Stel hier je vraag:

Hulp nodig bij je Spaanse aankoop?

Ons team helpt je graag verder met informatie en passende financiering. Je kunt starten met je opties te berekenen:

Start jouw berekening

Specifieke vraag?

Categorieën

Is een opstalverzekering verplicht in Spanje?

Is een opstalverzekering verplicht bij een Spaanse hypotheek?

Ja. De woning dient altijd individueel verzekerd te zijn en de bank dient als begunstigde op de polis te staan. Ook wanneer je een appartement aankoopt of bezit en deze verzekerd is via de Vereniging van Eigenaren, dien je een aparte verzekering af te sluiten voor de opstal. We raden je aan om een opstalverzekering af te sluiten bij de Spaanse bank die de financiering verstrekt, omdat zij eveneens belang hebben bij een onderpand dat is goede staat is. Daarnaast wordt er door een Spaanse bank vaak korting verstrekt op de hypotheekrente bij het afsluiten van aanvullende producten zoals een opstalverzekering. We raden je aan om hiernaar te informeren wanneer je een hypotheekofferte aanvraagt.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We vinden het belangrijk om tijd en moeite in onze klanten te steken. Daarom bekijken wij vooraf uitgebreid of onze dienstverlening bij jou past. Dit betekent dat wij een vergoeding vragen voor onze (oriënterende) dienstverlening. Wil je weten wat bij je past? Ga dan naar onze digitale intake. Wil je eerst contact? Plan dan een kennismaking:

Digitale intakeMaak kennis

Spaansehypotheek
Av. de les Corts Valencianes 58, 46015 València, Spanje
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren dé hypotheekbroker voor serieuze aankopers, ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, spreken op directieniveau met geldverstrekkers in Spanje en zijn deskundig en slagvaardig. Onze bemiddeling is maatwerk.
logo spaanse hypotheek klein

Privacy Preference Center