Stel hier je vraag:

Categorieën

Kan je ook aflossingsvrij lenen in Spanje?

Aflossingsvrije hypotheek in Spanje

Nee, het is niet mogelijk een aflossingsvrije hypotheek in Spanje te verkrijgen. In Spanje kennen ze geen aflossingsvrije hypotheken en is alleen annuïtair aflossen toegestaan. Hierdoor betaal je voor een hypotheek per maand een vast bedrag aan aflossing en rente. Aan het extra aflossen van jouw Spaanse hypotheek zitten kosten verbonden. Op onze pagina Aflossen op je Spaanse hypotheek lees je hier meer over.

Dit geldt zowel voor een 2e woning / beleggingspanden als een primaire woning in Spanje.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We kijken graag of onze dienstverlening bij je past. Wil je concreet weten hoeveel je kunt lenen en welke condities wij kunnen bieden? Vraag dan de Hypotheek Pre-Scan aan. Binnen 2 werkdagen krijg je inzicht in jouw hypotheek(on)mogelijkheden, maandlasten & rentes. Wil je eerst ervaren of wij passen bij jouw financieringsvraagstuk? Maak dan kennis:

Hypotheek Pre-ScanMaak kennis
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center