Wij regelen jouw hypotheek in Spanje

Hoe regel je makkelijk een hypotheek bij een Spaanse bank? Als je geen Spaans spreekt of niet bekend bent in Spanje valt dat niet altijd mee. Wij werken vanuit Valencia, spreken de taal én kennen lokaal, regionaal en door heel Spanje zowel de banken, makelaars als de tussenpersonen. Dankzij die kennis en 10 jaar ervaring waarderen klanten ons met een 9,6 en keuren banken al sinds de oprichting 100% van de aanvragen die we indienen goed.

Kennismaking aanvragen

Spaanse hypotheek om een woning in Spanje te kopen

Hoe regel je een hypotheek bij een Spaanse bank? Als je geen Spaans spreekt of niet bekend bent in Spanje valt dat niet altijd mee. Wij werken vanuit Valencia, spreken de taal én kennen lokaal, regionaal en door heel Spanje zowel de banken, makelaars als de tussenpersonen. Dankzij die kennis en 10 jaar ervaring waarderen klanten ons met een 9,6 en keuren banken al sinds de oprichting 100% van de aanvragen die we indienen goed.

Kennismaking aanvragen

Waarom Spaanse Hypotheek?

9.6

Gemiddelde beoordeling

8

werk dagen goedkeuring

100%

aanvragen goedgekeurd

25+

jaar ervaring financieel advies

Een Spaanse hypotheek voor jou als non-resident?

Wij zijn er voor iedereen met serieuze plannen om een appartement of woning in Spanje te kopen. Dat is onze missie.

Maar niet iedereen komt in aanmerking voor een hypotheek in Spanje. Via Spaanse Hypotheek weet je snel of je in aanmerking komt en aan welke eisen je dient te voldoen. Zo geven wij de duidelijkheid die je zoekt. We werken volgens de Nederlandse mentaliteit, dus afspraak = afspraak.
En we zijn goed bereikbaar, gewoon in het Nederlands.

Zo maken we een hypotheek in Spanje toegankelijk voor serieuze aankopers. Zelfs als je een huis wilt kopen op een plek waar je nog niemand goed kent.

Vraag een berekening aanPlan jouw gratis kennismaking

★★★★★

 “Vlotte communicatie, heldere uiteenzetting & no-nonsense benadering. Snelle procedure om te komen tot een financiering tegen voorwaarden zoals jij die wilt, ondanks extra complexiteit van de aanvraag(ondernemer)” – AMG Kees

Bekijk alle reviews

Wie zijn wij?

‘Wij’ zijn Patrick Kruger en Kim van Peer, plus het team van SpaanseHypotheek.nl.

Patrick Kruger Spaanse Hypotheek 0

“Mijn naam is Patrick Kruger. Ik heb 25 jaar ervaring als financieel adviseur en woon en werk inmiddels 10 jaar in Valencia. De Spaanse mentaliteit is anders dan de Nederlandse. En in Spanje werkt het aanvragen van een hypotheek en het kopen van een huis net even anders dan in Nederland. Daarom help ik financieel, fiscaal en juridisch waar dat nodig is, gewoon in het Nederlands.”

Kim Spaanse Hypotheek 0

“Mijn naam is Kim van Peer. Als gediplomeerd aankoopspecialist help ik aspirant-kopers met het vinden van hun droomwoning in Spanje. Daarnaast ben ik de spil in onze certificeringen van banken en geldverstrekkers én help ik met de nazorg. Al sinds 1994 woon ik in Valencia, Spanje. Uiteraard help ik dus in vloeiend Nederlands én Spaans.“

Bekijk ons hele team

25+ jaar ervaring

Dankzij 25+ jaar ervaring als hypotheekadviseur en financieel expert hebben we iedere situatie al eens voorbij zien komen.

Klantwaardering: 9,6

Honderden tevreden klanten waarderen ons met een 9,6! Zij zijn enthousiast over onze expertise en persoonlijke begeleiding.

Specialistische kennis

Ook als DGA, ondernemer en vastgoedbelegger ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de bijzonderste uitzonderingen.

Lokaal netwerk

Binnen een lokaal, regionaal en nationaal netwerk in Spanje krijgen we veel meer voor elkaar. Voor jou gewoon in het Nederlands.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden we heel prettig, bijvoorbeeld door te (video)bellen. We kennen onze klanten bij hun voornaam.

100% acceptatie

Sinds onze oprichting hebben Spaanse banken 100% van de aanvragen die we deden geaccepteerd. Geen zorgen.

Waarom klanten voor ons kiezen

We zijn niet de enigen die je kunnen helpen met een Spaanse hypotheek. Wel zijn we de enige die dankzij jarenlange ervaring en een sterk netwerk op directieniveau praat met Spaanse banken. Wij bespreken onze hypotheekaanvragen 1-op-1 met de beslissers.

Wij hebben de contacten en het netwerk om processen te versnellen als dat moet. En om vooraf goed in te schatten wat banken zullen accepteren. Als wij het zien zitten weet je bijna zeker dat het goedkomt.

We stellen ons voor

Wat zeggen klanten over Spaanse Hypotheek?

9,6 beoordeling

Team Spaanse Hypotheek 4 portrait uai

Hoe kunnen we je helpen?


Een Spaanse hypotheek en aankoop

Jij wilt een Spaanse hypotheek om in Spanje een appartement of een woning te kopen. Wij helpen je daarbij. Dat geldt voor de financiële en de praktische zaken. Wij voorkomen typische valkuilen en weten wat er belangrijk is om goed te regelen.


Financiële en fiscale dienstverlening

Natuurlijk zijn we gespecialiseerd in hypotheken, al doen we veel meer. Vooral voor DGA’s, ondernemers en vastgoedondernemers helpen we bij financiering, overwaarde in Nederland, buy-to-let, vermogensplanning en private banking.


Juridische ondersteuning van een advocaat

Een advocaat is haast onmisbaar in Spanje als je vastgoed wilt kopen. Wij werken samen met betrouwbare advocaten voor zowel het aankoopproces als de exploitatie. De advocaat checkt contracten, vergunningen, kadastrale inschrijvingen en meer.

Banken waar wij onder andere mee samenwerken

Banken waar wij onder andere mee samenwerken

Hoeveel kan in lenen in Spanje?

Benieuwd hoeveel je kunt lenen in Spanje om een woning te kopen?
Gebruik onze gratis rekentool.
Bereken in een paar minuten jouw maximale Spaanse hypotheek.

Bereken jouw maximale hypotheek in Spanje

Aan de slag

Plan jouw gratis kennismaking
Dan bespreken we samen wat er bij je past. Bijvoorbeeld onze pre-scan voor DGA’s, een consultancy call of onze masterclass Huis kopen in Spanje.

Plan een kannismakingsgesprek