Benieuwd naar de hypotheekrente in Spanje?

Benieuwd naar je hypotheekrente in Spanje?

Snel,  ✓ transparant,  ✓eerlijk  en  ✓Nederlands

Cijfer: 9.1

Onze gemiddelde klantbeoordeling

664

Slimme huizenkopers gingen je voor

1.65%

Vanaf 1,65% laagste rente

Voordelen SpaanseHypotheek.nl

Geen extra afsluitprovisie bij de Spaanse Bank

Wij zoeken voor jou de beste aanbieding

Zelf je hypotheek online berekenen en afsluiten bij een Spaanse Bank

Toegang tot je eigen online klantomgeving om je status te volgen

spaansehypotheek recensie

Bedankt Team Spaanse Hypotheek,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie diensten. Het is allemaal duidelijk, en helemaal top verlopen.

Dankzij de snelle service van jullie ,en jullie contacten, hebben wij in een korte tijd ons bankrekening en nie nummer geregeld. Hier zijn wij ontzettend blij mee. We hebben inmiddels dus al een bod gedaan, en deze is geaccepteerd.

Wij hopen snel naar Spanje te vliegen om bij de notaris te tekenen.

Pieter en Jeanet

We hebben best veel “gedoe” gehad met de autoriteiten betreft de aankoop van ons appartement op Ibiza, maar Patrick heeft ons deskundig, vlot en correct geholpen, waar voor dank!

Bartholomeus, Meerle

Als je een huis in Spanje wilt/of gaat kopen,ben je als je die ervaring niet hebt onzeker over hoe alles in zijn werking gaat. Die onzekerheid wordt direct door Patrick en Kim weggenomen.Zij zijn zeer bekwaam in de gang van zaken in Spanje,geven je deskundig advies,en je weet direct waar je aan toe bent. Ze hebben zeer goede relaties bij de banken,en communiceren zeer snel..Een huis kopen in Spanje is nou eenmaal anders dan in Nederland, en dat proces leiden hun in zeer goede banen. echt een aanrader als je een huis in Spanje wilt kopen!

Michael & Petra van der Horst

Patrick heeft ons geweldig geholpen met het vinden van en afsluiten van de financiering voor ons huis. Dank!

Robert, uit Amstelveen

Bij SpaanseHypotheek bespaar je tijd en dus kosten!

Bij ons regel je de beste hypotheek in Spanje snel, online en dus voordelig. Zelf en met persoonlijk advies. Je regelt alles vanuit een stoel en bespaart zo duizenden euro’s! Denk alleen maar aan vliegtickets, hotelkosten, bezoeken banken etc.

Stap1. Bereken je hypotheek

Gebruik onze maximale berekeningstool om snel en makkelijk je maximale hypotheek en netto maandlasten te berekenen in Spanje. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 2. Overleg met jouw eigen hypotheekadviseur

Bespreek al je wensen met je eigen hypotheekadviseur. Wij helpen je en zullen adviseren welke bank het beste voor je is.

Stap 3. Overleg met je eigen hypotheekadviseur

Bespreek je wensen met je eigen hypotheekadviseur. Hij helpt je en zal kunnen adviseren welke bank het beste voor je is.

Stap 4. Champagne en Zon

Wij houden jou gedurende het traject volledig online op de hoogte. Zo weet je precies wanneer de champagne koud gezet kan worden en je kan gaan genieten van je droomhuis in Spanje. Felicidades!

Hypotheek aanvragen!

✓ De aanvraag is gratis en vrijblijvend en binnen 5 minuten aangevraagd

Over ons

Spaanse Hypotheek biedt op maat gemaakte hypotheken voor buitenlanders die al woonachtig zijn in Spanje of die in Spanje een woning aan willen kopen. Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van kopers in Spanje. Wij werken snel, correct, transparant, en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel je woning kunt betreden in Spanje. Alles in je eigen taal uiteraard.