Verzekering in Spanje

Hulp door ervaren specialisten

✓ Expertise vanuit Spanje zelf

Verzekering in Spanje

Hulp door ervaren specialisten

✓ Expertise vanuit Spanje zelf

Cijfer: 9.2
Onze gemiddelde klantbeoordeling
98%
Van onze klanten beveelt Spaanse Hypotheek aan!
1.38%
Lage rentes, al vanaf 1,38%

Voor welke verzekering kun je terecht?

Indien je aan de slag gaat met een Spaanse Hypotheek dan zul je rekening moeten houden met een aantal verzekeringen. Zo is een opstalverzekering verplicht, en is een levensverzekering in veel gevallen een eis van de Spaanse banken. Daarnaast kan het zijn dat je een (tweede) huis in spanje wilt verzekeren, bijvoorbeeld voor verhuur van je woning of een inboedelverzekering.

Wil je graag meer weten over verzekeringen in Spanje? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan:

Verzekeringshulp in Spanje

Door ervaren professionals

Wil je graag weten wat voor verzekeringen nodig zijn in jouw situatie? Of weet je precies welke je nodig hebt en wil je dit (laten) regelen? Vraag vrijblijvend informatie op. Wij laten binnen 24 uur weten of en hoe we je kunnen helpen:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialisten hebben direct contact met banken en verzekeraars in Spanje zelf.

Voordelen SpaanseHypotheek.nl

Via Spaanse Hypotheek regel je verzekeringen snel, en zelfs vanuit Nederland. Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur reactie van een specialist ontvangt. Ondanks dat wij snel werken is een aanvraag bij onze geheel vrijblijvend, zonder addertjes onder het gras.

spaansehypotheek recensie

Arjan & Masha

Vanaf de eerste dag dat we contact hadden met Patrick en Kim liep het op rolletjes. Door hun ervaring nemen ze je op een rustige manier door dit proces. Ze hebben zeer goede connecties met verzekeraars en banken, dus perfect geregeld allemaal.

Bekijk alle beoordelingen

9,3 10
Spaansehypotheek.nl
89 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Kunnen we jou hier ook mee helpen?

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche en onze vestiging in Spanje kunnen wij jou helpen met verschillende expertises, niet alleen een een hypotheek in Spanje. We horen graag of we jou verder kunnen helpen met onze andere expertises:

Advies door Spaanse Hypotheek

Heb je hulp of advies nodig om een keuze te maken? Ons team van adviseurs staat iedere werkdag voor je klaar om jou te helpen. Geheel vrijblijvend en met een heldere Nederlandse aanpak.
Neem vrijblijvend contact op
Team Spaanse Hypotheek - round