Stel hier je vraag:

Categorieën

Is een taxatie(rapport) verplicht in Spanje?

Is een taxatie verplicht voor een hypotheek in Spanje?

Ja. Voor een hypotheek bij een Spaanse bank is altijd een taxatie vereist die wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partij. Als de taxatie lager uitvalt dan de aankoopsom, dan verstrekt de bank een hypotheek op basis van deze lagere waarde. Hierdoor kan je financiering lager uitvallen dan verwacht. Het is aan te raden als je zelf een onafhankelijke taxateur inschakelt, eerst na te gaan bij de bank waarbij je financiering wilt aanvragen of zij deze taxateur erkennen om dubbele kosten te voorkomen. Wij kunnen je hierbij ook helpen. Op onze pagina Taxatie in Spanje lees je hier meer over.

De kortste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

Kortom: wil je deskundig advies over jouw opties voor een Spaanse hypotheek? Vraag dan de Pre-scan aan. Daarmee heb je binnen 1 werkdag duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden en het actuele hypotheekaanbod.

Hypotheek Pre-ScanContact opnemen
cropped spaanse hypotheek favicon

Spaansehypotheek
Calle Cirilo Amoros S/N
46004 Valencia

Contact opnemen

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren de hypotheekspecialist voor ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, hebben toegang tot de banken in Spanje, zijn deskundig, transparant en slagvaardig. Elk advies is maatwerk.
Logo AIF new

Privacy Preference Center