Stel hier je vraag:

Hulp nodig bij je Spaanse aankoop?

Ons team helpt je graag verder met informatie en passende financiering. Je kunt starten met je opties te berekenen:

Start jouw berekening

Specifieke vraag?

Categorieën

Helpen jullie ook bij een woningaankoop?

Helpt Spaanse Hypotheek bij een woningaankoop?

Dit is mogelijk. Wij zijn geen makelaar, maar we bieden wél (o.a.) juridische hulp en aankoophulp service bij een woningaankoop in Spanje. Bijvoorbeeld om woningen te vinden, bezichtigingen te regelen, de woning en vergunningen te checken, contracten te regelen of een taxatie uit te voeren. Heb je daar interesse in; bekijk dan onze all-in aankoopservice.

Onze adviseurs zijn daarnaast ook bereid om je te helpen met (woninggerelateerde) vragen of in contact te brengen met makelaars en partners.

De snelste en beste weg naar een Spaanse hypotheek

We vinden het belangrijk om tijd en moeite in onze klanten te steken. Daarom bekijken wij vooraf uitgebreid of onze dienstverlening bij jou past. Dit betekent dat wij een vergoeding vragen voor onze (oriënterende) dienstverlening. Wil je weten wat bij je past? Ga dan naar onze digitale intake. Wil je eerst contact? Plan dan een kennismaking:

Digitale intakeMaak kennis

Spaansehypotheek
Av. de les Corts Valencianes 58, 46015 València, Spanje
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Regulated by

BANK OF SPAIN – Company registered in the BoS’s Register of Real Estate Credits Intermediaries under number D484.

Logo AIF new
Over Spaanse Hypotheek Spaanse Hypotheek is al jaren dé hypotheekbroker voor serieuze aankopers, ondernemers, dga’s en beleggers die een woning of vastgoed in Spanje willen kopen. Wij kennen de markt, spreken op directieniveau met geldverstrekkers in Spanje en zijn deskundig en slagvaardig. Onze bemiddeling is maatwerk.
logo spaanse hypotheek klein

Privacy Preference Center