Stel hier je vraag:

Categorieën

Hoe lang duurt het voordat de hypotheek finaal akkoord is?

Hoe lang duur een hypotheekproces in Spanje?

Gemiddeld duurt een hypotheekproces 7 tot 10 weken. In bepaalde gevallen lukt het de adviseurs van Spaanse Hypotheek om dit proces te versnellen naar enkele weken. Daar kunnen we echter geen garantie op geven.

Het is gebruikelijk dat in Spanje bepaalde zaken vertraging hebben of dat er gebreken zijn aan de aan te kopen woning. Houd hier altijd rekening mee! Om alles soepel te laten verlopen is het advies je goed voor te bereiden en te laten begeleiden door experts. We raden je daarom aan een advocaat in de schakelen bij het aankoopproces. Op onze pagina In 5 stappen naar een Spaanse hypotheek lees je hier meer over.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We kijken graag of onze dienstverlening bij je past. Wil je concreet weten hoeveel je kunt lenen? Vraag dan een hypotheekberekening of Pre-scan aan. Dit kan via onze gratis check. Hiermee krijg jij inzicht in jouw hypotheek(on)mogelijkheden, maandlasten & rentes. Wil je eerst ervaren of wij passen bij jouw vraagstuk? Maak dan kennis:

Gratis checkMaak kennis
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center