Stel hier je vraag:

Hulp nodig bij je Spaanse aankoop?

Ons team helpt je graag verder met informatie en passende financiering. Je kunt starten met je opties te berekenen:

Start jouw berekening

Specifieke vraag?

Categorieën

Kan ik een hypotheek afsluiten met meerdere mensen (bijv. met familie)?

Een Spaanse hypotheek afsluiten met meerdere personen

Een aanvraag voor een hypotheek kun in principe met maximaal 2 personen indienen (fiscale partners). Soms maakt de bank een uitzondering en kan er gekeken worden of een hypotheek op naam van meer personen verstrekt kan worden. Doorgaans brengt dit wel meer kosten met zich mee, omdat zowel de bank als Spaanse Hypotheek hier meer werk aan heeft, o.a. door het verzamelen en beoordelen van documenten.

Om erachter te komen of je in aanmerking komt voor een hypotheek met meerdere personen, adviseren we je een pre-scan uit te laten voeren door ons. Op onze pagina Pre-scan Hypotheek in Spanje lees je hier meer over.

 

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We vinden het belangrijk om tijd en moeite in onze klanten te steken. Daarom bekijken wij vooraf uitgebreid of onze dienstverlening bij jou past. Dit betekent dat wij een vergoeding vragen voor onze (oriënterende) dienstverlening. Wil je weten wat bij je past? Ga dan naar onze digitale intake. Wil je eerst contact? Plan dan een kennismaking:

Digitale intakeMaak kennis

Spaansehypotheek
Av. de les Corts Valencianes 58, 46015 València, Spanje
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren dé hypotheekbroker voor serieuze aankopers, ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, spreken op directieniveau met geldverstrekkers in Spanje en zijn deskundig en slagvaardig. Onze bemiddeling is maatwerk.
logo spaanse hypotheek klein

Privacy Preference Center