Pre-scan Hypotheek in Spanje

Wil jij graag duidelijkheid voor een financiering of hypotheekaanvraag op basis van jouw documentatie? Een pre-scan via Spaanse Hypotheek biedt duidelijkheid en zekerheid.

Werking Hypotheek Pre-scan

Via ons hypotheekrapport ontvang je een berekening van jouw financiële mogelijkheden. Dit rapport vul je echter zelf in en de berekening is dus altijd onder voorbehoud van jouw documentatie.

Wil je meer zekerheid, dan kun je een screening bij Spaanse Hypotheek aanvragen. Wij nemen jouw dossier door en beoordelen deze kritisch. Indien gewenst bespreken we deze in een 30 minuten adviesgesprek. Zo kunnen wij jou een professioneel advies geven over om succesvol een hypotheek aan te vragen. Op basis van de uitkomst kan Spaanse Hypotheek zelfs een No Cure No Pay garantie geven.*

* De Pre-Scan geeft géén garantie op de No Cure No Pay regeling. Spaanse Hypotheek behoudt het recht om deze garantie op basis van jouw documenten toe te kennen. Tevens wordt transparant gecommuniceerd, wanneer een pre-scan bij voorbaat niet geschikt is voor jouw profiel.

Documenten voor hypotheek Spanje

Voordelen van deze Pre-scan

 Met zekerheid in je achterzak sta jij sterk voor je toekomstige hypotheek in Spanje!
 • Beoordeling + bespreking dossier

  Binnen 5 werkdagen uitslag van een ervaren hypotheekadviseur. Wij screenen jouw dossier en plannen een 30 minuten advies videocall.

 • Rationeel kopen

  Het is een verstandige aanpak: eerst je financiering rond, daarna de vastgoedaankoop op basis van je mogelijkheden.

 • No Cure No Pay

  Worden jouw documenten positief beoordeeld, dan kán je een No Cure No Pay garantie krijgen van Spaanse Hypotheek.

 • Uitzonderlijke situaties

  Ook voor ondernemers of mensen waarbij financiering lastig te bepalen is, helpt een screening om duidelijkheid te scheppen.

Voor wie is de pre-scan geschikt?

In principe voor iedereen die echt duidelijkheid wilt over zijn financieringsmogelijkheden. De hypotheek pre-scan wordt met name sterk aangeraden voor: ondernemers die DGA zijn (met 1 of meerdere BV’s of NV’s en een holding), een ondernemer werkend in een VOF of Maatschap structuur, of personen die een deel van het inkomen behalen uit verhuur of vermogen (inkomsten uit box 2 en 3).

Vraag direct een Pre-scan aan

Om de Pre-scan aan te vragen, loop je ons bestelproces door. Je ontvangt na de bestelling een email en instructies om jouw documenten veilig te uploaden. Voor slechts 99,- helpen wij je met deze pre-scan van jouw hypotheekaanvraag.

P.s. Wordt je binnen 1 jaar klant bij Spaanse Hypotheek?
Dan restitueren wij dit bedrag volledig via jouw hypotheekpakket.