bearz lgoo

Baerz & Co

Een luxe of exclusieve woning kopen in Spanje kan tijdrovend zijn en veel makelaars beconcurreren elkaar om dezelfde vastgoedobjecten. Baerz is onze exclusieve partner, in zowel stille verkoop als propertyhunters die voor jou het best passende exclusieve vastgoed zoeken.

Bekijk Baerz


voep

VOEP

VOEP is onze exclusieve partner in Nederland. Zij helpen om jouw hypotheek in Nederland optimaal te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het oversluiten van je hypotheek, zodat je maandlasten in Nederland lager worden. Hiermee wordt jouw DTI beter en de kans op een Spaanse hypotheek groter!


De Spaanse Makelaar

De Spaanse Makelaar

Op zoek naar een luxe appartement/woning/villa of commercieel vastgoed in Spanje? Bij De Spaanse Makelaar ben je in goede handen. Deze partner is een van hoogst beoordeelde makelaars die jou écht wil helpen bij je aankoop(begeleiding)!


azur living villa spanje

AzurLiving

Zoek je een exclusieve woning of villa in (Zuid-)Frankrijk, Spanje of Ibiza? AzurLiving is een aankoopmakelaar partner van Spaanse Hypotheek. Deze partner helpt jou met deskundig advies op maat en goed voorbereide bezichtigingen in het mediterraans gebied.