Pre-scan Hypotheek in Spanje

Wil jij graag duidelijkheid voor een financiering of hypotheekaanvraag op basis van jouw documentatie? Een pre-scan via Spaanse Hypotheek biedt duidelijkheid en zekerheid.

Werking Hypotheek Pre-scan

Via ons hypotheekrapport ontvang je een berekening van de mogelijkheden op basis van cijfers. Dit rapport geeft je uitgebreid informatie over hoeveel je maximaal kunt lenen en of een Spaanse hypotheek voor jou realistisch is. Deze berekening is echter altijd onder voorbehoud van documentatie.

Wil jij meer zekerheid, dan kun je een screening bij Spaanse Hypotheek aanvragen. Wij nemen jouw dossier door en beoordelen deze documentatie kritisch. Zo kunnen wij jou een professioneel advies geven over de kans dat jij succesvol een hypotheek kunt aanvragen. Op basis van de uitkomst kan Spaanse Hypotheek een 100% No Cure No Pay garantie geven.*

* De Pre-Scan geeft géén garantie op een 100% No Cure No Pay garantie. Spaanse Hypotheek behoudt altijd het recht om deze garantie op basis van jouw documentie toe te kennen. Tevens zal transparant gecommuniceerd worden, wanneer een pre-scan bij voorbaat niet geschikt is voor jouw profiel.

Documenten voor hypotheek Spanje

Voordelen van deze Pre-scan

 Met zekerheid in je achterzak sta jij sterk voor je toekomstige hypotheek in Spanje!
 • Beoordeling documentatie

  Je hebt binnen 7 werkdagen meer duidelijkheid van een onafhankelijke expert. Wij screenen jouw documenten en geven feedback op jouw profiel.

 • Rationeel kopen

  Het is een verstandige route: eerst financieringsmogelijkheden bekijken, daarna op huizenjacht.

 • No Cure No Pay

  Worden jouw documenten positief beoordeeld, dan kán je een 100% No Cure No Pay garantie krijgen van Spaanse Hypotheek.

 • Uitzonderlijke situaties

  Ook voor ondernemers of mensen waarbij financiering lastig te bepalen is, helpt een screening om duidelijkheid te scheppen.

Vraag direct een Pre-scan aan

Om de Pre-scan aan te vragen, loop je ons bestelproces door. Je ontvangt na de bestelling een email en instructies om jouw documenten veilig te uploaden. Voor slechts 99,- helpen wij je met deze pre-scan van jouw hypotheekaanvraag.

P.s. Wordt je binnen 1 jaar klant bij Spaanse Hypotheek? Dan restitueren wij dit bedrag volledig via jouw hypotheekpakket.