Stel hier je vraag:

Categorieën

Hoe lang duurt het voordat de hypotheek finaal akkoord is?

Hoe lang duur een hypotheekproces in Spanje?

Gemiddeld duurt een hypotheekproces 7 tot 10 weken. In bepaalde gevallen lukt het de adviseurs van Spaanse Hypotheek om dit proces te versnellen naar enkele weken. Daar kunnen we echter geen garantie op geven.

Het is gebruikelijk dat in Spanje bepaalde zaken vertraging hebben of dat er gebreken zijn aan de aan te kopen woning. Houd hier altijd rekening mee! Om alles soepel te laten verlopen is het advies je goed voor te bereiden en te laten begeleiden door experts. We raden je daarom aan een advocaat in de schakelen bij het aankoopproces. Op onze pagina In 5 stappen naar een Spaanse hypotheek lees je hier meer over.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Wil je een deskundig en transparant advies over een Spaanse hypotheek, die past bij jouw specifieke situatie en je de beste deal oplevert? Vraag dan de Hypotheek Pre-Scan aan. Daarmee heb je binnen 48 uur inzicht en duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod. Zo ben je al een heel eind op weg naar de beste hypotheek in Spanje.
Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center