Pre-scan hypotheek in Spanje

Een villa, penthouse of zomerverblijf in Spanje – je ziet het als ondernemer al helemaal voor je. Voor vakanties, om zelf te wonen of als vastgoedobject om te verhuren. Maar dan de volgende vraag: lukt het om de financiering rond te krijgen?

Krijg met onze Pre-scan snel antwoord op die vraag. Een ervaren hypotheekconsultant beoordeelt of een Spaanse hypotheek voor jou als ondernemer mogelijk is. Binnen 2 werkdagen duidelijkheid én persoonlijk advies.

Pre-scan aanvragen

★★★★★

“ Na de pre-scan ben ik perfect geholpen. Eindelijk weer een adviseur die doet wat ze beloven. Een echte aanrader als je een hypotheek in Spanje nodig hebt. ” – Raymond, klant spaansehypotheek.nl

Bekijk alle reviews
ibiza estates uai

Waarom een Pre-scan?


Een Spaanse hypotheek afsluiten als ondernemer doe je niet zomaar. De regels, processen en screening zijn anders dan in Nederland. Spaanse banken kennen onze zakelijke holding constructies niet, maar willen wel zeker weten dat ze zonder risico aan jou een hypotheek verstrekken. Een Pre-scan van Spaanse Hypotheek geeft de banken die zekerheid. Zo ben jij als DGA-ondernemer of investeerder goed gepresenteerd bij Spaanse banken en is je kans op goedkeuring groter.

Bovendien geeft de Pre-scan zicht op je financiële (on)mogelijkheden voor een Spaanse hypotheek. Voor welk bedrag kun je een hypotheek afsluiten? Wat is jouw aangeboden rente, wat worden jouw maandlasten en hoeveel bedragen de aankoopkosten? Dat weet je allemaal na de Pre-scan. Krijg 1-op-1 advies van een gespecialiseerde hypotheekconsultant en stel diegene al je vragen.


Doe de Pre-scan

Hoe werkt de pre-scan voor ondernemers?

De Pre-scan is onze geavanceerde methode om jouw documenten te beoordelen. Denk aan het doornemen van je DGA-salaris, dividend-uitkeringen, beleggingen, inkomen uit vastgoed / verhuur en andere zaken die typisch zijn voor een holding of investering.

Na onze uitgebreide screening krijg je persoonlijk en professioneel advies over de kans dat jij succesvol een hypotheek kunt aanvragen. Zo sta je sterk in het financieringsproces.

"Laat je door ons een Pre-Scan uitvoeren en geven wij groen licht? Dan lukt het in99% van de gevallen om de hypotheek goedgekeurd te krijgen.

Hoe verloopt het proces?

Stap 1.

Aanschaf Pre-scan. Vraag via onze site de Pre-scan aan, t.w.v. 97,-

Stap 2.

Documenten aanleveren. Lever diverse documenten (beveiligd) aan. Zoals een kopie paspoort, een aangifte voor de inkomstenbelasting en een salarisstrook of jaarrekening.

Stap 3.

Screening en advies. Een ervaren hypotheekconsultant screent jouw documenten, bekijkt de opties en geeft je via een dossier advies over jouw kansen op een Spaanse hypotheek.

Stap 4.

Passende conclusie. Jouw hypotheekconsultant geeft je advies over je (on)mogelijkheden. Waar nodig plannen wij een gesprek van max. 30 minuten waarin openstaande vragen over de hypotheek, jouw opties en het aankoopproces worden besproken.

Stap 5.

De financiering regelen. Dankzij de Pre-scan heb jij zicht op je mogelijkheden én heb je betere kansen om succesvol een hypotheek in Spanje of elders af te sluiten. Op basis van de uitkomst kan de hypotheekconsultant je daarna bijstaan tijdens het hypotheekproces.

★★★★★

 “ Snel en eenvoudig de pre-scan doorlopen. Ik weet nu wat mijn hypotheekmogelijkheden zijn. Bedankt! ” -Jeroen, klant spaansehypotheek.nl

Bekijk alle reviews

Wat levert de Pre-scan je op?

