Stel hier je vraag:

Categorieën

Is er hypotheekrenteaftrek in Spanje?

Kan ik in Spanje ook gebruik maken van hypotheekrenteaftrek?

Nee, er is in Spanje géén mogelijkheid tot hypotheekrenteaftrek. Tot 2013 was dit het geval voor een eerste woning van fiscaal residenten. Indien je een tweede woning in Spanje koopt is deze optie er nooit geweest.

Indien je de (tweede) woning verhuurt kunnen wel de hypotheeklasten afgetrokken worden van de huurinkomsten. Dit mag nooit een negatief bedrag worden. Dit is vooral belastingtechnisch iets om te bepalen. Een advocaat of juridische hulp in spanje kan hierbij assisteren om te bepalen of dit interessant is voor je.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We kijken graag of onze dienstverlening bij je past. Wil je concreet weten hoeveel je kunt lenen? Vraag dan een hypotheekberekening of Pre-scan aan. Dit kan via onze gratis check. Hiermee krijg jij inzicht in jouw hypotheek(on)mogelijkheden, maandlasten & rentes. Wil je eerst ervaren of wij passen bij jouw vraagstuk? Maak dan kennis:

Gratis checkMaak kennis
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center