Zelf je aanvraag bij de bank doen en hulp nodig?

Bekijk dan de Hypotheek Spanje Direct optie

Wil jij graag zelf de hypotheek regelen en zoek je een woning met een aankoopsom lager dan 200.000? Dan biedt onze partner Hypotheek in Spanje Direct de ideale hypotheekoplossing: zelf je hypotheek online afsluiten. Jij doet het werk, met de ondersteuning van kennisexperts.

Spaanse Hypotheek richt zich op ondernemers en hoogwaardige vastgoed aankopen. Voor andere aankopen verwijzen wij graag door naar het voordelige alternatief:

Bekijk deze Hypotheek in Spanje

Particuliere hypotheek voor woning in Spanje

Je wilt graag een woning kopen in Spanje? Mogelijk als 2e huis of om (gedeeltelijk) te verhuren, of zelfs om een B&B te beginnen? Dan wil je graag de meest voordelige optie om een hypotheek te regelen. Dit kan met onze partner Hypotheek in Spanje Direct.

Deze partner van ons helpt jou om zelf online je hypotheek in Spanje af te sluiten, waarmee je de laagste prijs krijgt, maar wél de voordelen van een Nederlandstalig bureau dat je helpt bij je aanvraag.

Het is belangrijk dat jij zelf de hypotheekaanvraag doet; wij helpen je vooral met de voorbereiding. Deze optie is geschikt voor woningen met een max van 200.000 aankoopsom.

Naar Hypotheek in Spanje Direct

Hypotheekcheck

Voor aankopen vanáf 200.000

Koop je een woning of vastgoed voor meer dan 200.000? Of heb je inkomen uit Box 2 of Box 3, ook al ben je in loondienst? Doe dan de financieringscheck van Spaanse Hypotheek. Hiermee bepaal je snel of je in aanmerking komt voor onze consultancy service. Daarnaast ontvang je bij goedkeuring ook een indicatie van de kosten + fee.

Doe de check