Wie zijn wij?

Bij ons regel je de beste hypotheek in Spanje snel, online en dus voordelig. Zelf en met persoonlijk advies. Je regelt alles vanuit een stoel en bespaart zo duizenden euro’s! Denk  alleen maar aan vliegtickets, hotelkosten, bezoeken banken etc.

Over Spaanse Hypotheek

Wij zijn de schakel tussen onze klanten en de Spaanse banken. Zoek je een partij die jou kan helpen in de uitgebreide regelgeving in Spanje? Een partij die verder kijkt dan alleen jouw hypotheek? Dan ben je wellicht bij ons aan het juiste adres. Er is een uitgebreide expertise in huis, kennis die wij graag met jou delen. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, vaak gaat dit nog verder dan alleen hypotheekadvies.
spaanse hypotheek over ons
Patrick Kruger

Patrick

Mijn naam is Patrick, eigenaar en hypotheekadviseur voor op maat hypotheken. Mijn specialiteit is hypotheekconsulten voor o.a. ondernemers of uitdagende aanvragen waarbij documenten en dossiers doorgenomen moeten worden die de Spaanse banken zelf niet snappen.
sophia sh

Anouk

Ik ben Anouk, werkzaam bij Spaanse Hypotheek als contactpersoon en klantenservice medewerker. Ik ben regelmatig het eerste contact bij (aan)vragen en zorg dat dit bij de juiste persoon terecht komt.
Remco van Os

Remco

Mijn naam is Remco, hypotheekadviseur gevestigd in Nederland
Sinds 1990 werkzaam geweest bij diverse hypotheekverstrekkers. Ik heb ruime ervaring met het geven van hypotheekadvies, ik kan tevens je hypotheek in Nederland bekijken. Wellicht zijn er nog besparingen mogelijk.
Kim van Peer-square

Kim

Mijn naam is Kim, geboren in Roosendaal, sinds 1994 woonachtig in Valencia. Ik regel de administratieve werkzaamheden voor Spaanse Hypotheek, de financiën en andere werkzaamheden achter de schermen.
Etienne marketeer

Etienne

Mijn naam is Etienne, woonachtig in Breda en werkzaam als marketeer bij Spaanse Hypotheek. Mijn doel is om zoveel mogelijk waarde voor de klanten van Spaanse Hypotheek te realiseren. Daarnaast werk ik inhoudelijk mee aan het verbeteren van processen om een hypotheekaanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen.
01_francisco_estevan-300x300

Francisco

Hola, mi nombre es Francisco. Ik ben een advocaat in Spanje die de juridische zaken onder handen neemt bij de aankoop van jouw woning. Ik sluit aan bij een veelvoud van juridische zaken, van verificatie van vergunningen tot advies bij (koop)contracten. Uiteraard spreek ik uitstekend Engels.

06_lorena_sanjaime-300x300

Lorena

Hola, soy Lorena, afgestudeerd advocaat. Ik verzorg de juridische administratie; zoals de opmaak van contracten en aanvraag van NIE nummers.

Hulp van onze adviseurs?

Ons team staat op werkdagen klaar om je te helpen bij het faciliteren en regelen van een hypotheek voor jouw Spaanse vastgoed. Kom je er niet uit via onze site of wil je graag een specifiek persoon van ons team spreken? Neem dan contact op.