Stel hier je vraag:

Categorieën

Heb ik een advocaat nodig?

Is een advocaat nodig voor een hypotheek in Spanje?

Wij adviseren altijd een advocaat in te schakelen bij een aankoop van vastgoed in Spanje. Het aankopen van een woning in Spanje gaat toch net even anders dan in Nederland en een advocaat kan veel problemen voorkomen. Een advocaat kan je onder andere helpen bij het reviseren van het reserverings- en koopcontract, het controleren van de juiste vergunningen, nagaan of er schulden aanwezig zijn op de woning en nagaan of het onroerend goed staat ingeschreven bij het kadaster. Indien gewenst kunnen wij je in contact brengen met een (Nederlandstalige) advocaat uit ons netwerk. Op onze pagina Advocaat bij aankoop woning in Spanje lees je hier meer over.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Kortom: wil je deskundig advies over jouw opties voor een Spaanse hypotheek? Vraag dan de Pre-scan aan. Daarmee heb je binnen 1 werkdag duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod.

Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center