Stel hier je vraag:

Categorieën

Mag ik vervroegd boetevrij aflossen?

Boetevrij aflossen op je Spaanse hypotheek

Boetevrij aflossen is niet gangbaar in Spanje. Aan het voortijdig aflossen van je Spaanse hypotheek zitten daarom vrijwel altijd kosten verbonden. Die kosten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een vastgesteld percentage over het bedrag wat je extra aflost. Dit percentage kan veranderen gedurende de looptijd van je hypotheek. Dit bedrag is dan de boete die je betaalt aan de bank. De voorwaarden over extra aflossen kunnen variëren per bank. Op onze pagina aflossen op jouw Spaanse hypotheek lees je hier meer over.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Kortom: wil je deskundig advies over jouw opties voor een Spaanse hypotheek? Vraag dan de Pre-scan aan. Daarmee heb je binnen 1 werkdag duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod.

Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center