Koop je een woning <€200.000?

Regel je hypotheek direct via de Spaanse bank!

Zoek je een woning met een aankoopsom lager dan 200.000? Dan kunnen wij je bij Spaanse Hypotheek niet helpen met onze consultancy. Wel bieden we je graag een andere optie: direct je hypotheek via de bank regelen. Ná een check via onze Pre-scan kúnnen wij je in contact brengen met ervaren contactpersonen bij de bank die je in het Engels kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat als we je aandragen, de bank weet dat je in aanmerking kan komen voor financiering.

Daarnaast biedt onze partner Hypotheek in Spanje Direct hulp waar nodig, met online ondersteuning van kennisexperts.

Bekijk deze Hypotheek in Spanje

Online Hypotheekhulp

Indien je zelf via de Spaanse bank wilt afsluiten, dan zul je mogelijk vragen hebben. Dit kan over de hypotheek zijn, maar ook mogelijk over het aankoopproces. Onze partner Hypotheek in Spanje Direct assisteert hierin. Via hun online portaal kun je vragen stellen en helpen aankoophulp experts om het proces te begeleiden.

Zo kun je zelf online je hypotheek in Spanje afsluiten, maar wél met de voordelen van een Nederlandstalige partij dat in jouw belang werkt.

Deze optie kent wel enkele eisen: Zo is deze aanvraag geschikt voor:

  • Woningen met een maximale aankoopsom van €200.000
  • Inkomen uit loondienst of ZZP (DGA of verhuurinkomsten niet mogelijk)
  • Een hypotheekindicatie is benodigd voordat jouw dossier aan de bank gepresenteerd kan worden.

Doe de check via onze partner

Hypotheek Pre-scan

Voor aankopen vanáf 200.000

Koop je een woning of vastgoed voor meer dan 200.000? Of heb je inkomen uit Box 2 of Box 3, ook al ben je in loondienst? Vraag dan de pre-scan van Spaanse Hypotheek aan. Hiermee ontvang je een indicatie van de kosten + een voorstel voor welke Spaanse banken jou verder kunnen helpen.

Doe de pre-scan