Pre-scan hypotheek in Spanje

Een villa, penthouse of zomerverblijf in Spanje – je ziet het al helemaal voor je. Voor vakanties, om zelf te wonen of om als vastgoedobject te verhuren. Maar dan komt de volgende vraag: lukt het om de financiering rond te krijgen?

Krijg met onze Pre-scan snel antwoord op die vraag. Een ervaren hypotheekconsultant beoordeelt of een Spaanse hypotheek voor jou mogelijk is. Krijg binnen 2 werkdagen duidelijkheid én ontvang persoonlijk advies.

Pre-scan aanvragen

★★★★★

“ Na de pre-scan ben ik perfect geholpen. Eindelijk weer een adviseur die doet wat ze beloven. Een echte aanrader als je een hypotheek in Spanje nodig hebt. ” – Raymond, klant spaansehypotheek.nl

Bekijk alle reviews
ibiza estates uai

Waarom een Pre-scan?


Een Spaanse hypotheek afsluiten doe je niet zomaar. De regels, processen en screening zijn anders dan in Nederland. Banken willen zeker weten dat ze aan jou zonder risico een hypotheek kunnen verstrekken. Een Pre-scan geeft de banken die zekerheid. Zo heb jij een streepje voor bij Spaanse banken en is je kans op goedkeuring groter.

Bovendien geeft de Pre-scan zicht op jouw (on)mogelijkheden voor een Spaanse hypotheek. Voor welk bedrag kun je een Spaanse hypotheek afsluiten? Wat is de actuele rente, wat worden jouw maandlasten en hoeveel bedragen de aankoopkosten? Dat weet je allemaal na de Pre-scan. Krijg 1-op-1-advies van een gespecialiseerde hypotheekconsultant en stel diegene al je vragen.


Doe de Pre-scan

Hoe werkt de hypotheek pre-scan?

De Pre-scan is onze geavanceerde methode om op basis van jouw documenten te beoordelen of een Spaanse hypotheek een optie is. En zo ja, voor welk bedrag? Na onze uitgebreide screening krijg je persoonlijk en professioneel advies over de kans dat jij succesvol een hypotheek kunt aanvragen. Zo sta je sterker in het financieringsproces.

"Laat je door ons een Pre-Scan uitvoeren? Dan lukt het in 99% van de gevallen om de hypotheek goedgekeurd te krijgen.

Hoe verloopt het proces?

Stap 1.

Aanschaf Pre-scan. Vraag via onze site de Pre-scan aan, t.w.v. 147,-

Stap 2.

Documenten aanleveren. Lever diverse documenten (beveiligd) aan. Zoals een kopie paspoort, een aangifte voor de inkomstenbelasting en een salarisstrook of jaarrekening.

Stap 3.

Screening en advies. Een ervaren hypotheekconsultant screent jouw documenten, bekijkt de opties en geeft je via een dossier advies over jouw kansen op een Spaanse hypotheek.

Stap 4.

Passende conclusie. Jouw hypotheekconsultant geeft je advies over je (on)mogelijkheden. Waar nodig plannen wij een gesprek van max. 30 minuten waarin openstaande vragen over de hypotheek, jouw opties en het aankoopproces worden besproken.

Stap 5.

Op naar een Spaanse hypotheek. Dankzij de Pre-scan heb jij zicht op je mogelijkheden én heb je betere kansen om succesvol een hypotheek in Spanje af te sluiten. Op basis van de uitkomst kan de hypotheekconsultant je daarna bijstaan tijdens het aankoopproces.

★★★★★

 “ Snel en eenvoudig de pre-scan doorlopen. Ik weet nu wat mijn hypotheekmogelijkheden zijn. Bedankt! ” -Jeroen, klant spaansehypotheek.nl

Bekijk alle reviews

Wat levert de Pre-scan je op?

 • Professioneel advies over de kans op een succesvolle hypotheekaanvraag
 • Inzicht in je toekomstige maandlasten en andere kosten
 • Toegang tot persoonlijk aankoopadvies en -begeleiding
 • Handig stappenplan voor vastgoed kopen in Spanje
 • (Video)call met een hypotheekconsultant
 • Inzicht in de kosten koper en de fee van Spaanse Hypotheek
 • Mogelijk een Shared Risk-garantie*
upload scan

* De Pre-Scan geeft géén garantie op de Shared Risk-regeling. Spaanse Hypotheek heeft het recht om deze garantie op basis van jouw documenten toe te kennen. Denken we dat een Pre-scan niet geschikt is op basis van jouw profiel? Dan laten we dat vooraf eerlijk weten.

Voor wie is de Pre-scan?

De Pre-scan is geschikt voor iedereen die serieuze plannen heeft om een woning in Spanje aan te kopen. Dat kan zijn om zelf in te wonen, als vakantieverblijf of om als vastgoed investering te verhuren.

Bij Spaanse Hypotheek zijn we gespecialiseerd in complexere cases. We kunnen je dus ook goed helpen als je bijvoorbeeld één of meerdere BV’s of NV’s en een holding hebt, wanneer je als ondernemer in een VOF of maatschap werkt of als je inkomen verdient vanuit verhuur (inkomen uit box 3).

Investering: € 147

Voor de investering krijg je uitgebreid financieel advies, nemen wij je documenten door en krijg toegang tot een gespecialiseerde hypotheekconsultant voor al je aankoop en finance vragen.

Binnen 2 werkdagen resultaat

Je hoeft enkel documenten aan te leveren. Dat kost hooguit 5 minuten. Na ontvangst daarvan gaat de consultant direct aan de slag. Vaak ontvang je al binnen 2 werkdagen jouw dossier met de uitslag.

Voordelen van de Pre-scan

Professionele beoordeling dossier

Je krijgt een professionele beoordeling van een gekwalificeerde consultant. Wij screenen jouw persoonlijke situatie uitgebreid en lichten uitgebreid toe hoe we tot dit advies zijn gekomen.

Toegang tot expertise

Je krijgt een consultant toegewezen voor al jouw financieringsvragen en voor aankoopbegeleiding. Door het persoonlijke dossier kunnen wij maatwerk-advies geven over jouw vastgoedaankoop.

Shared Risk

Schat de consultant op basis van jouw documenten in dat je een hypotheek kunt krijgen? Dan geven wij een Shared-Risk-garantie van ons. Je betaalt een deel van de fee alleen als de financiering daadwerkelijk rondkomt.

Uitzonderlijke situaties

Jouw situatie is ons niet snel te ingewikkeld. We hebben veel ervaring met o.a. vastgoedinvesteerders en ondernemers bij wie het inkomen lastiger te bepalen is. Juist in dat geval biedt een screening veel duidelijkheid.

Waarom Spaanse Hypotheek?

Wij regelen een passende Spaanse hypotheek voor woningen in het hogere segment, of dat nu is om zelf (een deel van het jaar) te verblijven of om te verhuren. Onze hypotheekconsultants doen niet anders en kennen de markt en de (on)mogelijkheden door en door. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we je bijstaan bij alles wat bij de aankoop van Spaans vastgoed en de financiering daarvan komt kijken.

 • Eén aanspreekpunt voor jouw Spaanse hypotheek
 • 25 jaar ervaring in hypotheekadvies
 • Uitgebreid netwerk van advocaten, banken en makelaars
 • Alles voor jou in het Nederlands uitgelegd en afgewikkeld
 • Snelle service, waarbij afspraak altijd afspraak is
 • Betere voorwaarden voor je hypotheek
 • Mogelijk Shared Risk-garantie