Wie zijn wij?

Bij ons regel je de beste hypotheek in Spanje snel, online en dus voordelig. Zelf en met persoonlijk advies. Je regelt alles vanuit een stoel en bespaart zo duizenden euro’s! Denk  alleen maar aan vliegtickets, hotelkosten, bezoeken banken etc.

Over Spaanse Hypotheek

Wij zijn de schakel tussen onze klanten en de Spaanse banken. Zoek je een partij die jou kan helpen in de uitgebreide regelgeving in Spanje? Een partij die verder kijkt dan alleen jouw hypotheek? Dan ben je wellicht bij ons aan het juiste adres. Er is een uitgebreide expertise in huis, kennis die wij graag met jou delen. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, vaak gaat dit nog verder dan alleen hypotheekadvies.
spaanse hypotheek over ons
sophia sh

Anouk

Ik ben Anouk, werkzaam bij Spaanse Hypotheek als contactpersoon en klantenservice medewerker. Ik ben regelmatig het eerste contact bij (aan)vragen en zorg dat dit bij de juiste persoon terecht komt.
Jeroen de Buurt - Spaanse Hypotheek

Jeroen

Ik ben Jeroen, online hypotheekadviseur en specialist op gebied van bankzaken, zoals het openen van een bankrekening of contracten / condities onderhandelen. Geboren en getogen in Nederland, maar sinds 3 jaar wonend in Jávea, Spanje.
Patrick Kruger

Patrick

Mijn naam is Patrick, consultant voor specifieke zaken
Remco van Os

Remco

Mijn naam is Remco, hypotheekadviseur gevestigd in Nederland
Sinds 1990 werkzaam geweest bij diverse hypotheekverstrekkers. Ik heb ruime ervaring in hypotheken en ik kan help om je hypotheek in Nederland bekijken en na te lopen voor besparingen. Vaak is dit een toevoeging om betere condities bij een Spaanse bank te kunnen bedingen.
Kim van Peer-square

Kim

Mijn naam is Kim, geboren in Roosendaal, sinds 1994 woonachtig in Valencia. Ik ben gediplomeerd hypotheekadviseur in Spanje
Etienne marketeer

Etienne

Mijn naam is Etienne, woonachtig in Breda en werkzaam als marketeer bij Spaanse Hypotheek. Mijn doel is om zoveel mogelijk waarde voor de klanten van Spaanse Hypotheek te realiseren. Daarnaast werk ik inhoudelijk mee aan het verbeteren van processen om een hypotheekaanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hulp van onze adviseurs?

Ons team staat op werkdagen klaar om je te helpen bij het faciliteren en regelen van een hypotheek voor jouw Spaanse vastgoed. Kom je er niet uit via onze site of wil je graag een specifiek persoon van ons team spreken? Neem dan contact op.