Pre-scan Hypotheek in Spanje

Wil jij graag je dossier voorleggen aan een Spaanse bank voor een mogelijke hypotheekaanvraag? Een pre-scan via Spaanse Hypotheek biedt duidelijkheid op basis van jouw documenten.

Werking Hypotheek Pre-scan

Via ons hypotheekrapport ontvang je een berekening van de mogelijkheden op basis van cijfers. Je weet hieruit hoeveel je maximaal kunt lenen en of een hypotheek voor jou realistisch is in Spanje. Deze berekening is echter altijd onder voorbehoud van documentatie.

Wil jij echter meer zekerheid, dan kun je een screening bij een Spaanse bank aanvragen. Een Spaanse bank zal jouw dossier reeds op enkele documentatie beoordelen en een advies geven. Een Pre-scan is zeker handig als je momenteel op huizenjacht bent of dit op korte termijn gaat doen.

Documenten voor hypotheek Spanje

Voordelen van deze Pre-scan

 Met zekerheid in je achterzak is de prijsonderhandeling altijd sterker!
 • Beoordeling documentatie

  Je hebt binnen 7 werkdagen meer duidelijkheid van een Spaanse bank. Deze screent jouw documenten en geeft feedback op jouw situatie.

 • Rationeel kopen

  Het is een verstandige route: eerst financieringsmogelijkheden bekijken, daarna op huizenjacht.

 • Bankrelatie

  Je bent al bekend bij de bank, dit geeft jou houvast en we kunnen snel schakelen op het moment dat je een woning hebt gevonden.

 • Uitzonderlijke situaties

  Ook voor ondernemers of mensen waarbij financiering moeilijker te bepalen is, kan een screening helpen om duidelijkheid over de hypotheek te scheppen.

Vraag direct een Pre-scan aan

Om de Pre-scan aan te vragen, loop je ons bestelproces door. Je ontvangt na de bestelling een email en instructies om jouw documenten veilig te uploaden. Voor slechts 99,- helpen wij je met deze pre-scan van jouw hypotheekaanvraag!