Stel hier je vraag:

Hulp nodig bij je Spaanse aankoop?

Ons team helpt je graag verder met informatie en passende financiering. Je kunt starten met je opties te berekenen:

Start jouw berekening

Specifieke vraag?

Categorieën

Hoe lang is de looptijd van een hypotheek in Spanje?

Wat is de looptijd van een hypotheek in Spanje?

Standaard dient een hypotheek bij een Spaanse bank voor je 75e levensjaar te zijn afgelost. De minimale looptijd van een hypotheek in Spanje bedraagt 10 jaar en de maximale looptijd 25 jaar. Ben je 55 jaar? Dan kun je een hypotheek krijgen met een looptijd van 20 jaar. In het geval de hypotheek is afgesloten door twee personen wordt altijd gekeken naar de oudste persoon van het koppel.

Spaanse Hypotheek heeft onder voorwaarden de opties voor een looptijd van 30 jaar en maximale leeftijd van 80 jaar. Dit is afhankelijk van je aankoopprofiel. Vul de hypotheekberekening in om in aanmerking te komen.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We vinden het belangrijk om tijd en moeite in onze klanten te steken. Daarom bekijken wij vooraf uitgebreid of onze dienstverlening bij jou past. Dit betekent dat wij een vergoeding vragen voor onze (oriënterende) dienstverlening. Wil je weten wat bij je past? Ga dan naar onze digitale intake. Wil je eerst contact? Plan dan een kennismaking:

Digitale intakeMaak kennis

Spaansehypotheek
Av. de les Corts Valencianes 58, 46015 València, Spanje
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren dé hypotheekbroker voor serieuze aankopers, ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, spreken op directieniveau met geldverstrekkers in Spanje en zijn deskundig en slagvaardig. Onze bemiddeling is maatwerk.
logo spaanse hypotheek klein

Privacy Preference Center