Wie zijn wij?

Bij ons regel je de beste hypotheek in Spanje snel, online en dus voordelig. Zelf en met persoonlijk advies. Je regelt alles vanuit een stoel en bespaart zo duizenden euro’s! Denk  alleen maar aan vliegtickets, hotelkosten, bezoeken banken etc.

Over ons

Wij zijn de schakel tussen onze klanten en de Spaanse banken. Zoek je een partij die jou kan helpen in de uitgebreide regelgeving in Spanje? Een partij die verder kijkt dan alleen jouw hypotheek? Dan ben je wellicht bij ons aan het juiste adres. Er is een uitgebreide expertise in huis, kennis die wij graag met jou delen. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, vaak gaat dit nog verder dan alleen hypotheekadvies.
Patrick Kruger

Patrick Kruger

Mijn naam is Patrick Kruger, hypotheekadviseur afkomstig uit Den Haag. Na 20 jaar werken in de financiele dienstverlening in Nederland, heb ik nu inmiddels ruime ervaring opgedaan in Spanje. Neem gerust eens contact met mij op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Remco van Os

Mijn naam is Remco van Os Hypotheekadviseur gevestigd in Nederland
Sinds 1990 werkzaam geweest bij diverse hypotheekverstrekkers. Ik heb ruime ervaring met het geven van hypotheekadvies, ik kan tevens je hypotheek in Nederland bekijken. Wellicht zijn er nog besparingen mogelijk.

Paul Friskes

Mijn naam is Paul Friskes, Hypotheek- en Onroerend Goedadviseur. Met mijn jarenlange ervaring adviseer en bemiddel ik o.a. bij de aankoop en financiering van uw (2e) woning in Spanje.

Kim van Peer

Mijn naam is Kim van Peer, geboren in Roosendaal, sinds 1994 woonachtig in Valencia. Ik regel alle administratieve werkzaamheden binnen Spaanse hypotheek.

Lora van den Hemel

Mijn naam is Lora van den Hemel, geboren in Zeeuws Vlaanderen en woonachtig in Valencia. Ik ben de backoffice binnen Spaanse hypotheek, en spreek graag met onze klanten.

Hypotheekrapport aanvragen!

✓ Een hypotheekrapport is zo aangevraagd