Stel hier je vraag:

Hulp nodig bij je Spaanse aankoop?

Ons team helpt je graag verder met informatie en passende financiering. Je kunt starten met je opties te berekenen:

Start jouw berekening

Specifieke vraag?

Categorieën

Bouwgrond Spanje financieren met een hypotheek

Is het mogelijk om bouwgrond in Spanje te financieren met een hypotheek bij een Spaanse bank?

Het is niet eenvoudig om een financiering te regelen op bouwgrond of een plot in Spanje. Wij raden sterk aan om in dit geval de aankoop te financieren met eigen middelen.
Indien je toch een hypothecaire financiering wil regelen, dan kan dit alleen als je zelf een huis gaat bouwen op het perceel voor maximaal 50% van de waarde (op basis van taxatie / bouwraming).

Omdat de vergunningen in Spanje voor bouwgrond niet altijd even duidelijk zijn, stellen wij per definitie dat een advocaat / juridische hulp in de hand wordt genomen om er zeker van te zijn dat het perceel de juiste bouwvoorwaarden kent én de juiste licenties voor bebouwing krijgt.

Daarnaast ben je zelf ook verantwoordelijk voor de overige kosten, zoals bouwverzekeringen en de raming van de bouwkosten.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We vinden het belangrijk om tijd en moeite in onze klanten te steken. Daarom bekijken wij vooraf uitgebreid of onze dienstverlening bij jou past. Dit betekent dat wij een vergoeding vragen voor onze (oriënterende) dienstverlening. Wil je weten wat bij je past? Ga dan naar onze digitale intake. Wil je eerst contact? Plan dan een kennismaking:

Digitale intakeMaak kennis

Spaansehypotheek
Av. de les Corts Valencianes 58, 46015 València, Spanje
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren dé hypotheekbroker voor serieuze aankopers, ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, spreken op directieniveau met geldverstrekkers in Spanje en zijn deskundig en slagvaardig. Onze bemiddeling is maatwerk.
logo spaanse hypotheek klein

Privacy Preference Center