Stel hier je vraag:

Hulp nodig bij je Spaanse aankoop?

Ons team helpt je graag verder met informatie en passende financiering. Je kunt starten met je opties te berekenen:

Start jouw berekening

Specifieke vraag?

Categorieën

Is een taxatie(rapport) verplicht in Spanje?

Is een taxatie verplicht voor een hypotheek in Spanje?

Ja. Voor een hypotheek bij een Spaanse bank is altijd een taxatie vereist die wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partij. Als de taxatie lager uitvalt dan de aankoopsom, dan verstrekt de bank een hypotheek op basis van deze lagere waarde. Hierdoor kan je financiering lager uitvallen dan verwacht. Het is aan te raden als je zelf een onafhankelijke taxateur inschakelt, eerst na te gaan bij de bank waarbij je financiering wilt aanvragen of zij deze taxateur erkennen om dubbele kosten te voorkomen. Wij kunnen je hierbij ook helpen. Op onze pagina Taxatie in Spanje lees je hier meer over.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We vinden het belangrijk om tijd en moeite in onze klanten te steken. Daarom bekijken wij vooraf uitgebreid of onze dienstverlening bij jou past. Dit betekent dat wij een vergoeding vragen voor onze (oriënterende) dienstverlening. Wil je weten wat bij je past? Ga dan naar onze digitale intake. Wil je eerst contact? Plan dan een kennismaking:

Digitale intakeMaak kennis

Spaansehypotheek
Av. de les Corts Valencianes 58, 46015 València, Spanje
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren dé hypotheekbroker voor serieuze aankopers, ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, spreken op directieniveau met geldverstrekkers in Spanje en zijn deskundig en slagvaardig. Onze bemiddeling is maatwerk.
logo spaanse hypotheek klein

Privacy Preference Center