Wat kost de dienstverlening van Spaanse Hypotheek?

Wij geloven dat het beter is om te kijken wat het je oplevert. Wij spreken liever van een investering. Door onze superieure dienstverlening bespaar jij tijd, stress, voorkom je valkuilen en krijg je de juiste passende condities voor een financiering in Spanje. De klanten die met ons werken halen hun investering op termijn eenvoudig eruit.

Wat levert het mij op?

Hoeveel betaal ik jullie?

Wij geloven in de juiste oplossing voor onze klanten. Onze exacte prijs voor jouw maatwerk wij dan ook graag kenbaar in een persoonlijk video gesprek of via onze Pre-scan.

Via onze Pre-scan kun je ook in aanmerking komen voor een No Cure No Pay garantie. Geen goedkeuring van de bank? Dan krijg je de volledige advieskosten van ons teruggestort.

Ook bieden wij optioneel een losse Premium Service. Bij dit all-in concept is ook ondersteuning door een advocaat en aankoopbegeleiding inbegrepen.

Investering die zich terugverdient

De investering in onze dienstverlening verdien je altijd terug. Onze ervaren consultants helpen jou om maximaal rendement te behalen. Wij focussen niet alleen op de laagste rente, maar op de beste hypotheekvoorwaarden in jouw situatie.

Zo realiseren wij flinke besparingen voor onze klanten gedurende de looptijd van de hypotheek. In meer dan 80% van de gevallen verdienen onze klanten hun investering in de eerste maanden zich al ruimschoots terug. Bovendien bespaar je veel tijd en stress door het regelen van je Spaanse hypothecaire financiering aan ons over te laten.

★★★★★

“ Ik ben blij dat ik naar Spaanse Hypotheek ben gegaan in plaats van zelf bij de bank aan te kloppen. Het is een investering, maar wij hebben door de dienstverlening absoluut bespaard. Niet alleen financieel, maar ook door al het werk uit handen te geven.” – Richard, klant spaansehypotheek.nl