Stel hier je vraag:

Hulp nodig bij je Spaanse aankoop?

Ons team helpt je graag verder met informatie en passende financiering. Je kunt starten met je opties te berekenen:

Start jouw berekening

Specifieke vraag?

Categorieën

Hoe lang duurt het voordat de hypotheek finaal akkoord is?

Hoe lang duur een hypotheekproces in Spanje?

Gemiddeld duurt een hypotheekproces 7 tot 10 weken. In bepaalde gevallen lukt het de adviseurs van Spaanse Hypotheek om dit proces te versnellen naar enkele weken. Daar kunnen we echter geen garantie op geven.

Het is gebruikelijk dat in Spanje bepaalde zaken vertraging hebben of dat er gebreken zijn aan de aan te kopen woning. Houd hier altijd rekening mee! Om alles soepel te laten verlopen is het advies je goed voor te bereiden en te laten begeleiden door experts. We raden je daarom aan een advocaat in de schakelen bij het aankoopproces. Op onze pagina In 5 stappen naar een Spaanse hypotheek lees je hier meer over.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We vinden het belangrijk om tijd en moeite in onze klanten te steken. Daarom bekijken wij vooraf uitgebreid of onze dienstverlening bij jou past. Dit betekent dat wij een vergoeding vragen voor onze (oriënterende) dienstverlening. Wil je weten wat bij je past? Ga dan naar onze digitale intake. Wil je eerst contact? Plan dan een kennismaking:

Digitale intakeMaak kennis

Spaansehypotheek
Av. de les Corts Valencianes 58, 46015 València, Spanje
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren dé hypotheekbroker voor serieuze aankopers, ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, spreken op directieniveau met geldverstrekkers in Spanje en zijn deskundig en slagvaardig. Onze bemiddeling is maatwerk.
logo spaanse hypotheek klein

Privacy Preference Center