Stel hier je vraag:

Categorieën

Heb ik een advocaat nodig?

Is een advocaat nodig voor een hypotheek in Spanje?

Wij adviseren altijd een advocaat in te schakelen bij een aankoop van vastgoed in Spanje. Het aankopen van een woning in Spanje gaat toch net even anders dan in Nederland en een advocaat kan veel problemen voorkomen. Een advocaat kan je onder andere helpen bij het reviseren van het reserverings- en koopcontract, het controleren van de juiste vergunningen, nagaan of er schulden aanwezig zijn op de woning en nagaan of het onroerend goed staat ingeschreven bij het kadaster. Indien gewenst kunnen wij je in contact brengen met een (Nederlandstalige) advocaat uit ons netwerk. Op onze pagina Advocaat bij aankoop woning in Spanje lees je hier meer over.

Advies door Spaanse Hypotheek

Wil je graag jouw specifieke casus over financiering of vastgoed met ons bespreken? Het is mogelijk een consultancygesprek met een van onze consultants aan te vragen. Via een videogesprek bespreken we jouw inhoudelijke vragen, zonder verplichting tot contract.
Gesprek aanvragenHypotheek Pre-Scan

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is dé consultancy partner voor ondernemers en vastgoed aankopers in het luxere segment. Met specialistisch maatwerk en unieke condities bieden wij onze klanten een uitstekende financiering die past bij het dossier en aankoopprofiel.

Privacy Preference Center