voep

VOEP

VOEP is onze exclusieve partner, werkend vanuit Nederland. Zij helpen om jouw hypotheek voor Spanje optimaal te regelen. De adviseurs van Voep en Spaanse Hypotheek kunnen zowel een aanvraag voor een hypotheek in Spanje als het oversluiten van je hypotheek in Nederland (overwaarde inzetten) regelen voor je.


SterkIn Partner

Sterk In

STERKin is een onafhankelijk financieel advieskantoor met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedfinancieringen. Deze partner helpt je verder bij vastgoedfinancieringsplannen in Nederland en daarbuiten, of je nu starter, gepensioneerd, particulier of ondernemer bent.

Bekijk SterkIn


bearz lgoo

Baerz & Co

Een luxe of exclusieve woning kopen in Spanje kan tijdrovend zijn en veel makelaars beconcurreren elkaar om dezelfde vastgoedobjecten. Baerz is onze exclusieve partner, in zowel stille verkoop als propertyhunters die voor jou het best passende exclusieve vastgoed zoeken.

Bekijk Baerz


De Spaanse Makelaar

De Spaanse Makelaar

Op zoek naar een luxe appartement/woning/villa of commercieel vastgoed in Spanje? Bij De Spaanse Makelaar ben je in goede handen. Deze partner is een van hoogst beoordeelde makelaars die jou écht wil helpen bij je aankoop(begeleiding)!


azur living villa spanje

AzurLiving

Zoek je een exclusieve woning of villa in (Zuid-)Frankrijk, Spanje of Ibiza? AzurLiving is een aankoopmakelaar partner van Spaanse Hypotheek. Deze partner helpt jou met deskundig advies op maat en goed voorbereide bezichtigingen in het mediterraans gebied.