Stel hier je vraag:

Categorieën

Wat is Euribor-rente?

Euribor-rente uitgelegd:

Euribor is de rente waartegen de Europese banken leningen aan elkaar te verstrekken. Hypotheken in Spanje zijn vaak gebaseerd op dit variabele rentetarief. Er bestaan 5 verschillende Euribor-rentetarieven, elk met een verschillende looptijd. De hoogte van de Euribor-rente wordt – naast de marktwerking van vraag en aanbod van banken – bepaald door de groei van economieën, de hoogte van inflatie, de kredietwaardigheid van banken en het onderlinge vertrouwen en het consumentenvertrouwen.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Wil je een deskundig en transparant advies over een Spaanse hypotheek, die past bij jouw specifieke situatie en je de beste deal oplevert? Vraag dan de Hypotheek Pre-Scan aan. Daarmee heb je binnen 48 uur inzicht en duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod. Zo ben je al een heel eind op weg naar de beste hypotheek in Spanje.
Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center