Hypotheekaanvraag & Consultancy

Je wilt aan de slag met het regelen van de hypotheek? Goed om te horen! Iedere aankoper in Spanje is uniek en daarom bieden wij maatwerk hypotheekadvies. Dit kan een complete hypotheekaanvraag zijn, of slechts het voorwerk om je een goede start te geven. Zo betaal je bij ons de juiste prijs voor hypotheekadvies dat bij jou past.

Aandacht voor jouw dossier

Je kan van onze hypotheekadviseurs een moderne en professionele dienstverlening verwachten. We duiken in jouw speciale casus, zoals beschreven in onze werkwijze. Bij de start van het proces upload je jouw documenten in je persoonlijke Mijn Spaanse Hypotheek omgeving. Via hier volg je het proces via de Spaanse Hypotheek App, waar je 24/7 de status kunt inzien.
Handig toch?

hypotheek uploadomgeving

Hypotheekadvies op maat

Wij bieden de expertise die andere partijen of Spaanse banken niet kennen. Spaanse Hypotheek is dé expert op een hypotheekproces dat niet standaard is. Wij presenteren jouw dossier op de juiste manier, waardoor de bank jouw situatie wél in behandeling neemt en goede condities kan bieden. Ons netwerk van aangesloten banken stelt wel de voorwaarde van een minimale aankoopsom van €150.000 voor vastgoed.

Hypotheekadviseur

Maatwerk consultancy & hulp

Samen met een persoonlijke Hypotheekadviseur regelen we jouw hypotheek. We bieden maatwerk en uitstekende condities. Wij onderhandelen tevens met de Spaanse bank, zijn jouw directe aanspreekpunt en zorgen voor praktische zaken, zoals het openen van een bankrekening.

No Cure No Pay*

Consultancy Completo

✓ Persoonlijke hypotheekadviseur

✓ Dossiercheck & vertaalslag voor Spaanse bank

✓ Onderhandelingen door Spaanse Hypotheek

✓ Kennis van ondernemen en belastingstelsel

✓ Veilig uploaden via onze App

✓ 24/7 online inzage in digitale omgeving

✓ Reacties binnen 24 uur

✓ Spaanse bankrekening openen

Hypotheekadviseur + Advocaat

Óók je vergunningen en contracten geregeld

Naast maatwerk hypotheekadvies krijg je óók ondersteuning bij je woningaankoop. Onze juridisch specialist regelt alle contracten en vergunningen voor je Spaanse woning én de woningtaxatie. Je kunt rechtstreeks sparren met jouw advocaat, ook over belastingen en notariszaken.

No Cure No Pay*

Consultancy Superior

Richtprijs

Alle Hypotheekadvies voordelen +

✓ Persoonlijke advocaat

✓ Juridische bijstand aankooptraject

✓ Controle vergunningen en kadaster

✓ Opstellen Spaanse contracten

✓ Mogelijkheid tot volmacht

✓ Ondersteuning bij woningtaxatie*

Het kan zijn dat onze specialisten jou een aanbod doen dat beter bij jouw persoonlijke situatie past. Dit kan zijn dat jouw profiel geschikt is om zelf je hypotheek te regelen óf dat het slim is om dit samen met een hypotheekadviseur te doen. Lees gerust de opties goed door om te bedenken welke optie bij jou past.

Investering en documenten aanleveren

Voor onze diensten vragen wij een fee van 1% over de hypotheeksom, met een minimum van 2995,-. Voor een hypotheek in Spanje zul je een aantal documenten moeten aanleveren. Dit zijn o.a. een identificatiebewijs, inkomstenbelastingen / jaarrekeningen, documentatie over aanvullende inkomsten en overzichten van een eventuele hypotheek in Nederland. Ben je op zoek naar vastgoed en wil je snel schakelen? Voorkom late-minute aanvragen en start dan nu al jouw dossier. Zo ben je goed voorbereid én kunnen we snel met een Spaanse bank schakelen.

stap2-1024x1024

Grote Kleine Lettertjes

Als transparante hypotheekadviseur houden we van duidelijkheid. En dan vooral voor onze klanten. Daarom vind je hier een aantal voorwaarden in heldere taal uitgelegd. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
  • No Cure No Pay: indien je een pre-scan aanvraagt, dan bieden wij mogelijk op basis van jouw documenten restitutie op het hypotheekadvies, exclusief gemaakte uren. Dit is uiteraard onder voorwaarde van jouw cijfers.
  • Onze dienstverlening geldt tot je een geschikte woning hebt gekocht. Je betaalt geen nieuwe fee als de eerste woning niet doorgaat en je op zoek moet naar een andere woning.
  • Het is voor de bank verplicht om voor een hypotheekaanvraag een bankrekening bij deze bank te openen. De bankrekening open je kostenloos via Spaanse Hypotheek (vanuit Nederland).
  • Restitutie is niet mogelijk bij gebreken aan de woning. Niet zeker over de risico’s van je woning? Via Consultancy Superior helpt een persoonlijke advocaat om deze risico’s helemaal af te dekken én een bouwtechnisch gekeurde woning te kopen.
  • Op maat hypotheekadvies betekent dat we op basis van jouw klantprofiel een passende geldverstrekker zoeken die voor jou de beste condities biedt.
  • Spaanse Hypotheek regelt de taxatie van je woning, hiervoor wordt een marktconform tarief gerekend.
  • Benieuwd naar alle voorwaarden? Je vindt ze in onze algemene voorwaarden.