Wat kost hypotheekadvies via Spaanse Hypotheek?

Spaanse Hypotheek biedt unieke dienstverlening: full-service consultancy bij financiering in Spanje. We helpen je bij het aanvragen van een passende én voordelige hypotheek en kunnen alles daaromheen regelen. Wat de investering voor die dienstverlening bedraagt? Wij geven je graag een indicatie.

Bekijk de fee

Vaste lage fee

Bij Spaanse Hypotheek zijn we altijd transparant over onze prijzen. Onze vaste hypotheek fee bedraagt 0,75% van de hypotheeksom. Daarbij geldt een minimale fee van € 3500 voor onze complete dienstverlening.

Via onze Pre-scan kun je in aanmerking komen voor een No Cure No Pay garantie. Geen succes bij de aanvraag? Dan krijg je de hypotheek fee van ons terug.

Voor aankopers boven de € 700.000 bieden wij optioneel een losse Premium Service. Bij deze all-in prijs is ook ondersteuning door een advocaat en aankoopbegeleiding inbegrepen.

* Al onze prijzen zijn incl. btw. Een administratieve factuur is mogelijk.

Investering die zich terugverdient

De investering in onze dienstverlening verdien je altijd terug. Onze ervaren consultants helpen jou om maximaal rendement te behalen. Wij focussen niet op de laagste rente, maar op de beste hypotheekvoorwaarden in jouw situatie

Zo realiseren wij flinke besparingen voor onze klanten gedurende de looptijd van de hypotheek. In meer dan 80% van de gevallen verdienen onze klanten hun investering zich ruimschoots terug.

Bovendien bespaar je veel tijd en stress door het regelen van je Spaanse hypothecaire financiering aan ons over te laten. Zo hoef je niet zelf urenlang met Spaanse banken te schakelen, contracten te checken, en meer.

★★★★★

“ Ik ben blij dat ik naar Spaanse Hypotheek ben gegaan in plaats van zelf bij de bank aan te kloppen. Het is een investering, maar wij hebben door de dienstverlening absoluut bespaard. Niet alleen financieel, maar ook door al het werk uit handen te geven.” – Richard, klant spaansehypotheek.nl