 • Professioneel advies over de kans op een succesvolle hypotheekaanvraag
 • Inzicht in je toekomstige maandlasten en andere kosten
 • Toegang tot persoonlijk aankoopadvies- en begeleiding
 • Handig stappenplan voor vastgoed kopen in Spanje
 • (Video)call met een hypotheekconsultant
 • Inzicht in de kosten koper en de fee van Spaanse Hypotheek
 • Geschikt voor DGA-ondernemers en investeerders
upload scan

* De Pre-Scan geeft géén garantie op een hypotheek. Spaanse Hypotheek kan pas de garantie geven, wanneer de bank jouw persoonlijke documenten bestudeerd heeft. Denken we dat een Pre-scan niet geschikt is op basis van jouw profiel? Dan laten we dat vooraf eerlijk weten.

Voor wie is de Pre-scan?

De Pre-scan is geschikt voor investeerders en ondernemers met een holding die in Spanje willen aankopen. Dat kan zijn om zelf in te wonen, als vakantieverblijf of om als vastgoed investering te verhuren.

Bij Spaanse Hypotheek zijn we gespecialiseerd in complexere cases. We kunnen je dus ook goed helpen als je bijvoorbeeld één of meerdere BV’s of NV’s en een holding hebt, wanneer je als ondernemer in een coöperatie of maatschap werkt of als je inkomen verdient vanuit verhuur (inkomen uit box 3).

Investering: € 97

Voor de investering krijg je uitgebreid financieel advies, nemen wij je documenten door en krijg toegang tot een gespecialiseerde hypotheekconsultant voor al je aankoop en finance vragen.

Binnen 2 werkdagen resultaat

Je hoeft enkel documenten aan te leveren. Dat kost hooguit 5 minuten. Na ontvangst daarvan gaat de consultant direct aan de slag. Vaak ontvang je al binnen 2 werkdagen jouw dossier met de uitslag.

Voordelen van de Pre-scan

Professionele beoordeling dossier

Je krijgt een professionele beoordeling van een gekwalificeerde consultant. Wij screenen jouw persoonlijke situatie uitgebreid en lichten uitgebreid toe hoe we tot dit advies zijn gekomen.

Toegang tot expertise

Je krijgt een consultant toegewezen voor al jouw financieringsvragen en voor aankoopbegeleiding. Door het persoonlijke dossier kunnen wij maatwerk-advies geven over jouw vastgoedaankoop.

Eerlijke prijs

Geen kleine lettertjes of verborgen tarieven. De prijs communiceren wij transparant, zo ben je op de hoogte van onze fee en weet je waar je aan toe bent. Je betaalt een deel van de fee pas op het moment dat de hypotheek(aanvraag) rond is.

Uitzonderlijke situaties

Jouw situatie is ons niet snel te ingewikkeld. We hebben veel ervaring met o.a. vastgoedinvesteerders en ondernemers bij wie het inkomen lastiger te bepalen is. Juist in dat geval biedt een screening veel duidelijkheid.

Waarom Spaanse Hypotheek?

Wij regelen een Spaanse hypotheek serieuze aankopers, of dat nu is om zelf (een deel van het jaar) te verblijven of om te verhuren. Onze hypotheekconsultants doen niet anders en kennen de markt en de (on)mogelijkheden door en door. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we je bijstaan bij alles wat bij de aankoop van Spaans vastgoed en de financiering daarvan komt kijken.

 • Eén aanspreekpunt voor jouw Spaanse hypotheek
 • 25 jaar ervaring in hypotheekadvies
 • Uitgebreid netwerk van advocaten, banken en makelaars
 • Alles voor jou in het Nederlands uitgelegd en afgewikkeld
 • Snelle service, waarbij afspraak altijd afspraak is
 • Betere voorwaarden voor je hypotheek
 • Voor DGA-ondernemers en investeerders