Stel hier je vraag:

Categorieën

Werken jullie ook voor Belgische klanten?

Spaanse hypotheek voor Belgische aankopers

Onze dienstverlening voor aankopers van vastgoed in Spanje is geschikt voor zowel mensen uit Nederland als Vlamingen (België). Onze klantadviseurs beheersen het Nederlands, Engels en Spaans en kunnen je dus in meerdere talen verder helpen.

Daarnaast zijn we bij Spaanse Hypotheek bekend met zowel de Nederlandse als Belgische belastingdienst- en regels, waardoor documentatie van personen uit beide landen in behandeling worden genomen.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Wil je een deskundig en transparant advies over een Spaanse hypotheek, die past bij jouw specifieke situatie en je de beste deal oplevert? Vraag dan de Hypotheek Pre-Scan aan. Daarmee heb je binnen 48 uur inzicht en duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod. Zo ben je al een heel eind op weg naar de beste hypotheek in Spanje.
Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center