Wie zijn wij?

Bij ons regel je de beste hypotheek in Spanje snel, online en dus voordelig. Zelf en met persoonlijk advies. Je regelt alles vanuit een stoel en bespaart zo duizenden euro’s! Denk  alleen maar aan vliegtickets, hotelkosten, bezoeken banken etc.

Over ons

Wij zijn de schakel tussen onze klanten en de Spaanse banken. Zoek je een partij die jou kan helpen in de uitgebreide regelgeving in Spanje? Een partij die verder kijkt dan alleen jouw hypotheek? Dan ben je wellicht bij ons aan het juiste adres. Er is een uitgebreide expertise in huis, kennis die wij graag met jou delen. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, vaak gaat dit nog verder dan alleen hypotheekadvies.
spaanse hypotheek over ons
Patrick Kruger

Patrick

Mijn naam is Patrick, Neem gerust eens contact met ons op om jouw mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
Remco van Os

Remco

Mijn naam is Remco, hypotheekadviseur gevestigd in Nederland
Sinds 1990 werkzaam geweest bij diverse hypotheekverstrekkers. Ik heb ruime ervaring met het geven van hypotheekadvies, ik kan tevens je hypotheek in Nederland bekijken. Wellicht zijn er nog besparingen mogelijk.
Kim van Peer-square

Kim

Mijn naam is Kim, geboren in Roosendaal, sinds 1994 woonachtig in Valencia. Ik regel alle administratieve werkzaamheden binnen Spaanse hypotheek.
01_francisco_estevan-300x300

Francisco

Mijn naam is Francisco, ik ben jouw Spaanse advocaat die je ontzorgt met de aankoop van jouw woning.
Ik ben afgestudeerd advocaat en spreek uitstekend Engels.

06_lorena_sanjaime-300x300

Lorena

Mijn naam is Lorena, afgestudeerd advocaat. Ik verzorg de juridische administratie; denk daarbij aan opmaak contracten en aanvraag NIE nummers.
Etienne marketeer

Etienne

Mijn naam is Etienne, woonachtig in Breda en werkzaam als marketeer bij Spaanse Hypotheek. Als marketing specialist probeer ik zoveel mogelijk waarde voor de klanten van Spaanse Hypotheek te realiseren.

Hulp van onze adviseurs?

Ons team staat iedere werkdag klaar om je te helpen bij alle ins- en outs van het kopen van een woning in Spanje! Heb je een specifieke vraag of wil je graag hulp bij het realiseren van je droomwoning? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek!