 mensen gingen je voor!

Huis kopen in Spanje?

Start je voorbereiding met onze E-learning / Academie of ontvang gratis tips!

Al meer dan 350 mensen gingen je voor!

Boordeling: 9.4

Onze gemiddelde klantbeoordeling!

1300+ klanten

Meer dan 1300 huizenkopers gingen jou voor!

1.5% Rente

Hypotheken al vanaf 1,5% rente

Voordelen SpaanseHypotheek.nl

Volledig zelfstandig leren hoe je een woning in Spanje koopt via onze Academie

Geen extra afsluitprovisie voor je hypotheek bij de Spaanse Bank

Zelf je hypotheek online berekenen met ons All-In Hypotheekrapport

Toegang tot je eigen online klantomgeving om je status te volgen

We hebben best veel “gedoe” gehad met de autoriteiten betreft de aankoop van ons appartement op Ibiza, maar Patrick heeft ons deskundig, vlot en correct geholpen, waar voor dank!

Bartholomeus, Meerle

Als je een huis in Spanje wilt/of gaat kopen,ben je als je die ervaring niet hebt onzeker over hoe alles in zijn werking gaat. Die onzekerheid wordt direct door Patrick en Kim weggenomen.Zij zijn zeer bekwaam in de gang van zaken in Spanje,geven je deskundig advies,en je weet direct waar je aan toe bent. Ze hebben zeer goede relaties bij de banken,en communiceren zeer snel..Een huis kopen in Spanje is nou eenmaal anders dan in Nederland, en dat proces leiden hun in zeer goede banen. echt een aanrader als je een huis in Spanje wilt kopen!

Michael & Petra van der Horst

Ga zelf aan de slag met onze E-learning ``Woning aankopen in Spanje``

Als onafhankelijke Hypotheekadviseur geloven wij in de kracht van kennis. Dit zit bij ons, maar óók bij jou als aankoper zelf. Daarom helpen wij jou met het het leren van de valkuilen, documentatie en aanpak voor de aankoop van een woning in Spanje. Ga dus zélf aan de slag met je voorbereiding via onze Edu Academie – de plek waar je alle vastgoed- en hypotheekinformatie vindt en E-learnings kunt volgen om zorgeloos een woning te kopen in Spanje.

Bespaar tijd & kosten met gedegen Hypotheekadvies

Wil je geholpen en ontzorgd worden voor de beste hypotheek in Spanje? Bij SpaanseHypotheek kan dat snel, online en dus voordelig. Zelf en met persoonlijk advies. Onze werkwijze is helder & duidelijk, voor iedereen die een hypotheek aanvraagt in Spanje!

Stap1. Bereken je hypotheek

Gebruik onze maximale berekeningstool om snel en makkelijk je maximale hypotheek en netto maandlasten te berekenen in Spanje. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 2. Jouw eigen hypotheekadviseur

Bespreek al je wensen met je eigen hypotheekadviseur. Wij helpen je en zullen adviseren welke bank het beste voor je is.

Stap 3. Hypotheek aanvragen

Na het verzamelen van de documenten gaan we naar de bank voor een hypotheekaanvraag. Wij ontzorgen jou het gehele proces!

Stap 4. Champagne en Zon

Wij houden jou gedurende het traject volledig online op de hoogte. Zo weet je precies wanneer de champagne koud gezet kan worden en je kan gaan genieten van je droomhuis in Spanje. Felicidades!

Hypotheekrapport aanvragen

✓ Binnen 1 werkdag weet je precies wat je kunt lenen voor jouw droomwoning!

Over ons

Spaanse Hypotheek biedt op maat gemaakte hypotheken voor buitenlanders die al woonachtig zijn in Spanje of die in Spanje een woning aan willen kopen. Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van kopers in Spanje. Wij werken snel, correct, transparant, en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel je woning kunt betreden in Spanje. Alles in je eigen taal uiteraard.