Wat kost de dienstverlening van Spaanse Hypotheek?

Wij geloven dat het beter is om te kijken wat het je oplevert. Wij spreken liever van een investering. Door onze superieure dienstverlening bespaar jij tijd, stress, voorkom je valkuilen en krijg je de juiste passende condities voor een financiering in Spanje. De klanten die met ons werken halen hun investering op termijn eenvoudig eruit.

Bekijk tarieven

Voor loondienst en eenmanszaken

Verkrijg je primair inkomen uit loondienst of uit een eenmanszaak / VOF (Box 1 inkomen), dan kunnen wij een helder beeld van de investering geven. Dit verloopt in stappen:

Het afgesproken tarief bij de start bedraagt 595 euro inclusief btw en wordt vooruitbetaald bij opdracht tot dienstverlening.* Bij goedkeuring van de bank zal er 0,6% over de hypotheeksom in rekening worden gebracht met een minimum van 2000 euro.

Overige diensten, zoals advocatuur of aankoophulp worden op offertebasis afgegeven.

Voor ondernemers en DGA's

Wij geloven in de juiste oplossing voor onze ondernemers-klanten door maatwerk. Onze prijsindicatie maken wij kenbaar na een Pre-Scan in een persoonlijk video gesprek. Op dat moment hebben wij voldoende inzicht in de mogelijkheden en effort die nodig is voor jouw casus.

Via onze Pre-scan kun je ook in aanmerking komen voor een Shared Risk garantie. Wij delen het risico: geen goedkeuring van de bank? Dan krijg je de advieskosten van ons teruggestort.

Ook bieden wij optioneel een losse Premium Service, hierin zit advocatuur en aankoopbegeleiding inbegrepen.

Investering die zich terugverdient

De investering in onze dienstverlening verdien je in veel gevallen terug. Onze ervaren consultants helpen jou om maximaal rendement te behalen, door niet alleen op de laagste rente te focussen, maar op de beste hypotheekvoorwaarden voor jouw situatie.

Zo realiseren wij flinke besparingen voor onze klanten gedurende de looptijd van de hypotheek. In meer dan 80% van de gevallen verdienen onze klanten hun investering in de eerste maanden ruimschoots terug. Bovendien bespaar je veel tijd en stress door het regelen van je Spaanse financiering aan ons over te laten.

★★★★★

“ Ik ben blij dat ik naar Spaanse Hypotheek ben gegaan in plaats van zelf bij de bank aan te kloppen. Het is een investering, maar wij hebben door de dienstverlening absoluut bespaard. Niet alleen financieel, maar ook door al het werk uit handen te geven.” – Richard, klant spaansehypotheek.nl