Informatieve Whitepapers

Als dé onafhankelijke hypotheekadviseur voor een hypotheek in Spanje delen we graag (gratis) informatie met je. Bekijk hieronder onze gratis downloads en whitepapers om zélf meer te leren!
Whitepaper Woning Aankoop afb

Handleiding woning aankopen in Spanje

Download gratis tips voor het kopen van een woning in Spanje. In deze whitepaper vind je alle informatie over de markt, makelaars, advocaten & notarissen en uiteindelijk de financiering!
Whitepaper Ondernemers afb

Spaanse Hypotheek voor Ondernemers

Een whitepaper vol informatie voor ondernemers. Hoe kom jij in aanmerking voor een Hypotheek in Spanje en waar moet je aan voldoen voor de aankoop van een woning voor de banken.
Whitepaper Belastingen Spanje

Infodocument Belastingen

Een infodocument vol informatie over belastingen en kosten voor een Spaanse woning. Van eenmalige kosten als overdrachtsbelasting tot jaarlijks terugkomende kosten en belastingaangiftes. Speciaal voor (toekomstige) eigenaren van vastgoed in Spanje.

Direct aan de slag met je hypotheek

Ben je al verder in je zoektocht naar een Spaanse woning? Vraag dan ons all-in hypotheekrapport aan! Daarmee krijg je binnen 1 werkdag een volledig rapport over jouw financieringsmogelijkheden en uitgebreide informatie!