Stel hier je vraag:

Categorieën

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een Spaanse woning?

Aandachtspunten wanneer je Spaans vastgoed koopt

In Spanje komt het helaas voor dat er gebreken zijn aan de Spaanse woning. Wees hier daarom bewust van en laat de woning goed controleren, door bijvoorbeeld een advocaat. Controleer bijvoorbeeld of de woning is voorzien van een cedula (woonvergunning). Andere vragen die je jezelf moet stellen: Is de verkoper wel de rechtmatige eigenaar? Zijn er nog schulden op de woning aanwezig? Dit is bijvoorbeeld te achterhalen via een recente Nota Simple. Om problemen te voorkomen raden wij altijd aan een advocaat in te schakelen bij de aankoop van een woning in Spanje.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Wil je een deskundig en transparant advies over een Spaanse hypotheek, die past bij jouw specifieke situatie en je de beste deal oplevert? Vraag dan de Hypotheek Pre-Scan aan. Daarmee heb je binnen 48 uur inzicht en duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod. Zo ben je al een heel eind op weg naar de beste hypotheek in Spanje.
Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center