Stel hier je vraag:

Categorieën

Kan ik een woning kopen met mijn Nederlandse B.V.?

Kan ik een woning kopen met mijn Nederlandse BV?

Eigenlijk niet. Indien je een woning wilt gaan verhuren en je bijvoorbeeld btw-voordeel wilt hebben, dan dien je een Spaanse BV op te richten (een sociedad limitada, ofwel SL) en daarmee de woning aankopen. Houd er wel rekening mee dat indien je een hypotheek wenst af te sluiten er altijd privé moet worden getekend voor deze lening. De bank zal ook altijd naar privé-inkomsten en -lasten kijken en naar vermogen.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Wil je een deskundig en transparant advies over een Spaanse hypotheek, die past bij jouw specifieke situatie en je de beste deal oplevert? Vraag dan de Hypotheek Pre-Scan aan. Daarmee heb je binnen 48 uur inzicht en duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod. Zo ben je al een heel eind op weg naar de beste hypotheek in Spanje.
Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center