Stel hier je vraag:

Categorieën

Is er hypotheekrenteaftrek in Spanje?

Kan ik in Spanje ook gebruik maken van hypotheekrenteaftrek?

Nee, er is in Spanje géén mogelijkheid tot hypotheekrenteaftrek. Tot 2013 was dit het geval voor een eerste woning van fiscaal residenten. Indien je een tweede woning in Spanje koopt is deze optie er nooit geweest.

Indien je de (tweede) woning verhuurt kunnen wel de hypotheeklasten afgetrokken worden van de huurinkomsten. Dit mag nooit een negatief bedrag worden. Dit is vooral belastingtechnisch iets om te bepalen. Een advocaat of juridische hulp in spanje kan hierbij assisteren om te bepalen of dit interessant is voor je.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Wil je een deskundig en transparant advies over een Spaanse hypotheek, die past bij jouw specifieke situatie en je de beste deal oplevert? Vraag dan de Hypotheek Pre-Scan aan. Daarmee heb je binnen 48 uur inzicht en duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod. Zo ben je al een heel eind op weg naar de beste hypotheek in Spanje.
Hypotheek Pre-ScanContact opnemen

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.

Privacy Preference Center