Stel hier je vraag:

Hulp nodig bij je Spaanse aankoop?

Ons team helpt je graag verder met informatie en passende financiering. Je kunt starten met je opties te berekenen:

Start jouw berekening

Specifieke vraag?

Categorieën

Is er hypotheekrenteaftrek in Spanje?

Kan ik in Spanje ook gebruik maken van hypotheekrenteaftrek?

Nee, er is in Spanje géén mogelijkheid tot hypotheekrenteaftrek. Tot 2013 was dit het geval voor een eerste woning van fiscaal residenten. Indien je een tweede woning in Spanje koopt is deze optie er nooit geweest.

Indien je de (tweede) woning verhuurt kunnen wel de hypotheeklasten afgetrokken worden van de huurinkomsten. Dit mag nooit een negatief bedrag worden. Dit is vooral belastingtechnisch iets om te bepalen. Een advocaat of juridische hulp in spanje kan hierbij assisteren om te bepalen of dit interessant is voor je.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We vinden het belangrijk om tijd en moeite in onze klanten te steken. Daarom bekijken wij vooraf uitgebreid of onze dienstverlening bij jou past. Dit betekent dat wij een vergoeding vragen voor onze (oriënterende) dienstverlening. Wil je weten wat bij je past? Ga dan naar onze digitale intake. Wil je eerst contact? Plan dan een kennismaking:

Digitale intakeMaak kennis

Spaansehypotheek
Av. de les Corts Valencianes 58, 46015 València, Spanje
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren dé hypotheekbroker voor serieuze aankopers, ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, spreken op directieniveau met geldverstrekkers in Spanje en zijn deskundig en slagvaardig. Onze bemiddeling is maatwerk.
logo spaanse hypotheek klein

Privacy Preference Center