Pre-scan Hypotheek in Spanje

Wil jij graag duidelijkheid voor een financiering of hypotheekaanvraag op basis van jouw documentatie? Een pre-scan via Spaanse Hypotheek biedt duidelijkheid en zekerheid.

Pre-scan aanvragen

Werking Hypotheek Pre-scan


Ben je ondernemer of heb je bijvoorbeeld box3 inkomen dan is een Pre-scan bij Spaanse Hypotheek aan te raden. Wij nemen jouw dossier door en beoordelen deze kritisch. Wij kennen de richtlijnen van de Spaanse banken goed en hebben er dan ook vertrouwen in dat wij in dit stadium behoorlijk zekerheid kunnen geven of een hypotheek haalbaar is of niet.

Zo kunnen wij jou een professioneel advies geven over om succesvol een hypotheek aan te vragen. Op basis van de uitkomst kan Spaanse Hypotheek zelfs een No Cure No Pay garantie geven.*

* De Pre-Scan geeft géén garantie op de No Cure No Pay regeling. Spaanse Hypotheek behoudt het recht om deze garantie op basis van jouw documenten toe te kennen. Tevens wordt transparant gecommuniceerd, wanneer een pre-scan bij voorbaat niet geschikt is voor jouw profiel.


Voordelen Pre-Scan

Voor wie is de pre-scan?

In principe voor iedereen die echt duidelijkheid wilt over zijn financieringsmogelijkheden. De hypotheek pre-scan wordt met name sterk aangeraden voor: ondernemers die DGA zijn (met 1 of meerdere BV’s of NV’s en een holding), een ondernemer werkend in een VOF of Maatschap structuur, of personen die een deel van het inkomen behalen uit verhuur of vermogen (inkomsten uit box 2 en 3).

Investering: 99,-

Voor 99 euro helpen wij je met beoordeling documenten

Tijd: 5 minuten

Het invullen van de Pre-scan duurt gemiddeld 5 minuten. Na ontvangst van documenten heb je vaak dezelfde dag al een uitslag.

Voordelen van deze Pre-scan

Beoordeling + bespreking dossier

Vaak al binnen 1 werkdag uitslag van een gekwalificeerd hypotheekadviseur. Wij screenen jouw situatie en plannen een 15 minuten advies videocall.

Rationeel kopen

Het is een verstandige aanpak: eerst je financiering toetsen, daarna de vastgoed aankoop op basis van je mogelijkheden.

No Cure No Pay

Worden jouw documenten positief beoordeeld, dan kán je een No Cure No Pay garantie krijgen van Spaanse Hypotheek.

Uitzonderlijke situaties

Ook voor ondernemers waarbij inkomen vaak lastiger te bepalen is, helpt een screening om vooraf duidelijkheid te scheppen.