Stel hier je vraag:

Categorieën

Kan ik een hypotheek afsluiten met meerdere mensen (bijv. met familie)?

Een Spaanse hypotheek afsluiten met meerdere personen

Een aanvraag voor een hypotheek kun in principe met maximaal 2 personen indienen (fiscale partners). Soms maakt de bank een uitzondering en kan er gekeken worden of een hypotheek op naam van meer personen verstrekt kan worden. Doorgaans brengt dit wel meer kosten met zich mee, omdat zowel de bank als Spaanse Hypotheek hier meer werk aan heeft, o.a. door het verzamelen en beoordelen van documenten.

Om erachter te komen of je in aanmerking komt voor een hypotheek met meerdere personen, adviseren we je een pre-scan uit te laten voeren door ons. Op onze pagina Pre-scan Hypotheek in Spanje lees je hier meer over.

 

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Kortom: wil je deskundig advies over jouw opties voor een Spaanse hypotheek? Vraag dan de Pre-scan aan. Daarmee heb je binnen 1 werkdag duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod.

Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center