Second OpinionHypotheek in Spanje

Mogelijk ben je al in gesprek met een Spaanse bank of met een tussenpersoon. En wil je graag het aanbod dat je hebt liggen, vergelijken met andere banken. Hiervoor biedt Spaanse Hypotheek onze Second Opinion service aan, zodat jij beter kunt vergelijken en de voordeligste optie of beste condities kunt kiezen.

Bekijk hoe het werkt

Hypotheekvergelijker

Wanneer je een hypotheek in Spanje aanvraagt, ontvang je veelal een FIPER, een niet-bindende offerte van een Spaanse bank. Deze zegt niet altijd zoveel, omdat je deze niet kunt vergelijken met andere aanbieders. Spaanse Hypotheek biedt deze mogelijkheid wél. Wij kunnen door ons brede pallet van geldverstrekkers vaak bij andere aanbieders jouw hypotheekdossier indienen, waardoor je meerdere offertes ontvangt.

De bankoffertes kun je vervolgens vergelijken om de beste keus te maken. Óf je gebruikt dit om beter te kunnen onderhandelen met jouw Spaanse bank.

Deze service bieden wij vanaf een vast laag bedrag van €449,- om jouw hypotheekdossier in te dienen.

Second Opinion Aanvragen

Zo werkt het stap voor stap

Bekijk hieronder het proces voor een second opinion. Zo ben je op de hoogte voordat je een aanvraag indient.

1. Korte toetsing

We kijken aan de hand van onze berekeningen én de offerte die je reeds hebt, of je in aanmerking komt bij onze banken en andere geldverstrekkers. Hiervoor vragen we jou om je documenten naar ons op te sturen, zodat onze specialisten dit door kunnen nemen.


2. Aanvraag Second Opinion

Er is groen licht om de Second Opinion aan te vragen. Je bestelt dit vooraf bij Spaanse Hypotheek, daarmee geef je ons de machtiging om zowel de offerte te vergelijken als jouw dossier bij onze Spaanse banken neer te leggen. Wij gaan de slag!

3. Hypotheekvoorstel bank

Na het verkrijgen van jouw documenten, ontvang je binnen 10 werkdagen de offertes van passende aanbieders bij jouw profiel. Tevens ontvang je van ons een eerste oordeel over de keuze die je kunt maken bij het accepteren van een offerte.


4. Hypotheek afsluiten

Heeft een van onze banken het best passende hypotheekvoorstel voor je? Dan kun je ervoor kiezen om met Spaanse Hypotheek verder te gaan voor je hypotheekaanvraag. Wil je liever met je eigen bank verder? Ook dat is geen probleem!

Eerst weten hoeveel je kunt lenen?

Wil je liever eerst weten of een Spaanse hypotheek mogelijk is? En wat jouw condities kunnen worden, actuele rentestanden en maandlasten? Doe dan onze gratis hypotheekberekening. Deze is geschikt voor inkomen uit loondienst, eenmanszaak of VOF. Ben je DGA-ondernemer of heb inkomen uit verhuur? Vraag dan onze Hypotheek Pre-Scan aan. Met de berekening krijg je goede basisinfo om te weten hoe relevant een hypotheek is.

Wel direct vergelijken? Bestel dan de second opinion:

HypotheekberekeningSecond Opinion aanvragen