Loading...
  • Over ons

Over ons 2018-01-04T07:16:25+00:00

Wie zijn wij?

Spaanse Hypotheek is uw partij in Spanje. Wij bieden op maat gemaakte hypotheken voor buitenlanders die al woonachtig zijn in Spanje of die in Spanje een woning aan willen kopen.
Wij hebben reeds 20 jaar ervaring met het geven van hypotheekadviezen. Door onze jarenlange ervaring begeleiden wij u door het gehele hypotheektraject. Dit begint altijd met een eerste inventarisatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn om in Spanje een hypotheek te kunnen verkrijgen. Na de hypotheekaanvraag begeleiden wij u verder tot aan de definitieve inschrijving van de hypotheek bij een notaris in Spanje.


Mijn naam is Patrick Kruger. Ik ben opgegroeid in Den Haag en woon en werk inmiddels al weer enkele jaren in Valencia. In de periode voor mijn overstap naar Spanje ben ik meer dan 20 jaar werkzaam geweest als erkend hypotheek adviseur en heb ik ruim 10 jaar een onderneming in de financiële dienstverlening gehad.

Mijn naam is Remco van Os Hypotheekadviseur gevestigd in Nederland
Sinds 1990 werkzaam geweest bij diverse hypotheekverstrekkers. Ik heb ruime ervaring met het geven van hypotheekadvies, ik kan uw hypotheek in Nederland bekijken. Wellicht zijn er nog besparingen mogelijk.

Mijn naam is Paul Friskes, Hypotheek- en Onroerend Goedadviseur. Met mijn jarenlange ervaring adviseer en bemiddel ik o.a. bij de aankoop en financiering van uw (2e) woning in Spanje.

Mijn naam is Kim van Peer, geboren in Roosendaal, sinds 1994 woonachtig in Valencia. Ik regel alle administratieve werkzaamheden binnen Spaanse hypotheek.

Heeft u nog hypotheek gerelateerde vragen?

 

NEEM CONTACT OP