Stel hier je vraag:

Categorieën

Hoeveel procent kan je lenen in Spanje?

[ultimate_heading main_heading=”Hoeveel procent kun je maximaal lenen voor een hypotheek in Spanje?” alignment=”left” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading]

Het is mogelijk om maximaal 70% van een aankoop te financieren in Spanje. Dit betekent dat er minimaal 30% uit eigen vermogen gefinancierd dient te worden, wat je bijvoorbeeld moet kunnen aantonen met een rekeningafschrift van een spaarrekening. Eigen vermogen in een holding wordt ook meegeteld. De overwaarde van je Nederlandse woning wordt niet gerekend tot eigen vermogen. Op onze pagina Hoeveel kan ik lenen bij een Spaanse bank? lees je hier meer over. De Spaanse bank berekent de hypotheek altijd over de laagste waarde. Dit is óf de aankoopsom óf de taxatiewaarde. Daarom raden wij altijd aan van tevoren een taxatie uit te laten voeren.

Heb je een woning of vastgoed op het oog in Spanje en wil je weten hoeveel eigen vermogen je nodig hebt? Gebruik dan onze handige Eigen vermogen calculator om erachter te komen hoeveel eigen vermogen je nodig hebt.

[ultimate_spacer height=”40″]

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Kortom: wil je deskundig advies over jouw opties voor een Spaanse hypotheek? Vraag dan de Pre-scan aan. Daarmee heb je binnen 1 werkdag duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod.

Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center