Stel hier je vraag:

Categorieën

Hoe lang is de looptijd van een hypotheek in Spanje?

Wat is de looptijd van een hypotheek in Spanje?

Een hypotheek bij een Spaanse bank moet voor je 75e levensjaar zijn afgelost. De minimale looptijd van een hypotheek in Spanje bedraagt 10 jaar en de maximale looptijd 25 jaar. Ben je 55 jaar? Dan kun je een hypotheek krijgen met een looptijd van 20 jaar. In het geval de hypotheek is afgesloten door twee personen wordt altijd gekeken naar de oudste persoon van het koppel.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Wil je een deskundig en transparant advies over een Spaanse hypotheek, die past bij jouw specifieke situatie en je de beste deal oplevert? Vraag dan de Hypotheek Pre-Scan aan. Daarmee heb je binnen 48 uur inzicht en duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod. Zo ben je al een heel eind op weg naar de beste hypotheek in Spanje.
Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center