Stel hier je vraag:

Hulp nodig bij je Spaanse aankoop?

Ons team helpt je graag verder met informatie en passende financiering. Je kunt starten met je opties te berekenen:

Start jouw berekening

Specifieke vraag?

Categorieën

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een Spaanse woning?

Aandachtspunten wanneer je Spaans vastgoed koopt

In Spanje komt het helaas voor dat er gebreken zijn aan de Spaanse woning. Wees hier daarom bewust van en laat de woning goed controleren, door bijvoorbeeld een advocaat. Controleer bijvoorbeeld of de woning is voorzien van een cedula (woonvergunning). Andere vragen die je jezelf moet stellen: Is de verkoper wel de rechtmatige eigenaar? Zijn er nog schulden op de woning aanwezig? Dit is bijvoorbeeld te achterhalen via een recente Nota Simple. Om problemen te voorkomen raden wij altijd aan een advocaat in te schakelen bij de aankoop van een woning in Spanje.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We vinden het belangrijk om tijd en moeite in onze klanten te steken. Daarom bekijken wij vooraf uitgebreid of onze dienstverlening bij jou past. Dit betekent dat wij een vergoeding vragen voor onze (oriënterende) dienstverlening. Wil je weten wat bij je past? Ga dan naar onze digitale intake. Wil je eerst contact? Plan dan een kennismaking:

Digitale intakeMaak kennis

Spaansehypotheek
Av. de les Corts Valencianes 58, 46015 València, Spanje
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren dé hypotheekbroker voor serieuze aankopers, ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, spreken op directieniveau met geldverstrekkers in Spanje en zijn deskundig en slagvaardig. Onze bemiddeling is maatwerk.
logo spaanse hypotheek klein

Privacy Preference Center