Waarom Spaanse Hypotheek?

Wij adviseren en begeleiden je bij het afsluiten van een Spaanse hypotheek. Op basis van 25 jaar ervaring én een groot Spaans netwerk. Zo maken we het eenvoudiger voor Nederlanders om tegen een passende financiering vastgoed in Spanje te kopen. Dat doen we vanuit Spanje, maar met een Nederlandse werkwijze. Dus: toegankelijk, betrouwbaar en deskundig.

★★★★★

” Een aanbeveling voor iedereen die een Spaanse hypotheek nodig heeft om zijn droomhuis in Spanje te financieren. Je hebt ons het allermooiste cadeau gegeven voor 2022. ” – Dennis Rijk, klant spaansehypotheek.nl

Bekijk alle reviews
DSC5353 uai

Hét deskundige aanspreekpunt


Een Spaanse hypotheek werkt heel anders dan een hypotheek in Nederland. Direct met een Spaanse bank schakelen is lastig zonder Spaanse identiteit. En dan heb je ook nog te maken met een taalbarrière, een totaal ander aankoopproces of communicatie die niet lekker loopt. Dat moest anders. Daarom zijn wij voor Nederlanders hét deskundige aanspreekpunt: zowel bij de financiering van de woning als bij het aankoopproces. Spaanse Hypotheek neemt je alles uit handen.


Plan je kennismaking

Waarom Spaanse Hypotheek?

We geven snel zicht op jouw (on)mogelijkheden voor een Spaanse hypotheek. Bekijk welke optie voor jou geschikt is via onze gratis hypotheekcheck!

Gratis hypotheekcheck
  • Eén aanspreekpunt voor jouw Spaanse hypotheek
  • 25 jaar ervaring in hypotheekadvies
  • Uitgebreid netwerk van advocaten, banken en makelaars
  • Alles voor jou in het Nederlands uitgelegd en afgewikkeld
  • Snelle service, waarbij afspraak altijd afspraak is
  • Betere voorwaarden voor je hypotheek
  • Mogelijk Shared Risk-garantie

In de media

Jouw adviseur voor een passende Spaanse financiering

Wij zijn de schakel tussen onze klanten en de meeste Spaanse banken. Zoek je een adviseur die jou kan bijstaan in de uitgebreide regelgeving in Spanje? Een adviseur die verder kijkt dan de financiering en die ook meedenkt over jouw specifieke situatie? Dan zit je bij Spaanse Hypotheek goed.

Wij zijn jouw aanspreekpunt tijdens het hele proces. En hebben we ergens zelf de kennis niet voor in huis? Dan kennen we vaak wel de juiste Spaanse partner die jou verder kan helpen.

Bekijk ons team
Team Spaanse Hypotheek 1

★★★★★

“ Na de pre-scan ben ik perfect geholpen. Eindelijk weer een adviseur die doet wat ze beloven. Een echte aanrader als je een hypotheek in Spanje nodig hebt. ” -Raymond, klant spaansehypotheek.nl

Bekijk alle reviews

9.6

Gemiddelde beoordeling klanten

110+

Beoordelingen met een 9+ score

99%

van onze aanvragen goedgekeurd

25+

ervaring met hypotheekadvies

De voordelen van Spaanse Hypotheek

Verder profiteer je bij Spaanse Hypotheek van:

Shared Risk

We screenen jouw hypotheekopties via een Berekening of Pre-scan. Is een hypotheek haalbaar? Dan geven we mogelijk een ‘Shared Risk’- garantie.

Vlotte service

Krijg snel antwoord op je vragen en profiteer van uitgebreide kennis. We denken mee, geven advies en staan altijd vlot voor je klaar.

Boetevrij aflossen*

Sluit je een hypotheek via Spaanse Hypotheek af? Dan mag je een deel van de openstaande schuld per jaar aflossen. Bij sommige banken zelfs boetevrij.

Geen verplichte levensverzekering

Zit bij je hypotheek niet vast aan dure verplichte verzekeringen. Wij werken samen met banken die dit niet verplicht stellen.

Online portaal voor 24/7 inzicht

Je hebt 24/7 online inzicht in jouw hypotheekaanvraag. Log via jouw online portaal in, upload je documenten veilig, stel vragen en check de status.

Binnen 2 weken goedkeuring

Jouw hypotheek is vaak al binnen 1 tot 2 weken goedgekeurd. Zo heb je snel duidelijkheid en kan de aankoop vlot geregeld worden.

SH Brochure frontpage

Download onze brochure

Wil je meer details weten over wie Spaanse Hypotheek is, onze succesvolle aanpak, relevante klantcases en details over onze dienstverlening en fee? Download dan onze brochure, met alle informatie voor zowel vastgoedaankopers als partners.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen klanten over Spaanse Hypotheek?

9,6 beoordeling

Neem contact met ons op