Stel hier je vraag:

Categorieën

Is een opstalverzekering verplicht?

Is een opstalverzekering verplicht bij een Spaanse hypotheek?

Ja. De woning dient altijd individueel verzekerd te zijn en de bank dient als begunstigde op de polis te staan. Ook wanneer je een appartement aankoopt of bezit en deze verzekerd is via de Vereniging van Eigenaren, dien je een aparte verzekering af te sluiten voor de opstal. We raden je aan om een opstalverzekering af te sluiten bij de Spaanse bank die de financiering verstrekt, omdat zij eveneens belang hebben bij een onderpand dat is goede staat is. Daarnaast wordt er door een Spaanse bank vaak korting verstrekt op de hypotheekrente bij het afsluiten van aanvullende producten zoals een opstalverzekering. We raden je aan om hiernaar te informeren wanneer je een hypotheekofferte aanvraagt.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We kijken graag of onze dienstverlening bij je past. Wil je concreet weten hoeveel je kunt lenen? Vraag dan een hypotheekberekening of Pre-scan aan. Dit kan via onze gratis check. Hiermee krijg jij inzicht in jouw hypotheek(on)mogelijkheden, maandlasten & rentes. Wil je eerst ervaren of wij passen bij jouw vraagstuk? Maak dan kennis:

Gratis checkMaak kennis
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center