Stel hier je vraag:

Categorieën

Bestaande woning zonder hypotheek (her)financieren

Bestaande woning in Spanje zonder hypotheek tóch herfinancieren met een hypotheek?

De meeste banken zitten hier niet op te springen. Het is tevens niet in gebruikelijk in Spanje, waar een hypotheek vaak voor een heel leven wordt gegeven.

In bepaalde situaties is het echter wel mogelijk, via 1 van onze partners. Bekijk de criteria hieronder. Voldoe je hieraan? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag via ons netwerk.

  • Het is aantoonbaar dat jouw profiel goed is, d.w.z. er is voldoende spaargeld aanwezig om de risico’s van herfinanciering te dekken (50% van aanvullende hypotheeksom)
  • Het hypotheekbedrag wordt gebruikt voor investering in een andere Spaanse woning of verbouwing huidige woning (ook verduurzaming valt hieronder).
  • De leeftijd van de aanvrager is maximaal 60 jaar

Advies door Spaanse Hypotheek

Wil je graag jouw specifieke casus over financiering of vastgoed met ons bespreken? Het is mogelijk een consultancygesprek met een van onze consultants aan te vragen. Via een videogesprek bespreken we jouw inhoudelijke vragen, zonder verplichting tot contract.
Gesprek aanvragenHypotheek Pre-Scan

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is dé consultancy partner voor ondernemers en vastgoed aankopers in het luxere segment. Met specialistisch maatwerk en unieke condities bieden wij onze klanten een uitstekende financiering die past bij het dossier en aankoopprofiel.

Privacy Preference Center