Tarieven voor dienstverlening van Spaanse Hypotheek

Wij geloven dat het beter is om te kijken naar wat het je oplevert, en spreken dus liever van een investering. Door onze dienstverlening bespaar jij tijd, stress, voorkom je valkuilen en krijg je de juiste passende condities voor een financiering in Spanje. De klanten die met ons werken halen hun investering op termijn eenvoudig eruit.

Bekijk tarieven

Voor loondienst

Verkrijg je primair inkomen uit loondienst, dan kunnen wij een helder beeld van de investering geven.

Ons vanaf tarief bedraagt 3500 euro.

Overige diensten, zoals advocatuur of aankoophulp worden op offertebasis afgegeven.

* Richtprijs voor dienstverlening zonder uitzonderingen of specifieke voorvallen, bedragen inclusief btw.

Voor ondernemers en DGA's

Wij geloven in de juiste oplossing voor onze ondernemers (DGA/ZZP) door maatwerk. Omdat de aanvraag voor een ondernemer of investeerder beduidend complexer is dan voor andere inkomensvormen, hanteren wij een ander tarief dan loondienst. In 2 stappen berekenen wij de mogelijkheden en effort die nodig is voor jouw casus:

  • Pre-scan (eerste beoordeling haalbaarheid): 97 euro
  • Advies/bemiddelingskosten vanaf tarief 4500 euro*

*genoemde prijzen zijn richtprijzen, altijd maatwerk en exclusief btw. De investering voor een pre-scan verwerken wij met de betaling bij goedkeuring hypotheek.

Investering die zich terugverdient

De investering in onze dienstverlening verdien je in veel gevallen terug. Onze ervaren consultants helpen jou om maximaal rendement te behalen, door niet alleen op de laagste rente te focussen, maar op de beste hypotheekvoorwaarden voor jouw situatie.

Zo realiseren wij flinke besparingen voor onze klanten gedurende de looptijd van de hypotheek. In meer dan 80% van de gevallen verdienen onze klanten hun investering in de eerste maanden ruimschoots terug. Bovendien bespaar je veel tijd en stress door het regelen van je Spaanse financiering aan ons over te laten.

★★★★★

“ Ik ben blij dat ik naar Spaanse Hypotheek ben gegaan in plaats van zelf bij de bank aan te kloppen. Het is een investering, maar wij hebben door de dienstverlening absoluut bespaard. Niet alleen financieel, maar ook door al het werk uit handen te geven.” – Richard, klant spaansehypotheek.nl