Stel hier je vraag:

Categorieën

Kan ik als ondernemer een hypotheek in Spanje krijgen?

Kunnen ondernemers (ZZP/DGA) bij Spaanse Hypotheek terecht?

Ja, dat kan zeker. Het is vaak complexer dan bij iemand in loondienst, maar dat is juist onze specialiteit en denken graag met je mee. Download bijvoorbeeld onze gratis whitepaper voor ondernemers. Daarin vind je precies hoe het voor jou werkt en waar je aan moet denken. Ook bieden we de hypotheek pre-scan voor ondernemers, daarin nemen we je documentatie door en geven hier een maatwerk offerte voor af.

Wil je graag advies op jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met het team van Spaanse Hypotheek.

Let op: wil je graag je financiële mogelijkheden bespreken? Dan vragen we je eerst de pre-scan (of het hypotheekrapport) aan te vragen.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Wil je een deskundig en transparant advies over een Spaanse hypotheek, die past bij jouw specifieke situatie en je de beste deal oplevert? Vraag dan de Hypotheek Pre-Scan aan. Daarmee heb je binnen 48 uur inzicht en duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod. Zo ben je al een heel eind op weg naar de beste hypotheek in Spanje.
Gesprek aanvragenHypotheek Pre-Scan

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.

Privacy Preference Center